Reviews voor United Airlines | Glassdoor.be

Reviews van United Airlines

Bijgewerkt op 21 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2762 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
80%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
United Airlines CEO Oscar Munoz
Oscar Munoz
1.038 Beoordelingen
  1. "Customer care"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service in Diegem
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij United Airlines voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Voyages gratuits en business class

    Minpunten

    Horaires flexible et travail le week-end

    United Airlines2019-04-29
  2. Nuttig (153)

    "Friendly skies really are friendly"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Flight Attendant in Newark, NJ
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij United Airlines voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    I started working for UA since February 2017 and I am absolutely loving it. This is my 4th airline to work for as a flight attendant and the people here are the biggest reason I chose UA to work at until I retire! I am overwhelmed by the welcoming atmosphere and all the fun we have on flights and layovers.

    Minpunten

    Depending on your base you might have to be on straight reserve for a while.

    United Airlines2018-08-21
  3. "Hilton"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Flight Attendant in Newark, NJ
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij United Airlines voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Loved it it’s my dream Job

    Minpunten

    Flexible hours and great experience

    United Airlines2019-09-21
  4. "Moving in the right direction."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Analyst in Chicago, IL
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij United Airlines voor 5 jaar

    Pluspunten

    Amazing travel benefits, great skill development, decent healthcare, good office location, great work culture, great coworkers, actually interesting work.

    Minpunten

    Constant and very public fails and missed opportunities impact morale. Management promotes idiots out of the way which decreases promotion potential. Actual merit based promotions do not exist, every position is publicly posted and must be applied for. Pay is mediocre. Raises are very low.

    Advies aan management

    Try harder to get rid of the "good ol' boys club" mentality that is still present in some areas. Focus much harder on merit based promotions instead of connection based ones.

    United Airlines2019-09-20
  5. "Great place to work!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Aircraft Maintenance Technician 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij United Airlines

    Pluspunten

    United has a lot of perks and good benefits. Fun place to work. Many different ways to grow in the company.

    Minpunten

    The only con is the pay compared to other airlines

    United Airlines2019-09-20
  6. "Great Company to work for"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij United Airlines

    Pluspunten

    Great growth opportunity, expanding company, outstanding employee benefits, and very friendly employees to work with

    Minpunten

    Many days away from home

    United Airlines2019-09-18
  7. "Excellent pay and benefits"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Mechanic in Atlanta, GA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij United Airlines voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Valued as employees means a lot on the day to day

    Minpunten

    Large organization makes you feel small

    Advies aan management

    Keep up the good work

    United Airlines2019-09-18
  8. "Good company but no career prospects"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Purchasing Manager 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij United Airlines voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Friendly team, potential bonuses each 6 months, 7 hrs work + 1 hr break

    Minpunten

    Lower salary, sometimes unfulfilling work

    United Airlines2019-09-17
  9. "great benefits"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Gate Agent in Chicago, IL

    Ik deeltijd gewerkt bij United Airlines voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    The airline has some great benefits however flying first class is pretty hard

    Minpunten

    Like any job there is favoritism

    United Airlines2019-09-17
  10. "Great Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Associate 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij United Airlines voor 10 jaar

    Pluspunten

    Great management and leadership style Not much politics

    Minpunten

    slow advancement and low remuneration

    United Airlines2019-09-18
Er zijn 2762 reviews gevonden