Reviews voor Schneider Electric | Glassdoor.be

Reviews van Schneider Electric

Bijgewerkt op 14 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4477 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
82%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Schneider Electric CEO Jean-Pascal Tricoire
Jean-Pascal Tricoire
2090 Beoordelingen
  1. "innovatie powerhouse"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Green Bay, WI

      Ik werk voltijd bij Schneider Electric voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Innovatief bedrijf met goede visie op energie management

      Minpunten

      bedrijf al in jarenlange transformatie

      Schneider Electric2018-04-09

      Reactie van Schneider Electric

      July 9, 2018Talent Acquisition Team

      Thank you for your review. We are glad you have had a positive experience working for us.

    • Nuttig (1)

      "Professioneel"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb gewerkt bij Schneider Electric

      Pluspunten

      Professionele organisatie. Door de grote hoeveelheid verschillende producten, grote verscheidenheid aan functies. Hierdoor is het mogelijk je zelf te ontwikkelen.

      Minpunten

      Soms te 'groot', daardoor is flexibiliteit beperkt. Veel intern zoeken naar de goede manier van werken. In NL vooral sales gericht, techniek groep is niet heel groot.

      Advies aan management

      Zorg dat techniek niet ver van de managers staat, zodat de afstand tussen sales en techniek beperkt word. Zorg dat toekomstvisie bij iedereen duidelijk blijft

      Schneider Electric2016-08-15
    • "Werkplezier en ontwikkeling"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Manager in Hoofddorp
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij Schneider Electric voor 3 jaar

      Pluspunten

      Zeer professionele organisatie waarbij de kwaliteit van het product, werksfeer en de klant centraal staat. Er wordt veel tijd en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers en wordt daarbij veel ruimte gegeven voor (inter)nationale doorgroei. Werksfeer en onderlinge samenwerking is erg goed (veel beter dan bij andere soortgelijke bedrijven).

      Minpunten

      Gestuurd vanuit het hoofdkantoor uit Frankrijk waardoor veel organisatorische en strategische wijzigingen worden doorgevoerd.

      Schneider Electric2015-09-06
    • "Ze doen alsof ze er EEN zijn maar ze zijn er helemaal GEEN!"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Hoofddorp
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Schneider Electric voor meer dan 10 jaar

      Pluspunten

      Schneider Electric in Nederland betaalt over het algemeen een erg goed salaris en er zijn mogelijkheden om te groeien maar alleen als je een goede verstandhouding hebt met je manager!

      Minpunten

      Managers vinden zichzelf te belangrijk waardoor het bedrijf geen eenheid is; teveel verschillende verslagen wat voor verwarring zorgt; ze luisteren niet naar de werknemer hoewel ze doen alsof ze dat wel doen!

      Advies aan management

      Ga buiten je comfort zone en begin met EEN team te worden en onthou dat al je werknemers belangrijk zijn, je kan van hen allemaal leren!

      Schneider Electric2014-10-22
    • "Vive Schneider electric"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Électricien De L’Industrie in Ukkel, Brussel

      Ik werk voltijd bij Schneider Electric voor 5 jaar

      Pluspunten

      Bien être indépendant flexible formation évolution

      Minpunten

      Pas bien rémunérés trop différence ouvrier employés

      Advies aan management

      Neutre bien payer son personnel méritant évidemment

      Schneider Electric2019-05-22
    • "Fonction Finance"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Schneider Electric voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Schneider travaille dans un secteur d'avenir qui est la gestion de l'énergie. Ce qui peut être très inspirant d'un point de vue durabilité. Il s'agit d'une société très intéressante pour des profils d'ingénieurs. La fonction finance est exigeante et très formatrice. Une excellente école pour la gestion d'un P&L.

      Minpunten

      Il est bon d'avoir un background technique pour évoluer chez Schneider au niveau local (pas assez de recul pour évaluer cela au niveau du siège). Il est compliqué d'avoir des perspectives d'évolution locales sans un profil technique.

      Schneider Electric2018-11-12
    • "SAV"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - technicien sav in Brussel
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Schneider Electric voor meer dan 10 jaar

      Pluspunten

      Esprits d'équipe et progression professionnel

      Minpunten

      Inégalité salariale entre les différents services.

      Advies aan management

      Une meilleure communication et plus de transparence.

      Schneider Electric2018-03-11
    • "Belle entreprise"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Sales operations & Pricing Manager in Brussel
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Schneider Electric voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Bonne ambiance, diversité de profils, respect de l'humain (sauf à tomber sur un mauvais manager comme il en existe partout). Belles opportunités de carrière à l'international. Entreprise aux avant-postes du dilemme énergétique; secteur d'activité passionnant, en pleine révolution.

      Minpunten

      Grosse multinationale avec tout ce que cela implique de complexité, de politique interne et de délais d'exécution.

      Schneider Electric2016-11-28
    • "Schneider"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik werk voltijd bij Schneider Electric

        Pluspunten

        Tournée vers le futur de l’industrie

        Minpunten

        Doit accélérer sa transformation

        Schneider Electric2019-05-31
      • "Une entreprise résolument tournée vers l'international"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Confidentiel in Rueil-Malmaison
        Niet aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Schneider Electric voor 5 jaar

        Pluspunten

        Environnement international (anglais impératif) Culture inclusive et ouverte Possibilité de travailler à distance 2 à 3 jours par semaine RTT/PERCO/PERE etc ..

        Minpunten

        Gestion des carrières inexistante pour les profils confirmés et spécialisés : L'entreprise préfère recruter à l'extérieur plutôt que de former ses équipes.

        Schneider Electric2019-05-30
      Er zijn 4477 reviews gevonden