Reviews van Susquehanna International Group (SIG)

4.2
85%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
Susquehanna International Group (SIG) Managing Director Jeff Yass
Jeff Yass
365 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Susquehanna International Group (SIG)-reviews

  Susquehanna International Group (SIG) heeft een algemene beoordeling van 4.2 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 754 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 85% van de werknemers zou werken bij Susquehanna International Group (SIG) aanraden aan vrienden en 83% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 1% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Susquehanna International Group (SIG) hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4.0 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Susquehanna International Group (SIG). Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 85% van de werknemers van Susquehanna International Group (SIG) vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Susquehanna International Group (SIG) met een waarde van 3.8 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.9 voor cultuur en waarden en 3.9 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Susquehanna International Group (SIG): loopbaanontwikkeling, cultuur, arbeidsvoorwaarden en balans werk-privé, management, vergoeding.

  Loopbanen die populair zijn bij Susquehanna International Group (SIG)-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij Susquehanna International Group (SIG)? Deel uw ervaringen

  Susquehanna International Group (SIG) logo

  Susquehanna International Group (SIG)

  of