Reviews voor RealDolmen | Glassdoor.be

Reviews van RealDolmen

Bijgewerkt op 8 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
RealDolmen CEO Marc De Keersmaecker
Marc De Keersmaecker
35 Beoordelingen
  1. "A great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Medewerker in Huizingen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen voor 8 jaar

    Pluspunten

    openheid, afwisseling, zekerheid, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden

    Minpunten

    ik zie voor mezelf geen minpunten

    Advies aan management

    keep going

    RealDolmen2019-10-03
  2. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Change Manager in Huizingen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij RealDolmen voor 3 jaar

    Pluspunten

    Work-life balance, groeimogelijkheden, fouten maken en er uit leren kan

    Minpunten

    Soms wat stroef, verloning kan beter

    Advies aan management

    Duidelijkheid creëren, neuzen in dezelfde richting

    RealDolmen2019-10-08
  3. "Excellente werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Functioneel Analist in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen voor 3 jaar

    Pluspunten

    + Goede opleidingen + IP reward + Sterke interne communicatie + Interne mobiliteit

    Minpunten

    Op dit moment nog geen ondervonden!

    RealDolmen2019-09-10
  4. "Realdolmen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen

    Pluspunten

    - flexibiliteit - vrijheid - verschillende kantoren in België

    Minpunten

    - weinig doorgroeimogelijkheden - slechte betaler - hierarchisch

    RealDolmen2019-07-24
  5. "Super!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen

    Pluspunten

    Werken bij Realdolmen is echt super, veel doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Niet meteen minpunten, toch niets dat opvalt.

    RealDolmen2019-04-29
  6. "De titel"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijdgewerkt bij RealDolmen voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    - goede opleiding dmv het acADDemICT - een aantal technisch sterke collega's - een aantal heel fijne en gemotiveerde mensen leren kennen

    Minpunten

    - technisch niet altijd de leukste projecten, legacy code etc, ... - qua salaris niet bij de top

    RealDolmen2019-02-27
  7. "Realdolmen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Functioneel Analist 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen

    Pluspunten

    Open en familiale sfeer Persoonlijke wensen worden gerespecteerd Ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling Toffe collega's moderne werkomgeving Geen overdreven hiërarchie Glijdende werkuren Niet gevoel constant gecontroleerd te worden Betrokkenheid in de organisatie wordt geapprecieerd Staan open voor verbeteringen Feedbackcultus sterk aanwezig accADDemict traject voor startende IT'ers

    Minpunten

    Communicatie - soms onduidelijke of ontbrekende communicatie Als jonge & onervaren snaak soms moeilijk om aan een consultancyopdracht te komen die in de lijn ligt van de persoonlijke ontwikkelingsdoeleinden (voor interessantie functies wordt veeleer naar ervaren profielen gekeken)

    Advies aan management

    Blijf luisteren naar uw werknemers, blijf in ze investeren

    RealDolmen2019-02-18
  8. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen voor 10 jaar

    Pluspunten

    interne mobiliteit waardering van de medewerker internationaal, toch een familiaal karakter indien je wil ondernemen, kan en mag je hier volledig voor gaan Pragmatisch bedrijf

    Minpunten

    in de 11 jaar dat ik bij het bedrijf werk, zijn er waarschijnlijk wel wat minpuntjes, maar ze wegen niet door om het elders te gaan zoeken. Het gras is steeds groener aan de andere kant... maar ik weet uit ervaring, dat dit bedrijf echt wel een top-bedrijf is. Zo'n doorleefde cultuur (familiaal) zal je niet snel elders vinden...

    RealDolmen2019-01-28
  9. "balans werk - privé"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij RealDolmen

    Pluspunten

    balans werk - privé zit over het algemeen zeer goed. er is een beleid rond thuiswerken, men werkt met flexibele uren, er zijn verschillende satelietkantoren van waaruit je kan werken

    Minpunten

    politiek, weinig processen aanwezig, soms niet voldoende professioneel, weinig transparant

    Advies aan management

    meer aandacht besteden aan objectieve criteria bij interne mobiliteit

    RealDolmen2018-10-29
  10. "goede werkgever, minder duidelijke visie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij RealDolmen voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    goede verloning, vooral door IP ruling soepele werkuren

    Minpunten

    onduidelijke structuur weinig opvolging weinig sociaal contact tussen collega's

    Advies aan management

    betere opvolging mag

    RealDolmen2018-09-12
Er zijn 54 reviews gevonden