Reviews voor Swissotel Hotels & Resorts | Glassdoor.be

Reviews van Swissotel Hotels & Resorts

Bijgewerkt op Sep 8, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 46 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
Swissotel Hotels & Resorts CEO Meinhard Huck
Meinhard Huck
11 Beoordelingen
  1. "Good company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Manager in Chicago, IL
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Swissotel Hotels & Resorts

    Pluspunten

    Company cares for employees health and happiness with particular attention to mentorship and promotes from within

    Minpunten

    MOD shifts and somewhat strict requirement for 9.5 hour work days

    Swissotel Hotels & Resorts2019-09-08
  2. "Good one to work in Izmir"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Restaurant Server in Izmir
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Swissotel Hotels & Resorts voor 3 jaar

    Pluspunten

    Free 2 days in a year. 50% discount at F&B consumptions.

    Minpunten

    They the same money all staff. If you have been working there for 3 years you will get same salary with a new beginner.

    Swissotel Hotels & Resorts2019-08-01
  3. "Hand on hard working"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Executive Chef in Lima, Lima Region

    Ik werk voltijd bij Swissotel Hotels & Resorts voor 3 jaar

    Pluspunten

    Enjoy every single day

    Minpunten

    I cannot find any

    Advies aan management

    None

    Swissotel Hotels & Resorts2019-07-26
  4. "Internship"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern in Singapore
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Swissotel Hotels & Resorts

    Pluspunten

    Free medical benefits at Raffles Medical

    Minpunten

    Too many foreigners, too much OT unpaid

    Swissotel Hotels & Resorts2019-07-15
  5. "Low pay"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager On Duty in Lima, Lima Region
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Swissotel Hotels & Resorts gewerkt

    Pluspunten

    There are no pros whatsoever

    Minpunten

    Horrid schedules. Terribly inexperienced coworkers.

    Advies aan management

    Do something about the work climate. People have horrible attitudes.

    Swissotel Hotels & Resorts2019-07-12
  6. "Great swiss hospitality, before Accor came"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Swissotel Hotels & Resorts

    Pluspunten

    Employees had a low turnover and a long average committment

    Minpunten

    After Accor hotels bought swissotel thing fall apart. Headquarter in Zurich shutdown with very rare settled takeover opportunities

    Swissotel Hotels & Resorts2019-05-12
  7. Nuttig (1)

    "Hectic work load"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Swissotel Hotels & Resorts voor 5 jaar

    Pluspunten

    uniform and meals provided work life balance

    Minpunten

    unstable shift fairly paid lack of employee facilities

    Swissotel Hotels & Resorts2019-01-06
  8. Nuttig (1)

    "Director of Sales & Marketing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Swissotel Hotels & Resorts

    Pluspunten

    Small company - family style oriented - no too much reporting

    Minpunten

    Swissotel lost the hotel i was working in

    Swissotel Hotels & Resorts2018-12-01
  9. Nuttig (1)

    "Waitress"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Waitress in Calcutta
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Swissotel Hotels & Resorts voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Swissotel is one of the best hotel in kolkata..close to the airport. Attached with mall which is convenience enough for guest to explore. Staffs are amazing. Everybody are treated equally.

    Minpunten

    I am currently working in swissotel and i have experienced and learned many things and i do not have any negative points to mention so far.

    Advies aan management

    I am grateful and happy with which all the organization has provide and i love being a part of the organization.

    Swissotel Hotels & Resorts2018-08-11
  10. "Good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountant in Calcutta

    Ik werk voltijd bij Swissotel Hotels & Resorts voor 5 jaar

    Pluspunten

    environment is very good.food they provide is good

    Minpunten

    over work pressure.t here is no personal life.

    Swissotel Hotels & Resorts2018-08-09
Er zijn 46 reviews gevonden