Reviews voor Philips | Glassdoor.be

Reviews van Philips

Bijgewerkt op sep 15, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4356 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
75%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Philips CEO Frans van Houten
Frans van Houten
1.095 Beoordelingen
  1. "Corporate en vrijheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Clinical Scientist in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Eenmaal binnen zijn er vollop doorgroeimogelijkheden in breddte en hoogte en tussen interne organisaties

    Minpunten

    Corporate en immense organisatie waardoor vaak inefficient gewerkt wordt door miscommunicatie

    Philips2018-09-19

    Reactie van Philips

    September 26, 2018Talent Brand Manager

    Heel erg bedankt voor het tijd vrijmaken om je feedback te delen, dat waardeer ik! Goed om te horen dat je veel persoonlijke vrijheid ervaart. Natuurlijk zijn er ook altijd verbeterpunten, dus die ik heb genoteerd en geëscaleerd. Nogmaals dank voor je review!

    Verder lezen
  2. "goede baas"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Planner in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Philips

    Pluspunten

    prettige werkomgeving en fijne collega's

    Minpunten

    inefficiënte stromingen binnen de afdelingen

    Verder lezen
    Philips2018-09-18

    Reactie van Philips

    September 26, 2018Talent Brand Manager

    Fijn om te horen dat je je op je plek voelt bij ons, dankzij je collega’s en een goede werkomgeving. Uiteraard wil ik je daarnaast hartelijk danken voor het delen van deze review. Feedback van onze werknemers is heel waardevol. Veel geluk en succes in je verdere tijd bij Philips!

    Verder lezen
  3. "Top"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Philips

    Pluspunten

    Het is een fijn bedrijf

    Minpunten

    Ik heb totaal geen minpunten

    Philips2018-08-31

    Reactie van Philips

    September 26, 2018Talent Brand Manager

    Hallo! Hartelijk dank voor uw lovende woorden over uw loopbaan bij Philips. Veel succes en plezier in uw verdere carrière!

    Verder lezen
  4. "Top bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Philips

    Pluspunten

    Philips is gewoon een goed werkgever waar ruimte is voor de ontplooiing van een visie, van dromen. Ik werkte er met veel plezier.

    Minpunten

    Dat de er geen 8% extra vakantieregeling is...

    Philips2018-08-22

    Reactie van Philips

    August 30, 2018Talent Brand Manager

    Hoi! Hartelijk dank voor je complimenteuze woorden. Het is goed om te horen dat je met plezier bij Philips werkte, en het gevoel hebt gehad dat er ruimte was voor jouw dromen en visie. Dit is voor ons erg belangrijk, aangezien we veel waarde hechten aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Ik wens je alle geluk in je verdere carrière, en wie weet tot ziens.

    Verder lezen
  5. "Leuke strarters job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel internationala collegas Leuke uitjes

    Minpunten

    Weinig nederlandse collegas Marketing is vooral proces gerticht. Meer een project management, dan product management rol.

    Verder lezen
    Philips2018-08-21

    Reactie van Philips

    August 30, 2018Talent Brand Manager

    Hallo. Dank je wel voor je feedback. Wat goed om te horen dat je al een lange tijd bij ons in dienst bent. Daarom is jouw mening ontzettend belangrijk voor ons. Het hoger management van Philips is ook actief op Glassdoor, dus de door jouw genoemde punten worden zeker meegenomen. Veel succes met je verdere carrière bij Philips en nogmaals bedankt!

    Verder lezen
  6. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Noord Holland in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips voor 5 jaar

    Pluspunten

    respect for people, good work life balance. Performance oriented

    Minpunten

    trage loopbaanontwikkeling, niet-competitieve compensatie. erg politiek

    Philips2018-07-30

    Reactie van Philips

    August 2, 2018Talent Brand Manager

    Goedemiddag, Wat mooi om te horen dat je - ondanks wat tips ter verbeteringen - het fijn vindt om voor Philips te werken en ons beschrijft als een "goed bedrijf". Daar zijn we erg trots op! Misschien kun je eens met je directe manager gaan praten wat betreft je persoonlijke ontwikkeling en compensatie? Persoonlijke ontwikkeling willen we niet in de weg staan, maar juist aanmoedigen! We hopen dat je het een kans geeft en we wensen je veel succes. Hartelijk dank voor het delen van uw review.

    Verder lezen
  7. "goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips voor 8 jaar

    Pluspunten

    salaris, vrijheid, cultuur en leuke collega's

    Minpunten

    verantwoordelijkheden ligt met name bij het hogere management

    Verder lezen
    Philips2018-06-25

    Reactie van Philips

    June 28, 2018Talent Brand Manager

    Hoi, wat leuk om te horen dat je zulke fijne collega's en veel vrijheid heb. Hartelijk dank voor je feedback en voor al het werk dat je voor ons doet!

    Verder lezen
  8. Nuttig (1)

    "Afhankelijk van de afdeling binnen Philips"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Philips voor 10 jaar

    Pluspunten

    Salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit (thuiswerken)

    Minpunten

    Verandering door de jaren heen.. niet meer gericht om werknemer.. all about the figures/money

    Verder lezen
    Philips2018-06-22

    Reactie van Philips

    June 28, 2018Talent Brand Manager

    Hi, dank je voor je review! Het is fijn om te horen dat de flexibiliteit je goed bevalt. We kunnen ons voorstellen dat je in de afgelopen 10 jaar veel veranderingen hebt gezien en willen je dan ook hartelijk bedanken voor je feedback.

    Verder lezen
  9. "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Marketing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips voor 3 jaar

    Pluspunten

    flexibiliteit missie waar iedereen aan werkt bedrijfstrots vrijheid om je plannen te realseren open cultuur

    Minpunten

    veel meninge en soms lastig navigeren

    Philips2018-06-07

    Reactie van Philips

    June 14, 2018Talent Brand Manager

    Goedemorgen! Wat fijn om te lezen dat u zo trots bent op uw baan bij Philips. Medewerkers met passie en plezier zijn heel belangrijk voor ons. Dank u wel voor het schrijven van deze review en we wensen u een hele fijne week.

    Verder lezen
  10. "Mooi bedrijf, leuke mensen, goede werk/prive balans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Innovation Manager Customer Service in Klein Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Philips voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - goede balans werk/prive - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    - salarisverhoging gaat langzaam als je start bij Philips na afstuderen

    Philips2018-05-09

    Reactie van Philips

    May 17, 2018Talent Brand Manager

    Wat leuk om te horen dat je met leuke collega's hebt gewerkt en een goede tijd hebt gehad bij ons. We wensen je veel succes met je verdere carrière!

    Verder lezen
Er zijn 4356 reviews gevonden