Reviews van NTT Ltd.

Bijgewerkt op Sep 21, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

138 van meer dan 2,940 reviews gevonden

3.8
75%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
NTT Ltd. CEO Abhijit Dubey
Abhijit Dubey
180 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Quoting Specialist

    Sep 3, 2020 - Quoting Specialist in Diegem, Vlaams-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Flexibiliteit, werksfeer, collegialiteit, werkdruk, doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Afstand tot het management is eerder groot

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Goeie werkgever

    Sep 21, 2021 - Quoting Specialist in Diegem, Vlaams-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Flexibiliteit, thuiswerk, goeie organisatorische structuur, opleidingen, doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Woelig, veel veranderingen en ontslagen sinds overname

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Voormalige werknemer

    Groot bedrijf met veel resources

    Apr 28, 2020 - Network Engineer in Waarloos, Antwerpen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - veel kans tot behalen van certificaten - veel interne kennis

    Minpunten

    - na overname van ntt minder persoonlijkheid - teveel management lagen, met stroeve werking tot gevolg

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 3.0
    Voormalige werknemer

    c

    Nov 19, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    correcte verloning mooie carpolicy :) 25 dagen verlof betaalde overuren

    Minpunten

    vast in hokjes weinig doorgroeimogelijkheden te snel te groot geworden

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 2.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Zware ontgoocheling

    Jun 26, 2017 - Anonieme werknemer in Diegem, Vlaams-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Goed loon - Goed benefits pakket (Auto, maaltijdcheques, hospitalisatie verzekering met ambulante zorgen) - Goede collega's Iedereen doet zijn best met de middelen dat ze hebben.

    Minpunten

    - Top Management is al jaren hetzelfde en doet het beheer van het bedrijf op hun eigen manier. Als het hun niet aanstaat dan moet het veranderen, zelf al is de klant daarmee niet geholpen. - KMO mentaliteit door het upper management - Moeilijk om te evolueren - Moeilijk om opslag te verkrijgen - Komen terug op gemaakte beloftes

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  6. 1.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Zeer ontgoocheld

    Jun 7, 2017 - IT Supportmedewerker in Diegem, Vlaams-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    ik denk dat zowat iedereen die hier start een bedrijfsvoertuig krijgt en men is naar ik heb horen zeggen zeer soepel over model, merk etc. na inloopperiode van 6 maand

    Minpunten

    Als helpdeskmedewerker zat ik in een ruimte in schril contrast met alle andere werkplekken in het gebouw, vuil, te klein, geen buitenvenster en gebrekkig werkende airco. Geen degelijke opleiding gekregen over de manier van werken, de software die in het bedrijf gebruikt wordt, wel vanaf de eerste week heel veel prestatiedruk vanuit het buitenland en weinig tijd om te leren. Ik was heel tevreden dat ik na 2 maand kon vertrekken, want ook over mijn uurregeling werd niet de waarheid verteld tijdens sollicitatiegesprekken. Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden, dit was zonder meer de slechtste ervaring ooit voor mij.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  7. 4.0
    Huidige werknemer

    Fijne organisatie om voor te werken

    Jan 5, 2021 - Marketing 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    De organisatie is niet hiërarchisch, het management is goed bereikbaar. De collega's zijn behulpzaam.

    Minpunten

    De interne processen zijn gecompliceerd, waardoor je niet snel kunt schakelen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Huidige werknemer

    Together we do great things

    Oct 30, 2020 - Service Portfolio Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Groot potentieel aan nieuw portfolio door samenvoegen NTT bedrijven

    Minpunten

    Zorgen dat we niet té gecontroleerd worden

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Groot bedrijf, micro management

    Oct 10, 2019 - Verkoper in Barneveld
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Mensen gaan respectvol met elkaar om en de sfeer is goed, maar je moet wel tot een bepaalde kliek horen. Technisch doet Dimension Data mooie dingen

    Minpunten

    Het bedrijf bestaat uit allemaal eilandjes en men komt niet van hun eiland af. Het bedrijf komt om van de processen en overal en is 1 grote bureaucratische ellende. Er is weinig passie in het bedrijf en mensen blijven zitten waar ze zitten, de druk is er erg laag. Er is een groep mensen wat er al jaren werkt en je moet een politicus zijn om bij die meute in de smaak te vallen. Ze houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd en als nieuweling wordt je amper door de groep opgenomen. Directie komt uit het jaar kruik en is weing vernieuwend. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, maar je kan ook te gewoon zijn. In de ICT moet je niet al te gewoon zijn en een beetje durven. Ik was blij dat ik er weg kon, want anders wordt je leven heel saai en voorspelbaar. Als je van rust, geen stress, koffiepraatjes houdt moet je er gaan werken. Als je een beetje spanning en dynamiek wil dan heb je er niets te zoeken. Ze betalen ook behoorlijk onder de marktprijs

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  10. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    leuk

    Feb 9, 2018 - Solutions Architect in Den Haag
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuk leerzaambedrijf. Goede mogelijkeden op groei.

    Minpunten

    -star en erg gepush uit global

    3 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 138 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij NTT Ltd.-werkzoekenden

Business Development Manager
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij NTT Ltd.? Deel uw ervaringen

NTT Ltd. logo
of