Reviews voor Intern bij Philips | Glassdoor.be

Philips Intern Reviews

Bijgewerkt op 29 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 127 reviews gevonden

4.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
91%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Philips CEO Frans van Houten
Frans van Houten
51 Beoordelingen
  1. "Nice Company, professionals, divers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Intern in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Philips

    Pluspunten

    Er zijn bij Philips vele nationaliteiten. Er hangt een goede maar professionals sfeer en er zijn veel activiteiten voor interns

    Minpunten

    Bij Philips research is de focus vooral research en de business zit in Amsterdam. Weinig tot geen vloeiing. Kantoor is goed, maar veel op een kamer

    Philips2017-02-01
  2. "Thesis bij Philips Healthcare"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Intern in Best

    Ik heb korter dan een jaar als bij Philips gewerkt

    Pluspunten

    Goede voorwaarden Uitdagende werkomgeving & projecten Veel mogelijkheden om door te groeien, zowel in de diepte als in de breedte Eigen campus met goede voorzieningen

    Minpunten

    Het geheel voelt aan als een log schip Vergrijzingscultuur Hiërarchisch Qua informatievoorziening intern loopt Philips achter op andere grote spelers Het is vaak niet bekend waar data vandaan gehaald kan worden

    Advies aan management

    Probeer meer jongere mensen aan te nemen die gespecialiseerd zijn in wat ze doen. Momenteel is de situatie zo dat velen vanaf de start zijn doorgegroeid binnen het bedrijf en geen echte specialisatie hebben.

    Philips2016-10-03
  3. "Internship"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Intern in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Philips

    Pluspunten

    professional, good work environment, work/personal balance

    Minpunten

    not involved in a team or participating in group work, very individual

    Advies aan management

    make interns involved in the business, let them get to know the company

    Philips2015-11-06
  4. "Veel vrijheid en intelligente, gemotiveerde mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Stagiair(e) (huidig) - Graduate Intern in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Philips

    Pluspunten

    Bedrijf met een duidelijke visie. Binnen de Design afdeling is iedereen redelijk zelfstanding bezig.

    Minpunten

    Kennis binnen het bedrijf (zowel informatie als expertise van mensen) is niet toegankelijk/beschikbaar.

    Philips2015-09-17
  5. "Afstuderen bij Philips Healthcare Refurbished Systems"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Stagiair(e) (huidig) - Intern Digital Marketing in Best
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Philips

    Pluspunten

    Je leert ontzettend snel omdat je als het ware in het diepe wordt gegooid. Mensen zijn altijd bereid om je te helpen met het beantwoorden van je vragen, maar daarvoor moet je zelf actief bezig zijn met de juiste mensen hiervoor benaderen. Mijn Engelse vaardigheden groeien met de dag en daarbij ook mijn zelfvertrouwen in het spreken. Mijn Engels was al goed, maar een van mijn hoofddoelen om hier stage te komen... lopen, was om hier meer zelfvertrouwen in te krijgen. Leuke, diverse en intelligente collega's vind je overal. Tot slot krijg je, ook als stagiaire, ontzettend veel verantwoordelijkheid. Er wordt vertrouwd op je kennen en kunnen en dat maakt het ontzettend leuk en leerzaam!

    Meer weergeven

    Minpunten

    Complexe hiërarchie, het is vaak moeilijk vast te stellen wie je voor wat kunt bereiken en vaak moet je lang wachten op je antwoord. Processen verlopen niet altijd efficiënt en dit betekent dat er wel eens onderlinge frustraties ontstaan over zaken die niet altijd in je eigen handen liggen. Het komt nogal eens voor dat je een doel maar net of net niet kan halen, omdat je wacht op een andere afdeling, die daar... weer problemen heeft met een inefficiënt proces. Deze minpunten zijn ook (althans voor mij) leerpunten; hoe kan je een inefficiënt proces zo efficiënt mogelijk maken? Hoe communiceer je duidelijk met verschillende afdelingen over de status van het proces, zodat iedereen weet waar hij aan toe is? Dit is voor mij nu ook een dagelijkse uitdaging geworden. Ik ervaar dat dit stukje communicatie ontzettend belangrijk is om frustraties te voorkomen en om op een prettige manier samen te werken. Tot slot, ik zou heel graag mijn eerste baan bij jullie aannemen. De positie waar ik nu stage loop, is als het ware gecreëerd als noodoplossing, omdat mijn afdeling een medewerker mist door herstructureringen van het bedrijf. Wanneer ik weg ben, komt er waarschijnlijk een nieuwe stagiaire en dit is goedkoop, maar geen effectieve strategie. Hierbij spreek ik uit ervaring. Ook hoor ik ditzelfde probleem bij andere stagiaires die bijna klaar zijn met hun stage periode bij Philips. Zij kunnen alleen ingehuurd worden via een tijdelijk project, of worden vervangen. Vandaar dus mijn (persoonlijke mening) advies hieronder. Dit is een veel voorkomend probleem is op onze huidige arbeidsmarkt.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Bekijk of er meer banen gecreëerd kunnen worden voor "graduates". Vaak hebben wij ervaring opgedaan waardoor wij uitstekend binnen het bedrijf zouden passen, maar zijn er erg weinig kansen om aangenomen te worden. Dit is jammer. Als modern en enerverend bedrijf, zou Philips daar op in kunnen spelen en daarmee nog aantrekkelijker worden voor beginnende arbeiders, net als ik.

    Philips2015-05-21
  6. "Product Marketing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Product Marketing Intern 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Philips

    Pluspunten

    Responsabilités et engagement dans des projets

    Minpunten

    Pas d'inconvénients décelés pour le moment

    Philips2017-04-10
  7. "intern"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern - Monthly 

    Ik werk voltijd bij Philips

    Pluspunten

    nice colleagues and nice working environment. and pretty good company culture

    Minpunten

    n/a nothing special yet.

    Philips2019-08-29

    Reactie van Philips

    August 29, 2019Talent Brand Manager

    Hi there, we're glad to hear about all of this. The best of luck during your internship! It's quite a departure from all the books, we could imagine. Besides that we hope that you'll consider us as a company to work at after you graduate. Know that we've got all current job listings ...

    Meer weergeven
  8. "Great environment to learn and work!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Research and Development Intern in Poona

    Ik heb korter dan een jaar als bij Philips gewerkt

    Pluspunten

    Staff was very helpful and cooperative with internship schedule. Great work life balance

    Minpunten

    Like any other cooperate giant, the work is done at a slow pace

    Philips2019-08-26

    Reactie van Philips

    August 27, 2019Talent Brand Manager

    We love hearing it, many thanks for taking the time to share your thoughts and experiences, it's of great value to us!

  9. "great internship experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Intern 
    Aanbevolen

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Philips gewerkt

    Pluspunten

    helpful colleages, intereting topic, greate supervisor

    Minpunten

    too many meetings, mobility of staff

    Philips2019-07-05

    Reactie van Philips

    July 11, 2019Talent Brand Manager

    A healthy and supportive workplace is what we strive for, so we’re glad to see that we at least ticked those boxes! Thanks for sharing some of your concerns as well, duly noted. Thanks again, and all the best in your future career.

  10. "Good experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Intern - Monthly in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Philips

    Pluspunten

    Clear and efficient hiring process. Showed they really cared about the candidates

    Minpunten

    none, everything was good, learned a lot

    Philips2019-07-08

    Reactie van Philips

    July 11, 2019Talent Brand Manager

    Hi! It’s wonderful to see that we we’re able to make the experience easy and educational. Thanks for sharing, we hope you have a great time ahead of you as well. All the best.

Er zijn 127 reviews gevonden