Reviews voor Uniglobe Travel | Glassdoor.be

Reviews van Uniglobe Travel

Bijgewerkt op jan 11, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 26 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
63%
Aanbevelen bij een kennis
76%
Waardeert directeur
Uniglobe Travel CEO U. Gary Charlwood (no image)
U. Gary Charlwood
10 Beoordelingen
  1. "Bedrijf met weinig structuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Uniglobe Travel

    Pluspunten

    *veel vrijheid in de job *redelijk goede verloning voor de toeristische sector *veel evenementen *veel opleidingen

    Minpunten

    *ad random verloning *weinig transparantie binnen verloning *veel verschil in arbeidsvoorwaarden tussen de verschillende kantoren *weinig structuur

    Uniglobe Travel2016-09-26
  2. "Professinele MKB speler"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Almere
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Uniglobe Travel voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Autonomie, sterk team, open cultuur, initiefrijk

    Minpunten

    Beperkte gerichte marketingactiviteiten mede door franchise formule en bijgehooorende gecentraliseerde beslissingsbevoegdheid bij hoofdkantoor.

    Uniglobe Travel2016-12-15
  3. "sr. travel consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Bombay
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Uniglobe Travel voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    making fool to EX - employees and no guts to talk to ex employees, I worked for uniglobe for more then 5 years, its now almost 1 year i left uniglobe mod travels, but still they have not cleared my fnf, and there are many like this.

    Minpunten

    if you are trainee, you will take more them 1 year to get confirmation, and if you are confirmed staff then ready to work like donkey.

    Advies aan management

    you have to focus on making process, please give salary in time, the old management was good,

    Uniglobe Travel2019-01-11
  4. "Good place to learn corporate travel management"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik voltijd gewerkt bij Uniglobe Travel voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Travel management training and technology use

    Minpunten

    Work life balance is not given enough consideration !!!

    Uniglobe Travel2018-09-09
  5. "Management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Travel Sales Consultant in Ahmedabad
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Uniglobe Travel voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Team is supporting and joyful, enjoy working with them

    Minpunten

    Lack of Management, Only one decision maker and 90% not available

    Advies aan management

    Improvement require

    Uniglobe Travel2018-08-22
  6. "Really enjoyed my time here"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Developer in Vancouver, BC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Uniglobe Travel voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Great culture and work life balance. Friendly management and co-workers.

    Minpunten

    Below average pay Basic benefits package

    Uniglobe Travel2018-06-02
  7. "Corporate Travel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Uniglobe Travel

    Pluspunten

    Good starting pay. I really enjoyed my coworkers.

    Minpunten

    Let me go a week before Christmas with no valid excuse.

    Uniglobe Travel2018-01-24
  8. "working enviorment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Travel Consultant in Gurgaon, Haryana
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uniglobe Travel

    Pluspunten

    great place to work here...

    Minpunten

    there is no con at this place

    Uniglobe Travel2018-01-02
  9. "Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Uniglobe Travel voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    reasonable, well paid, good hours

    Minpunten

    lose accounts too often, boss a jerk

    Uniglobe Travel2017-09-20
  10. "Travel consultant"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Uniglobe Travel

    Pluspunten

    Home base office was good for work-life balance.

    Minpunten

    No bonus was given for 2 year employment.

    Uniglobe Travel2017-03-02
Er zijn 26 reviews gevonden