Unilever Intern Reviews

Bijgewerkt op 20 mei 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.5
92%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Unilever CEO Alan Jope
Alan Jope
27 Beoordelingen
  1. "Internship"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Intern in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Unilever

    Pluspunten

    Geweldige werkgever om een leerzame stage te volgen.

    Minpunten

    Slecht bereikbaar hoofdkantoor in Rotterdam

    Unilever2020-05-20
  2. "Goede stage"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Intern Trade Marketing in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Unilever gewerkt

    Pluspunten

    Veel verantwoordelijkheden, erg uitdagend, en ontzettend leerzaam.

    Minpunten

    Als stagiaire werk je erg hard, je maakt ongeveer 50 uur in de week, je krijgt geen reiskostenvergoeding.

    Verder lezen
    Unilever2018-10-08
  3. "Sales stage Unilever"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Intern in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Unilever

    Pluspunten

    Zeer leerzame stage met leuke collega's.

    Minpunten

    Veel zelfstandigheid gevraagd en soms weinig begeleiding.

    Unilever2017-04-12
  4. "Stage Unilever"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Stagiair in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Unilever

    Pluspunten

    Geweldige mogelijkheden die gepaard gaan met grote uitdagingen en verantwoordelijkheden.

    Minpunten

    De hoge werkdruk voor een stagiair kan leiden tot minder leertijd.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Unilever2019-11-18
  5. "Stagiair op het hoofdkwartier"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Stagiair in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Unilever

    Pluspunten

    Internationale omgeving Toonaangevende merken Zoveel te leren

    Minpunten

    Stressvolle omgeving Pesterijen Alles hangt af van het team

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Unilever2019-10-31
  6. "Goede plek om ervaring op te doen"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Marketingstagiair in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Unilever

    Pluspunten

    Ze gaven me genoeg werk en mijn werk was essentieel in hun project.

    Minpunten

    Ze selecteerden maar enkelen van alle stagiaires om een medewerker te worden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Unilever2019-09-17
  7. "Stagiair marketing"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Stagiair 

    Ik heb korter dan een jaar als bij Unilever gewerkt

    Pluspunten

    Jong bedrijf en flexibele werkuren

    Minpunten

    overal bureaucratie, veel interne politiek, gebrek aan ondernemingszin

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Unilever2019-09-16
  8. "Geweldige ervaring maar veeleisend"

    4.0
    Voormalige stagiair(e) - Marketingstagiair in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als bij Unilever gewerkt

    Pluspunten

    - Waardevolle ervaring opgedaan, ik kreeg verantwoordelijk werk en voelde me onderdeel van het team - Goede extra's zoals bijvoorbeeld een adviesgesprek met een voedingsdeskundige

    Minpunten

    - Veeleisend, hoge werkdruk - Relatief laag salaris

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Unilever2019-07-19
  9. Nuttig (3)

    "Goed bedrijf voor stage, maar een kleine kans op retentie"

    4.0
    Huidige stagiair(e) - Stagiair in Rotterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Unilever

    Pluspunten

    Leuke werkomgeving, leuke medewerkers en het hogere personeel is relatief goed benaderbaar. Het hangt sterk af van de afdeling, maar je kunt veel leren over de strategie van grote multinationals en de FMCG markttrends van over de hele wereld.

    Minpunten

    Met zoveel stagiaires is er weinig kans op een permanente functie na de stage, ongeacht je prestaties. Communicatie met andere afdelingen en processen die acties van verschillende mensen vereisen kunnen erg traag verlopen vanwege de complexe structuur.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Unilever2018-07-26
  10. "Een rijke marketing ervaring in een informele en vriendelijke atmosfeer"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Stagiair in Rotterdam
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Unilever gewerkt

    Pluspunten

    - Vriendelijke en jonge mensen - Ruimte voor initiatief - Geconcentreerd op het ontwikkelen van jong talent

    Minpunten

    - Moeilijk om een verschil te maken: veel aandeelhouders - Geen echte lange termijn visie - hoeksteen- in zakelijk handelen, merken opereren in silo's en springen van het ene project naar het volgende.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Unilever2014-10-06
Er zijn 12 reviews gevonden