Reviews voor RealDolmen | Glassdoor.be

Reviews van RealDolmen

Bijgewerkt op 29 apr 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 48 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
88%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
RealDolmen CEO Marc De Keersmaecker
Marc De Keersmaecker
31 Beoordelingen
  1. "Realdolmen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Functioneel Analist 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen

    Pluspunten

    Open en familiale sfeer Persoonlijke wensen worden gerespecteerd Ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling Toffe collega's moderne werkomgeving Geen overdreven hiërarchie Glijdende werkuren Niet gevoel constant gecontroleerd te worden Betrokkenheid in de organisatie wordt geapprecieerd Staan open voor verbeteringen Feedbackcultus sterk aanwezig accADDemict traject voor startende IT'ers

    Minpunten

    Communicatie - soms onduidelijke of ontbrekende communicatie Als jonge & onervaren snaak soms moeilijk om aan een consultancyopdracht te komen die in de lijn ligt van de persoonlijke ontwikkelingsdoeleinden (voor interessantie functies wordt veeleer naar ervaren profielen gekeken)

    Advies aan management

    Blijf luisteren naar uw werknemers, blijf in ze investeren

    RealDolmen2019-02-18
  2. "Super!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen

    Pluspunten

    Werken bij Realdolmen is echt super, veel doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Niet meteen minpunten, toch niets dat opvalt.

    RealDolmen2019-04-29
  3. "De titel"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijdgewerkt bij RealDolmen voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      - goede opleiding dmv het acADDemICT - een aantal technisch sterke collega's - een aantal heel fijne en gemotiveerde mensen leren kennen

      Minpunten

      - technisch niet altijd de leukste projecten, legacy code etc, ... - qua salaris niet bij de top

      RealDolmen2019-02-27
    • "Goede werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij RealDolmen voor 10 jaar

      Pluspunten

      interne mobiliteit waardering van de medewerker internationaal, toch een familiaal karakter indien je wil ondernemen, kan en mag je hier volledig voor gaan Pragmatisch bedrijf

      Minpunten

      in de 11 jaar dat ik bij het bedrijf werk, zijn er waarschijnlijk wel wat minpuntjes, maar ze wegen niet door om het elders te gaan zoeken. Het gras is steeds groener aan de andere kant... maar ik weet uit ervaring, dat dit bedrijf echt wel een top-bedrijf is. Zo'n doorleefde cultuur (familiaal) zal je niet snel elders vinden...

      RealDolmen2019-01-28
    • "balans werk - privé"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij RealDolmen

      Pluspunten

      balans werk - privé zit over het algemeen zeer goed. er is een beleid rond thuiswerken, men werkt met flexibele uren, er zijn verschillende satelietkantoren van waaruit je kan werken

      Minpunten

      politiek, weinig processen aanwezig, soms niet voldoende professioneel, weinig transparant

      Advies aan management

      meer aandacht besteden aan objectieve criteria bij interne mobiliteit

      RealDolmen2018-10-29
    • "goede werkgever, minder duidelijke visie"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij RealDolmen voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      goede verloning, vooral door IP ruling soepele werkuren

      Minpunten

      onduidelijke structuur weinig opvolging weinig sociaal contact tussen collega's

      Advies aan management

      betere opvolging mag

      RealDolmen2018-09-12
    • "In orde"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Software Engineer in Huizingen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij RealDolmen voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Goed loon, veel verlof en goede baas

      Minpunten

      Binding let het bedrijf is als consultant zeer minimaal...

      Advies aan management

      Interne devops factory uitbreiden zodat meer personen de kans krijgen om er te werken

      RealDolmen2018-08-14
    • "Ok"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Business Analyst in Huizingen
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij RealDolmen voor 10 jaar

      Pluspunten

      Werknemer meer centraal. Winstdeelneming sinds kort.

      Minpunten

      Uitgebreid managementstructuur; middel management voor eigen rekening

      RealDolmen2018-08-02
    • "Beoordeling Realdolmen"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Software Architect in Brussel
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij RealDolmen voor 5 jaar

      Pluspunten

      Uiteenlopende projecten, degelijke werkvoorwaarden, grote vrijheid en zelfstandigheid, extra legale voordelen, competente collega's, mogelijkheid tot deels thuiswerken (hangt af van klant).

      Minpunten

      Administratie kan soms wat log zijn ; werk-privé balans kan nog wat beter, soms lange uren naar klant.

      RealDolmen2018-06-18
    • "Groot bedrijf met de mentaliteit van een familiebedrijfje"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Technical Consultant in Kontich, Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij RealDolmen voor 10 jaar

      Pluspunten

      - veel doorgroeimogelijkheden - er wordt goed geluisterd naar de werknemers - de werknemer wordt ECHT centraal geplaatst (voorbeeld hiervan is de IP reward) - uitdagende projecten - vestigingen over het hele land

      Minpunten

      Het rommelt overal wel eens, in de meer dan 12 jaar dat ik hier werk zijn er uiteraard wel wat kleine akkefietjes geweest maar nog niets waardoor ik het bedrijf zou verlaten.

      RealDolmen2018-04-06
    Er zijn 48 reviews gevonden