Reviews voor Philips | Glassdoor.be

Reviews van Philips

Bijgewerkt op 18 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4150 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
75%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Philips CEO Frans van Houten
Frans van Houten
1048 Beoordelingen
  1. "Pluspunten!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Philips

    Pluspunten

    - Goede arbeidsvoorwaarden, vergoedingen, cultuur en betrokkenheid!

    Minpunten

    - Door middel van grote soms lastig om verschillen in regio’s te analyseren (ideeën sluiten niet altijd aan). Geen concreet minpunt.

    Philips2018-05-06

    Reactie van Philips

    May 9, 2018Talent Brand Manager

    Hallo, wat mooi om te horen dat je met zeer betrokken collega's in een prettige omgeving werkte. Hartelijk dank voor deze woorden en voor je feedback!

  2. "Good company, but slow decision making"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips

    Pluspunten

    Flexible hours, nice challenging environment

    Minpunten

    Slow decision making, not well organized

    Advies aan management

    Decide faster

    Philips2018-05-02

    Reactie van Philips

    May 3, 2018Talent Brand Manager

    Hi, we appreciate the feedback, thank you!

  3. "Fijn werk"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk deeltijd bij Philips

      Pluspunten

      Goede uren, meaningfull work. Tevreden

      Minpunten

      Niet veel te noemen, misschien later

      Philips2018-04-26

      Reactie van Philips

      May 3, 2018Talent Brand Manager

      Het is fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank je wel. :)

    • "Keihard werken"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Management Assistant in Eindhoven
      Niet aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb deeltijd gewerkt bij Philips voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Soms aardige collega’s, voor andere functies goede salarissen en bonussen. Vaak geld voor leuke activiteiten. Vrije keuze om te bepalen waar je wilt werken

      Minpunten

      Hiërarchie, keihard werken en veel uren maken. Sommige mensen hebben dubbele banen omdat er bezuinigd wordt op personeel terwijl er elders genoeg wordt uitgegeven aan consultants

      Advies aan management

      Denk aan de mensen ipv alleen omzet

      Philips2018-05-02

      Reactie van Philips

      May 3, 2018Talent Brand Manager

      Hallo, dank je het delen van je ervaringen en je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je niet alleen maar positief terugkijkt op je tijd bij ons. We willen je graag bedanken voor al het werk dat je voor ons gedaan hebt en we wensen je het beste in je verdere carrière.

    • "Kwaliteit"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Engineer in Eindhoven
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Philips voor 5 jaar

      Pluspunten

      Zeer goede werkgever met goede arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      Er zijn geen minpunten te vermelden

      Advies aan management

      Geen

      Philips2018-03-09

      Reactie van Philips

      March 15, 2018Talent Brand Manager

      Goedemorgen, bedankt dat je even de tijd neemt om je review te delen. We zijn blij te horen dat je het prettig vindt om met ons te werken!

    • "Goede werkgever, met moderne manier van werken"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Philips

      Pluspunten

      Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden Ruimte voor groei

      Minpunten

      CAO / alles gestandardiseer, bijv. niet een optie snel tot auto

      Advies aan management

      Actief talentmgt

      Philips2018-02-27

      Reactie van Philips

      March 1, 2018Talent Brand Manager

      Ik ben blij te horen dat je tevreden met ons bent als werkgever! Bedankt voor het delen van je feedback.

    • "Goed bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Mechanical Designer 

      Ik werk voltijd bij Philips voor 5 jaar

      Pluspunten

      - goede werk prive balans - goede arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      - groot bedrijf betekent dat zaken soms langzaam gaan

      Philips2018-02-23

      Reactie van Philips

      March 1, 2018Talent Brand Manager

      Bedankt voor je recensie, dat is altijd behulpzaam! Ik ben blij te horen dat je al langer dan 5 jaar tevreden bent met ons als werkgever.

    • "Goede werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - HRM in Eindhoven
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Philips voor meer dan 10 jaar

      Pluspunten

      Veel ontwikkelings en doorgroei mogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Continu bezig met vernieuwing voor producten en verbetering voor werk methoden. Cultureel diverse populatie.

      Minpunten

      Er is veel politiek. Soms korte termijn visie ipv lange. Matrix organisatie en veel services uitbesteed waardoor zoeken wie je moet aanspreken.

      Advies aan management

      Stuur op wat én op hoe.

      Philips2018-02-15

      Reactie van Philips

      February 22, 2018Talent Brand Manager

      Hallo, we zijn erg blij dat je tevreden bent met de ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden! Natuurlijk is er ook altijd ruimte voor verbetering, en we vinden het prettig dat je ons daar, als zeer ervaren werknemer, op wijst en wat verbeterpunten met ons deelt.

    • "Manager"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk bij Philips voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Philips is een groot bedrijf, je hebt daardoor veel mogelijkheden om intern te switchen van baan

      Minpunten

      Philips wordt steeds minder een mensenbedrijf, ook al wil Philips dit uitstralen

      Advies aan management

      kijk ook eens naar waar de medewerkers goed in zijn en waardeer dat ook.

      Philips2018-02-14

      Reactie van Philips

      February 22, 2018Talent Brand Manager

      Goedemorgen, bedankt voor het delen van je review. Natuurlijk willen we graag leren en groeien als bedrijf en werkgever, dus je feedback is erg belangrijk voor ons!

    • "Philips Healthcare in Best"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Engineer in Best
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Philips voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Goede werkomgeving en klimaat en prettige collega's

      Minpunten

      Vergader cultuur Teveel 25-45 jarigen die veel praten en smartphonen maar weinig realiseren

      Advies aan management

      Less is more voor wat betreft vergaderen

      Philips2018-01-15

      Reactie van Philips

      January 18, 2018Talent Brand Manager

      Hoi, bedankt voor het delen van je review en ervaringen. Natuurlijk is het voor ons altijd goed om feedback te ontvangen, zodat we kunnen leren en groeien. We zijn blij om je aan boord te hebben!

    Er zijn 4150 reviews gevonden