Reviews voor RealDolmen | Glassdoor.be

Reviews van RealDolmen

Bijgewerkt op 24 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 49 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
80%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
RealDolmen CEO Marc De Keersmaecker
Marc De Keersmaecker
32 Beoordelingen
  1. "Realdolmen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Functioneel Analist 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen

    Pluspunten

    Open en familiale sfeer Persoonlijke wensen worden gerespecteerd Ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling Toffe collega's moderne werkomgeving Geen overdreven hiërarchie Glijdende werkuren Niet gevoel constant gecontroleerd te worden Betrokkenheid in de organisatie wordt geapprecieerd Staan open voor verbeteringen Feedbackcultus sterk aanwezig accADDemict traject voor startende IT'ers

    Minpunten

    Communicatie - soms onduidelijke of ontbrekende communicatie Als jonge & onervaren snaak soms moeilijk om aan een consultancyopdracht te komen die in de lijn ligt van de persoonlijke ontwikkelingsdoeleinden (voor interessantie functies wordt veeleer naar ervaren profielen gekeken)

    Advies aan management

    Blijf luisteren naar uw werknemers, blijf in ze investeren

    RealDolmen2019-02-18
  2. "Realdolmen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen

    Pluspunten

    - flexibiliteit - vrijheid - verschillende kantoren in België

    Minpunten

    - weinig doorgroeimogelijkheden - slechte betaler - hierarchisch

    RealDolmen2019-07-24
  3. "Super!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen

    Pluspunten

    Werken bij Realdolmen is echt super, veel doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Niet meteen minpunten, toch niets dat opvalt.

    RealDolmen2019-04-29
  4. "De titel"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijdgewerkt bij RealDolmen voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    - goede opleiding dmv het acADDemICT - een aantal technisch sterke collega's - een aantal heel fijne en gemotiveerde mensen leren kennen

    Minpunten

    - technisch niet altijd de leukste projecten, legacy code etc, ... - qua salaris niet bij de top

    RealDolmen2019-02-27
  5. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen voor 10 jaar

    Pluspunten

    interne mobiliteit waardering van de medewerker internationaal, toch een familiaal karakter indien je wil ondernemen, kan en mag je hier volledig voor gaan Pragmatisch bedrijf

    Minpunten

    in de 11 jaar dat ik bij het bedrijf werk, zijn er waarschijnlijk wel wat minpuntjes, maar ze wegen niet door om het elders te gaan zoeken. Het gras is steeds groener aan de andere kant... maar ik weet uit ervaring, dat dit bedrijf echt wel een top-bedrijf is. Zo'n doorleefde cultuur (familiaal) zal je niet snel elders vinden...

    RealDolmen2019-01-28
  6. "balans werk - privé"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij RealDolmen

    Pluspunten

    balans werk - privé zit over het algemeen zeer goed. er is een beleid rond thuiswerken, men werkt met flexibele uren, er zijn verschillende satelietkantoren van waaruit je kan werken

    Minpunten

    politiek, weinig processen aanwezig, soms niet voldoende professioneel, weinig transparant

    Advies aan management

    meer aandacht besteden aan objectieve criteria bij interne mobiliteit

    RealDolmen2018-10-29
  7. "goede werkgever, minder duidelijke visie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    goede verloning, vooral door IP ruling soepele werkuren

    Minpunten

    onduidelijke structuur weinig opvolging weinig sociaal contact tussen collega's

    Advies aan management

    betere opvolging mag

    RealDolmen2018-09-12
  8. "In orde"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Huizingen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed loon, veel verlof en goede baas

    Minpunten

    Binding let het bedrijf is als consultant zeer minimaal...

    Advies aan management

    Interne devops factory uitbreiden zodat meer personen de kans krijgen om er te werken

    RealDolmen2018-08-14
  9. "Ok"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Analyst in Huizingen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen voor 10 jaar

    Pluspunten

    Werknemer meer centraal. Winstdeelneming sinds kort.

    Minpunten

    Uitgebreid managementstructuur; middel management voor eigen rekening

    RealDolmen2018-08-02
  10. "Beoordeling Realdolmen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Architect in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen voor 5 jaar

    Pluspunten

    Uiteenlopende projecten, degelijke werkvoorwaarden, grote vrijheid en zelfstandigheid, extra legale voordelen, competente collega's, mogelijkheid tot deels thuiswerken (hangt af van klant).

    Minpunten

    Administratie kan soms wat log zijn ; werk-privé balans kan nog wat beter, soms lange uren naar klant.

    RealDolmen2018-06-18
Er zijn 49 reviews gevonden