Reviews voor Intern bij Philips | Glassdoor.be

Philips Intern Reviews

Bijgewerkt op 17 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 122 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
88%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Philips CEO Frans van Houten
Frans van Houten
49 Beoordelingen
  1. "Nice Company, professionals, divers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Philips voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Er zijn bij Philips vele nationaliteiten. Er hangt een goede maar professionals sfeer en er zijn veel activiteiten voor interns

    Minpunten

    Bij Philips research is de focus vooral research en de business zit in Amsterdam. Weinig tot geen vloeiing. Kantoor is goed, maar veel op een kamer

    Philips2017-02-01
  2. "Thesis bij Philips Healthcare"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Intern in Best

    Ik heb gewerkt bij Philips voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Goede voorwaarden Uitdagende werkomgeving & projecten Veel mogelijkheden om door te groeien, zowel in de diepte als in de breedte Eigen campus met goede voorzieningen

    Minpunten

    Het geheel voelt aan als een log schip Vergrijzingscultuur Hiërarchisch Qua informatievoorziening intern loopt Philips achter op andere grote spelers Het is vaak niet bekend waar data vandaan gehaald kan worden

    Advies aan management

    Probeer meer jongere mensen aan te nemen die gespecialiseerd zijn in wat ze doen. Momenteel is de situatie zo dat velen vanaf de start zijn doorgegroeid binnen het bedrijf en geen echte specialisatie hebben.

    Philips2016-10-03
  3. "Internship"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Philips

    Pluspunten

    professional, good work environment, work/personal balance

    Minpunten

    not involved in a team or participating in group work, very individual

    Advies aan management

    make interns involved in the business, let them get to know the company

    Philips2015-11-06
  4. "Veel vrijheid en intelligente, gemotiveerde mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Graduate Intern in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk bij Philips voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Bedrijf met een duidelijke visie. Binnen de Design afdeling is iedereen redelijk zelfstanding bezig.

    Minpunten

    Kennis binnen het bedrijf (zowel informatie als expertise van mensen) is niet toegankelijk/beschikbaar.

    Philips2015-09-17
  5. "Afstuderen bij Philips Healthcare Refurbished Systems"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern Digital Marketing in Best
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Philips voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Je leert ontzettend snel omdat je als het ware in het diepe wordt gegooid. Mensen zijn altijd bereid om je te helpen met het beantwoorden van je vragen, maar daarvoor moet je zelf actief bezig zijn met de juiste mensen hiervoor benaderen. Mijn Engelse vaardigheden groeien met de dag en daarbij ook mijn zelfvertrouwen in het spreken. Mijn Engels was al goed, maar een van mijn hoofddoelen om hier stage te komen lopen,...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Complexe hiërarchie, het is vaak moeilijk vast te stellen wie je voor wat kunt bereiken en vaak moet je lang wachten op je antwoord. Processen verlopen niet altijd efficiënt en dit betekent dat er wel eens onderlinge frustraties ontstaan over zaken die niet altijd in je eigen handen liggen. Het komt nogal eens voor dat je een doel maar net of net niet kan halen, omdat je wacht op een andere afdeling, die daar weer...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Bekijk of er meer banen gecreëerd kunnen worden voor "graduates". Vaak hebben wij ervaring opgedaan waardoor wij uitstekend binnen het bedrijf zouden passen, maar zijn er erg weinig kansen om aangenomen te worden. Dit is jammer. Als modern en enerverend bedrijf, zou Philips daar op in kunnen spelen en daarmee nog aantrekkelijker worden voor beginnende arbeiders, net als ik.

    Philips2015-05-21
  6. "Product Marketing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Marketing Intern 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Philips voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Responsabilités et engagement dans des projets

    Minpunten

    Pas d'inconvénients décelés pour le moment

    Philips2017-04-10
  7. "Nice place to get insights of the industrial research life."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Summer Research Intern 

    Ik werk voltijd bij Philips voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    People are friendly, easy to work with.

    Minpunten

    Limited working space, limited computing resource.

    Philips2019-06-17
  8. "Everything is good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Intern Marketing in New York, NY
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Philips voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Philips provides the best working environment ever. I got chance to work with talented and professional colleagues.

    Minpunten

    Work-life balance is real deal. Though it will take around 2 to 3 months to get used to it

    Philips2019-05-14
  9. "Software engineer intern"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern in Bangalore
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Philips voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Great place to learn and grow with team

    Minpunten

    Pay is a bit less. But doesnt matter if you get to learn intially

    Advies aan management

    Not enough xp gained to put advice

    Philips2019-05-09
  10. "Very flexible and No pressure at all"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern in Bangalore
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Philips voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Philips provides its employees to work with no pressure, with no restrictions. Like really no time boundations.

    Minpunten

    It totally depends on individual on learning perspective, if you feel like that you will learn a lot, so thats not the case here. You need to put efforts from your side to improve your skills.

    Advies aan management

    So far all good.

    Philips2019-04-24
Er zijn 122 reviews gevonden