Reviews voor Philips | Glassdoor.be

Reviews van Philips

Bijgewerkt op 18 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4150 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
75%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Philips CEO Frans van Houten
Frans van Houten
1048 Beoordelingen
  1. "goede baas"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Planner in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Philips voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    prettige werkomgeving en fijne collega's

    Minpunten

    inefficiënte stromingen binnen de afdelingen

    Advies aan management

    kijk naar de personeelsstromen

    Philips2018-09-18

    Reactie van Philips

    September 26, 2018Talent Brand Manager

    Fijn om te horen dat je je op je plek voelt bij ons, dankzij je collega’s en een goede werkomgeving. Uiteraard wil ik je daarnaast hartelijk danken voor het delen van deze review. Feedback van onze werknemers is heel waardevol. Veel geluk en succes in je verdere tijd bij Philips!

  2. "Top"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Philips

      Pluspunten

      Het is een fijn bedrijf

      Minpunten

      Ik heb totaal geen minpunten

      Philips2018-08-31

      Reactie van Philips

      September 26, 2018Talent Brand Manager

      Hallo! Hartelijk dank voor uw lovende woorden over uw loopbaan bij Philips. Veel succes en plezier in uw verdere carrière!

    • "Top bedrijf!"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in
      Positief vooruitzicht

      Ik heb voltijd gewerkt bij Philips

      Pluspunten

      Philips is gewoon een goed werkgever waar ruimte is voor de ontplooiing van een visie, van dromen. Ik werkte er met veel plezier.

      Minpunten

      Dat de er geen 8% extra vakantieregeling is...

      Philips2018-08-22

      Reactie van Philips

      August 30, 2018Talent Brand Manager

      Hoi! Hartelijk dank voor je complimenteuze woorden. Het is goed om te horen dat je met plezier bij Philips werkte, en het gevoel hebt gehad dat er ruimte was voor jouw dromen en visie. Dit is voor ons erg belangrijk, aangezien we veel waarde hechten aan de ontwikkeling van onze medewerkers. ...

      Meer weergeven
    • "Leuke strarters job"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Marketing Manager in Amsterdam
      Aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Philips voor 5 jaar

      Pluspunten

      Veel internationala collegas Leuke uitjes

      Minpunten

      Weinig nederlandse collegas Marketing is vooral proces gerticht. Meer een project management, dan product management rol.

      Advies aan management

      Diversiteit mag wat beter. Denk aan de life work balance. 1x per maand 50 uur in een week werken is ok, echter veel weken achetr elkaar vlijft lastig

      Philips2018-08-21

      Reactie van Philips

      August 30, 2018Talent Brand Manager

      Hallo. Dank je wel voor je feedback. Wat goed om te horen dat je al een lange tijd bij ons in dienst bent. Daarom is jouw mening ontzettend belangrijk voor ons. Het hoger management van Philips is ook actief op Glassdoor, dus de door jouw genoemde punten worden zeker meegenomen. Veel ...

      Meer weergeven
    • "Senior SCientist"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Scientist in Eindhoven
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Philips voor 10 jaar

      Pluspunten

      Uitdagende onderwerpen, fijne collega's, maatschappij-relevant werk

      Minpunten

      Bedrijf is soms wat log en risico-mijdend

      Advies aan management

      Geeft Research iets meer de vrije ruimte om grote innovaties van breed nut te creeren

      Philips2018-08-06

      Reactie van Philips

      August 16, 2018Talent Brand Manager

      Bedankt voor de recensie. Ik ben blij om te horen dat je in een prettige omgeving bezig kunt zijn met vooruitstrevende projecten, en dat al langer dan 10 jaar! Je andere feedback wordt ook gelezen en zal ik intern delen.

    • "Goed bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Noord Holland in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Philips voor 5 jaar

      Pluspunten

      respect for people, good work life balance. Performance oriented

      Minpunten

      trage loopbaanontwikkeling, niet-competitieve compensatie. erg politiek

      Philips2018-07-30

      Reactie van Philips

      August 2, 2018Talent Brand Manager

      Goedemiddag, Wat mooi om te horen dat je - ondanks wat tips ter verbeteringen - het fijn vindt om voor Philips te werken en ons beschrijft als een "goed bedrijf". Daar zijn we erg trots op! Misschien kun je eens met je directe manager gaan praten wat betreft je persoonlijke ontwikkeling ...

      Meer weergeven
    • "goede werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Philips voor 8 jaar

      Pluspunten

      salaris, vrijheid, cultuur en leuke collega's

      Minpunten

      verantwoordelijkheden ligt met name bij het hogere management

      Advies aan management

      meer deligeren van verantwoordelijkheden

      Philips2018-06-25

      Reactie van Philips

      June 28, 2018Talent Brand Manager

      Hoi, wat leuk om te horen dat je zulke fijne collega's en veel vrijheid heb. Hartelijk dank voor je feedback en voor al het werk dat je voor ons doet!

    • Nuttig (1)

      "Afhankelijk van de afdeling binnen Philips"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk deeltijd bij Philips voor 10 jaar

      Pluspunten

      Salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit (thuiswerken)

      Minpunten

      Verandering door de jaren heen.. niet meer gericht om werknemer.. all about the figures/money

      Advies aan management

      Check eens meer wat onderaan de Supply chain in het management speelt kwaliteit bij teamleads laat vaak te wensen over met alle gevolgen van dien. Veel politieke spelletjes

      Philips2018-06-22

      Reactie van Philips

      June 28, 2018Talent Brand Manager

      Hi, dank je voor je review! Het is fijn om te horen dat de flexibiliteit je goed bevalt. We kunnen ons voorstellen dat je in de afgelopen 10 jaar veel veranderingen hebt gezien en willen je dan ook hartelijk bedanken voor je feedback.

    • "Mooi bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Marketing Manager in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Philips voor 3 jaar

      Pluspunten

      flexibiliteit missie waar iedereen aan werkt bedrijfstrots vrijheid om je plannen te realseren open cultuur

      Minpunten

      veel meninge en soms lastig navigeren

      Philips2018-06-07

      Reactie van Philips

      June 14, 2018Talent Brand Manager

      Goedemorgen! Wat fijn om te lezen dat u zo trots bent op uw baan bij Philips. Medewerkers met passie en plezier zijn heel belangrijk voor ons. Dank u wel voor het schrijven van deze review en we wensen u een hele fijne week.

    • "Mooi bedrijf, leuke mensen, goede werk/prive balans"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Innovation Manager Customer Service in Klein Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Philips voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      - goede balans werk/prive - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      - salarisverhoging gaat langzaam als je start bij Philips na afstuderen

      Philips2018-05-09

      Reactie van Philips

      May 17, 2018Talent Brand Manager

      Wat leuk om te horen dat je met leuke collega's hebt gewerkt en een goede tijd hebt gehad bij ons. We wensen je veel succes met je verdere carrière!

    Er zijn 4150 reviews gevonden