Reviews voor Schneider Electric | Glassdoor.be

Reviews van Schneider Electric

Bijgewerkt op 21 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
84%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Schneider Electric CEO Jean-Pascal Tricoire
Jean-Pascal Tricoire
2.305 Beoordelingen
  1. "innovatie powerhouse"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Green Bay, WI

    Ik werk voltijd bij Schneider Electric voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Innovatief bedrijf met goede visie op energie management

    Minpunten

    bedrijf al in jarenlange transformatie

    Schneider Electric2018-04-09

    Reactie van Schneider Electric

    July 9, 2018Talent Acquisition Team

    Thank you for your review. We are glad you have had a positive experience working for us.

  2. Nuttig (1)

    "Professioneel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Schneider Electric

    Pluspunten

    Professionele organisatie. Door de grote hoeveelheid verschillende producten, grote verscheidenheid aan functies. Hierdoor is het mogelijk je zelf te ontwikkelen.

    Minpunten

    Soms te 'groot', daardoor is flexibiliteit beperkt. Veel intern zoeken naar de goede manier van werken. In NL vooral sales gericht, techniek groep is niet heel groot.

    Advies aan management

    Zorg dat techniek niet ver van de managers staat, zodat de afstand tussen sales en techniek beperkt word. Zorg dat toekomstvisie bij iedereen duidelijk blijft

    Schneider Electric2016-08-15
  3. "Werkplezier en ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Schneider Electric voor 3 jaar

    Pluspunten

    Zeer professionele organisatie waarbij de kwaliteit van het product, werksfeer en de klant centraal staat. Er wordt veel tijd en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers en wordt daarbij veel ruimte gegeven voor (inter)nationale doorgroei. Werksfeer en onderlinge samenwerking is erg goed (veel beter dan bij andere soortgelijke bedrijven).

    Minpunten

    Gestuurd vanuit het hoofdkantoor uit Frankrijk waardoor veel organisatorische en strategische wijzigingen worden doorgevoerd.

    Schneider Electric2015-09-06
  4. "Ze doen alsof ze er EEN zijn maar ze zijn er helemaal GEEN!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Hoofddorp
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Schneider Electric voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Schneider Electric in Nederland betaalt over het algemeen een erg goed salaris en er zijn mogelijkheden om te groeien maar alleen als je een goede verstandhouding hebt met je manager!

    Minpunten

    Managers vinden zichzelf te belangrijk waardoor het bedrijf geen eenheid is; teveel verschillende verslagen wat voor verwarring zorgt; ze luisteren niet naar de werknemer hoewel ze doen alsof ze dat wel doen!

    Advies aan management

    Ga buiten je comfort zone en begin met EEN team te worden en onthou dat al je werknemers belangrijk zijn, je kan van hen allemaal leren!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Schneider Electric2014-10-22
  5. "Tres bien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Schneider Electric

    Pluspunten

    Primes, voiture, gsm,..,Voyages, salaire

    Minpunten

    Très complexe de comprendre l’organisation car beaucoup d’entite

    Schneider Electric2019-06-14
  6. "Vive Schneider electric"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Électricien De L’Industrie in Ukkel, Brussel

    Ik werk voltijd bij Schneider Electric voor 5 jaar

    Pluspunten

    Bien être indépendant flexible formation évolution

    Minpunten

    Pas bien rémunérés trop différence ouvrier employés

    Advies aan management

    Neutre bien payer son personnel méritant évidemment

    Schneider Electric2019-05-22
  7. "Fonction Finance"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Schneider Electric voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Schneider travaille dans un secteur d'avenir qui est la gestion de l'énergie. Ce qui peut être très inspirant d'un point de vue durabilité. Il s'agit d'une société très intéressante pour des profils d'ingénieurs. La fonction finance est exigeante et très formatrice. Une excellente école pour la gestion d'un P&L.

    Minpunten

    Il est bon d'avoir un background technique pour évoluer chez Schneider au niveau local (pas assez de recul pour évaluer cela au niveau du siège). Il est compliqué d'avoir des perspectives d'évolution locales sans un profil technique.

    Schneider Electric2018-11-12
  8. "SAV"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - technicien sav in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Schneider Electric voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Esprits d'équipe et progression professionnel

    Minpunten

    Inégalité salariale entre les différents services.

    Advies aan management

    Une meilleure communication et plus de transparence.

    Schneider Electric2018-03-11
  9. "Belle entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales operations & Pricing Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Schneider Electric voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bonne ambiance, diversité de profils, respect de l'humain (sauf à tomber sur un mauvais manager comme il en existe partout). Belles opportunités de carrière à l'international. Entreprise aux avant-postes du dilemme énergétique; secteur d'activité passionnant, en pleine révolution.

    Minpunten

    Grosse multinationale avec tout ce que cela implique de complexité, de politique interne et de délais d'exécution.

    Schneider Electric2016-11-28
  10. "ras"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Chef De Projet in Dijon, Bourgondië
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Schneider Electric voor 5 jaar

    Pluspunten

    engagement permanent vers l'amélioration continue

    Minpunten

    difficile de définir les priorités

    Advies aan management

    ras

    Schneider Electric2019-10-14
Er zijn 4858 reviews gevonden