Reviews voor NTT | Glassdoor.be

Reviews van NTT

Bijgewerkt op okt 10, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.5
69%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
NTT CEO Jason Goodall
Jason Goodall
476 Beoordelingen
  1. "Bid Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - bidmanager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NTT voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden om intern van functie te wisselen Leer & ontwikkelingsmogelijkheden Dimension Data, mensen & cultuur Werk hard & speel hard

    Minpunten

    Snel veranderende organisatie, wat het moeilijk maakt bij te blijven

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NTT2018-06-19
  2. Nuttig (2)

    "Zware ontgoocheling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Diegem
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NTT voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Goed loon - Goed benefits pakket (Auto, maaltijdcheques, hospitalisatie verzekering met ambulante zorgen) - Goede collega's Iedereen doet zijn best met de middelen dat ze hebben.

    Minpunten

    - Top Management is al jaren hetzelfde en doet het beheer van het bedrijf op hun eigen manier. Als het hun niet aanstaat dan moet het veranderen, zelf al is de klant daarmee niet geholpen. - KMO mentaliteit door het upper management - Moeilijk om te evolueren - Moeilijk om opslag te verkrijgen - Komen terug op gemaakte beloftes

    Advies aan management

    Vertrouw in uw mensen, en steek geen mes in hun rug. Kom ook niet terug op gemaakte beloftes

    NTT2017-06-26
  3. Nuttig (1)

    "Zeer ontgoocheld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Supportmedewerker in Diegem

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij NTT gewerkt

    Pluspunten

    ik denk dat zowat iedereen die hier start een bedrijfsvoertuig krijgt en men is naar ik heb horen zeggen zeer soepel over model, merk etc. na inloopperiode van 6 maand

    Minpunten

    Als helpdeskmedewerker zat ik in een ruimte in schril contrast met alle andere werkplekken in het gebouw, vuil, te klein, geen buitenvenster en gebrekkig werkende airco. Geen degelijke opleiding gekregen over de manier van werken, de software die in het bedrijf gebruikt wordt, wel vanaf de eerste week heel veel prestatiedruk vanuit het buitenland en weinig tijd om te leren. Ik was heel tevreden dat ik na 2 maand kon... vertrekken, want ook over mijn uurregeling werd niet de waarheid verteld tijdens sollicitatiegesprekken. Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden, dit was zonder meer de slechtste ervaring ooit voor mij.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Indien u een goede service wilt van de IT-support afdeling, neem dan mensen aan die uitsluitend voor Dimension Data Belgium kunnen werken, andere landen zoals Frankrijk Nederland bij ondesteunen is er echt teveel aan, eveneens stand-by blijven voor telefonische oproepen.

    NTT2017-06-07
  4. Nuttig (1)

    "Groot bedrijf, micro management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoper in Barneveld
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij NTT voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Mensen gaan respectvol met elkaar om en de sfeer is goed, maar je moet wel tot een bepaalde kliek horen. Technisch doet Dimension Data mooie dingen

    Minpunten

    Het bedrijf bestaat uit allemaal eilandjes en men komt niet van hun eiland af. Het bedrijf komt om van de processen en overal en is 1 grote bureaucratische ellende. Er is weinig passie in het bedrijf en mensen blijven zitten waar ze zitten, de druk is er erg laag. Er is een groep mensen wat er al jaren werkt en je moet een politicus zijn om bij die meute in de smaak te vallen. Ze houden elkaar allemaal de hand... boven het hoofd en als nieuweling wordt je amper door de groep opgenomen. Directie komt uit het jaar kruik en is weing vernieuwend. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, maar je kan ook te gewoon zijn. In de ICT moet je niet al te gewoon zijn en een beetje durven. Ik was blij dat ik er weg kon, want anders wordt je leven heel saai en voorspelbaar. Als je van rust, geen stress, koffiepraatjes houdt moet je er gaan werken. Als je een beetje spanning en dynamiek wil dan heb je er niets te zoeken. Ze betalen ook behoorlijk onder de marktprijs

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Verandering is goed en vernieuw het bedrijf. Het bedrijf staat stil en mensen vinden het allemaal best. Tijd voor nieuwe energie en nieuw elan. De wereld is groter dan Barneveld

    NTT2019-10-10
  5. Nuttig (2)

    "leuk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Solutions Architect in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij NTT voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Leuk leerzaambedrijf. Goede mogelijkeden op groei.

    Minpunten

    -star en erg gepush uit global

    NTT2018-02-09
  6. "Inside sales representative"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Inside Sales Representative in Barneveld
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NTT voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bedrijf is volop in beweging

    Minpunten

    Bedrijf zit vast in processen, topische hokjescultuur slechte communicatie

    Advies aan management

    Beter communiceren met de werknemers over de volgende stappen

    NTT2018-01-09
  7. "Uitzendkrachten kunnen niet bepalen of het bedrijf goed is!! (UAE-kantoor)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij NTT

    Pluspunten

    Je krijgt je salaris aan het einde van de maand uitbetaald.

    Minpunten

    In de toekomstplannen van het bedrijf worden uitzendkrachten niet echt voor vol aangezien, ze worden niet erkend, niet getraind en niet geëvalueerd.

    Advies aan management

    Probeer eerlijk te zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NTT2013-04-01
  8. "Zeer goed bedrijf om voor te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Barneveld
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij NTT voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Teamgeest. Goede dienst. Sociale voordelen.

    Minpunten

    Je loopbaan eindigt als je promotie wilt.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NTT2012-09-23
  9. "Leuke plek om te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Sales Engineer in Barneveld
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij NTT

    Pluspunten

    Het is een mensen-bedrijf. Goede sfeer in tussen de werknemers, de bedrijfsleiding is niet bang om met de werknemers te praten. Er wordt geluisterd naar en gewrkt met ideëen die medewerkers doorgeven aan de bedrijfsleiding.

    Minpunten

    In de (pre-)verkooptak is het salaris niet marktconform. Het salaris - het variabele deel - wordt niet gebaseerd op individuele prestaties maar op de resultaten in het land (DD-landen hebben hun eigen P&L-verantwoordelijkheid), wat nogal oneerlijk is.

    Advies aan management

    Geen op dit moment

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NTT2009-05-02
  10. "Pre-sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik heb voltijd gewerkt bij NTT

    Pluspunten

    Zeer goede productinformatie en goede relaties met de verkooppunten

    Minpunten

    politieke spelletjes, je moet de juiste mensen kennen

    Advies aan management

    luister naar iedereen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NTT2019-03-04
Er zijn 13 reviews gevonden
</>Embed