Reviews voor The Coca-Cola Company | Glassdoor.be

Reviews van The Coca-Cola Company

Bijgewerkt op okt 18, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
76%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
The Coca-Cola Company CEO James Quincey
James Quincey
667 Beoordelingen
  1. "Zeer goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik heb voltijd gewerkt bij The Coca-Cola Company

    Pluspunten

    Goede werkgever! Zeer tevreden

    Minpunten

    Kans op vast contract is zeer klein

    The Coca-Cola Company2018-12-17
  2. "goede ervaring"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij The Coca-Cola Company

    Pluspunten

    interessante projecten, goede werksfeer, goede work-life balance

    Minpunten

    ligging is niet interessant voor mensen

    The Coca-Cola Company2019-10-14
  3. "goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij The Coca-Cola Company

    Pluspunten

    leuke collegas leuke uren goed loon

    Minpunten

    eigenlijk helemaal niets op aan te merken

    The Coca-Cola Company2019-04-15
  4. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Lab Analyst in Anderlecht
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij The Coca-Cola Company voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden Goeie sfeer Veer voordelen Goed salaris

    Minpunten

    Salami ontslag Balans werk/privé

    The Coca-Cola Company2018-12-12
  5. "Diagnose Cola."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operator in Wilrijk
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij The Coca-Cola Company gewerkt

    Pluspunten

    Alles netjes georganiseerd en wel georganiseerd in verschillende stappen waar iedereen aan uit kan.

    Minpunten

    Weinig steun van collega's ieder voor zich.

    Advies aan management

    Misschien is aan teambuilding werken voor betere communicatie.

    The Coca-Cola Company2018-09-26
  6. "Merchandiser"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Merchandiser in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij The Coca-Cola Company voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede verloning Veel contact met allerlei mensen.

    Minpunten

    Super hard Werken. Slecht Managment Maximaal 3jaar als merchandiser

    Advies aan management

    Meer verantwoordelijkheid

    The Coca-Cola Company2018-03-29
  7. "Correct"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Gent

    Ik heb voltijd gewerkt bij The Coca-Cola Company

    Pluspunten

    Salaris, opvang bij problemen, doorgroeimogelijkheden, behoorlijk makkelijk en snel aan te leren

    Minpunten

    Hanngt er wat van af waar je terecht komt. Productie tussen het glas is allerminst "aangenaam" te noemen. Veel lawaai, natte vloeren, veel obstakels

    The Coca-Cola Company2017-04-18
  8. "coca cola"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operator in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij The Coca-Cola Company gewerkt

    Pluspunten

    De werken waren vrij goed aangezien het bedrijf goed betaald voor de gepresteerde werken. Je mag tijdens de werken zoveel mogelijk drank gratis drinken

    Minpunten

    Op het einde van de vakantiewerken was er geen werk meer. ik werd dan als operator in wacht geplaatst. Toen belde ze mij als het echt nodig was en dat vond ik niet leuk

    Advies aan management

    Als je in wacht word gezet vind ik dat je de hele week betaald moet worden omdat je zo op elk moment word gebeld voor te werken en ook niet kunt plannen om iets anders te doen

    The Coca-Cola Company2016-09-30
  9. "Coca cola"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Vroomshoop
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij The Coca-Cola Company gewerkt

    Pluspunten

    Het is lekker koud en zoet. Drie ijsklontjes en een citroentje maakt de smaak nog lekkerder . Ga zo door

    Minpunten

    ik heb geen minpunten voor dit bedrijf. Ik vind het gwn goed en lekker. Dat is wat ik wil zeggen

    Advies aan management

    Ga door met wat je doet

    The Coca-Cola Company2016-04-27
  10. "Mitigé"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Representative in Luik, Luik
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij The Coca-Cola Company voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Voiture de société, téléphone de société,..

    Minpunten

    pas de CR, Manque réel de suivi avec certains TeamLeader, Si pas d'affinité pas d'opportunité...

    Advies aan management

    Traitement pour chacun sur un pied d'égalité

    The Coca-Cola Company2019-10-18
Er zijn 5258 reviews gevonden