Reviews voor Philips | Glassdoor.be

Reviews van Philips

Bijgewerkt op sep 15, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4356 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
75%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Philips CEO Frans van Houten
Frans van Houten
1.095 Beoordelingen
  1. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips voor 10 jaar

    Pluspunten

    Veel diversiteit en voldoende doorgroeimogelijkheden.

    Minpunten

    Veel volgens standaarden en procedures, regels worden zeer expliciet beschreven waardoor afwijken indien nodig steeds lastiger wordt.

    Advies aan management

    Zorg dat aanpassingen van processen eenvoudiger en sneller te realiseren zijn.

    Philips2019-02-13

    Reactie van Philips

    February 28, 2019Talent Brand Manager

    Hoi, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om wat ervaringen hier te delen. We waarderen je feedback, en we zijn blij dat je het naar je zin hebt!

  2. "Geen nederlands bedrijf meer"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Philips

    Pluspunten

    Mooie salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Managers hebben te korte termijn doelstellingen. Zijn zijn vooral in eigen belang bezig. Het trotse Philips gevoel is er niet meer

    Philips2019-02-19

    Reactie van Philips

    February 21, 2019Talent Brand Manager

    Bedankt dat je een momentje genomen hebt om je ervaring te delen met ons hier. Jammer om te lezen dat voor jou het Philips-gevoel een beetje vervlogen is. Ik wens je in ieder geval het beste voor je carrière toe vanaf hier en bedankt voor je eerlijke feedback. Dat stellen we op prijs.

  3. "Junior Business Analyst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Business Analyst in Amsterdam

    Ik werk deeltijd bij Philips voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen, vooral als je zelf de touwtjes in handen neemt en met initiatieven komt Direct verantwoordelijkheden en vertrouwen vananuit het managament

    Minpunten

    Bureaucratische bedrijfsvoering. Vrijwel alles volgens standaarden en procedures. Dit heeft natuurlijk zijn voordelen voor een grote organisatie, maar demotiveert creativiteit en innovatie vanuit de werkvloer.

    Advies aan management

    Standaarden kunnen ook iets abstracter worden gehouden, zodat er binnen bepaalde standaard procedures nog genoeg vrijheid is om medewerkers zelf met ideeën te laten komen.

    Philips2019-01-14

    Reactie van Philips

    January 17, 2019Talent Brand Manager

    Bedankt dat je de tijd genomen hebt om even terug te blikken op je carrière bij ons als business analist. Ik ben tevreden te horen dat de teugels zo nu en dan gevierd worden en je daardoor veel gelegenheid krijgt om unieke zaken voor elkaar te krijgen. Ik ken de precieze omstandigheden ...

    Meer weergeven
  4. Nuttig (1)

    "Leuke ervaring voor starter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Drachten
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Philips voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijke trainingen en opleidingen. Ideale plek voor een starter. Groot bedrijf en stabiele toekomst.

    Minpunten

    Afdelingsoverstijgende projecten kosten veel tijd doordat veel stakeholders bij betrokken worden.

    Advies aan management

    Focus op de kernkwaliteiten van je bestaansrecht en vertrouw op de kennis en kunde binnen je eigen organisatie.

    Philips2018-12-03

    Reactie van Philips

    December 6, 2018Talent Brand Manager

    Bedankt dat je de tijd genomen hebt om eventjes terug te relateren aan toen je nog actief was bij ons in Drachten. Ik ben blij te horen dat je een hoop geleerd hebt bij ons aan het begin van je carrière. Wie weet kruisen onze paden ooit nog een keer in de toekomst! :) Veel succes ...

    Meer weergeven
  5. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips

    Pluspunten

    Juiste prive-werk balans Werken aan het leven van mensen beter maken is geweldig

    Minpunten

    Lage bonussen Niet duidelijke doorgroeimogelijkheden Geen 13e of 14e maand.

    Advies aan management

    Meer doorgroeimogelijkheden bieden Hogere marktconforme bonussen

    Philips2018-11-30

    Reactie van Philips

    December 6, 2018Talent Brand Manager

    Beste, Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met je baan bij ons en dat je ons zou aanraden als werkgever. Het is ook fantastisch om te horen dat je een sterk voorstander van onze missie bent! Fijn om je aan onze kant te hebben. Omtrent je feedback wil ik zeggen dat management ...

    Meer weergeven
  6. "sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales in Nijmegen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Philips voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    geode werksfeer en een leuke sfeer

    Minpunten

    geen geen geen geen geen

    Philips2018-11-29

    Reactie van Philips

    November 29, 2018Talent Brand Manager

    Geweldig om te horen! Bedankt voor je feedback.

  7. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketing & Communicatie Manager in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Philips voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Meewerken aan waardevolle oplossingen voor de samenleving Interessante en dynamische omgeving Veel carrieremogelijkheden Internationale betrekkingen

    Minpunten

    Grote organisatie, besluitvorming soms traag Nog veel technisch georienteerde managers

    Philips2018-11-13

    Reactie van Philips

    November 22, 2018Talent Brand Manager

    Prettig dat je de tijd genomen hebt om wat punten op een rij te zetten omtrent je werkervaring bij ons, dat stellen we zeker op prijs! Bedankt voor het harde werk dat je geleverd hebt in de 5 jaar dat je bij ons gewerkt hebt. Ik wil je graag het beste toewensen in je carrière vanaf ...

    Meer weergeven
  8. "Philips healtcare"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - FFI in Best
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Het instaleren van een systeem is interessant en leuk, dan mag je nadenken en dingen oplossen. En kunnen dingen wel.

    Minpunten

    Bij werken in de fabriek mag je feitelijk niets doen alleen kabels uitrollen en stekkertjes inpluggen. Dit is erg demotiverend want bij de sollicitatie word het als high tech uitdagende functie uitgedragen, dit is meer mavo werk als MBO4. De doorgroei mogenlijkheden zijn minimaal en worden minimaal beloond.

    Advies aan management

    Laat mensen meer diverse dingen doen, en zoek als teamleider ook capabele mensen aub en maak niet onderscheid tussen vast en uitzendkracht.

    Philips2018-11-27

    Reactie van Philips

    December 13, 2018Talent Brand Manager

    Hi, bedankt dat je de tijd genomen hebt om jouw ervaringen als Philips werknemer hier te delen. Fijn dat je hebt kunnen meedenken bij het installeren van een systeem. Wat betreft je feedback, het management is actief op dit platform en zal je feedback zeker in acht nemen. Veel succes ...

    Meer weergeven
  9. "Sterk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Philips

    Pluspunten

    een twee drie vier vijf

    Minpunten

    zes zeven acht negen tien

    Advies aan management

    nvt

    Philips2018-10-07

    Reactie van Philips

    October 18, 2018Talent Brand Manager

    Goed om te horen dat je een leuke tijd hebt gehad bij Philips en onze directeur kan waarderen. :-) Bedankt voor het delen en veel succes met je verdere carrière!

  10. "Commodity Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips

    Pluspunten

    Vrijheid, diversiteit, technisch, innovatief, interessant

    Minpunten

    korte termijn visie, geen people management

    Advies aan management

    Peoplemanagement

    Philips2018-09-26

    Reactie van Philips

    October 4, 2018Talent Brand Manager

    Hoi en bedankt voor het delen van je ervaring over het werk. Ik ben blij om te zien dat je over het algemeen tevreden bent, maar neem ook vooral contact op met jouw manager of HR als je het graag over de minder goede punten wilt hebben. Nogmaals dank en veel succes!

Er zijn 4356 reviews gevonden