Reviews van Transavia

avatar

Nathalie STUBLER

70% waardeert directeur

52% positieve zakelijke vooruitzichten

Transavia heeft een werknemersbeoordeling van 3,6 van 5 sterren, op basis van 40 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Transavia is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Transport en logistiek (3,5 sterren).

Reviews per functie

40 reviews
17 aug 2019

Veel energie!

Anonieme werknemer

Pluspunten

Open sfeer, platte organisatie. Veel ruimte voor eigen initiatief Beperkt hiërarchisch Veel ruimte voor ontwikkeling waar je zelf in wil ontwikkelen, zowel op persoonlijke als professionele ontwikkeling

Minpunten

Verticale groeimogelijkheden zijn beperkt doordat de organisatie niet heel groot is en organisatie redelijk plat is

4,0
20 mei 2015

Pluspunten

Werken met de directe collega's is erg leuk en professioneel. Samen op pad zijn is elke dag weer anders. Leuke sfeer onderling

Minpunten

Het is soms lastig elkaar te begrijpen. Dit omdat er soms met appels en peren tegelijk gewerkt wordt. Dit geeft onrust in de organisatie. Ik mis daad kracht.

4,0
15 nov 2017

Groen Groener Groenst

Pluspunten

Fijn bedrijf, ik heb er 10 jaar met plezier gewerkt. Flexibel (waar mogelijk) en sociaal. Directie of uitvoerend personeel, je kan zonder problemen bij elkaar binnen lopen.

Minpunten

Soms is het lastig om de dochter van KLM/AirFrance te zijn. Een eigen plan trekken lukt daardoor niet altijd.

Weergave: 1 - 3 van 40 reviews

Glassdoor heeft 191 reviews over Transavia die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Transavia. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Transavia bij je past.