Reviews voor Universiteit Antwerpen | Glassdoor.be

Reviews van Universiteit Antwerpen

Bijgewerkt op 11 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
69%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Universiteit Antwerpen Rector Alain Verschoren
Alain Verschoren
17 Beoordelingen
  1. "Mogelijkheden om te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Lector in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    Wanneer je toegang krijgt tot het systeem van de universiteit is het mogelijk om naar meer kansen binnen de school te zoeken, workshops te doen en mee te doen aan netwerkevenementen, en de salarissen zijn competitief.

    Minpunten

    Gebrek aan interactie met andere professoren.

    Universiteit Antwerpen2018-07-15
  2. "Personeel zit in een gouden kooi"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Universiteit Antwerpen voor 10 jaar

    Pluspunten

    veel verlofdagen, glij tijden, korting op zoo abonnement

    Minpunten

    geen doorgroeimogelijkheden. Promotie kans hangt af hoe goed je ligt bij de leidinggevende. EIgen mening wordt niet geapprecieerd

    Universiteit Antwerpen2020-02-11
  3. "Goed en belangrijk onderzoek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Postdoctoraal Onderzoeker in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen voor 3 jaar

    Pluspunten

    goed onderzoek flexible werktijd veel vakantie (als je ze neemt)

    Minpunten

    onderzoek is veel en hard werken contracten zijn meestal van bepaalde duur geen bonussen of incentives om harder te werken carrieremogelijkheden zijn beperkt

    Universiteit Antwerpen2019-06-17
  4. "working in university"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    flexibility, less work pressure, independence, good colleagues and working hours

    Minpunten

    politics, bureaucracy, red tape, job security, pay

    Universiteit Antwerpen2019-03-25
  5. "Dossierbeheerder (60 %) Universiteit Antwerpen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    Fijne en rustige werkomgeving.

    Minpunten

    Zo veel verlof dat het organisatorisch vaak niet lukt om dit allemaal op te nemen. Sommige diensten vragen veel avond- of weekendwerk.

    Universiteit Antwerpen2019-03-13
  6. "Aangename werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    Leuk bedrijf om te werken Goede ondersteuning

    Minpunten

    Administratie is soms een lange procedure

    Universiteit Antwerpen2018-11-16
  7. "Hypocrisie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    Geen geen geen geen geen

    Minpunten

    Onaangename werksfeer, veel vriendjespolitiek, veel misbruik in de vorm van intimidatie. Oneerlijkheid.

    Verder lezen
    Universiteit Antwerpen2018-10-01
  8. "Een typische ambtenarenjob (doctoraatsbeurs)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - doctoraatsbursaal in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen voor 3 jaar

    Pluspunten

    + Je zit op je gemak en bent vrij je werklast en tempo te kiezen + Op het einde van de rit heb je nog een mooi bijkomend diploma

    Minpunten

    - Gebrekkig management: Professor (zonder management ervaring) leidt jou en collega's - Hoog risico op mentale problemen (1/2 van het personeel heeft een burn-out) - Alles gaat heel loom en traag zonder duidelijke communicatie tijdens het proces - Toekomstperspectief zeer beperkt. Academische sector heeft te weinig geld. In de privé ziet men een doctoraat als "4 jaar luieren" en is het ook geen meerwaarde.

    Verder lezen
    Universiteit Antwerpen2018-08-10
  9. "Onderwijs - en onderzoeksassistent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Academisch medewerker in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibel werken, veel vrijheid, aangename werkomgeving

    Minpunten

    Er zijn geen minpunten te vermelden

    Verder lezen
    Universiteit Antwerpen2018-01-27
  10. "Zij die goed werken, krijgen meer en meer werk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Bediende in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Universiteit Antwerpen voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's, flexibiliteit, gevoel echt bij te dragen

    Minpunten

    Collega's die niet presteren blijven aan, en hun werk moet door de 'goede' werkers worden overgenomen. Weinig carrièremogelijkheden.

    Verder lezen
    Universiteit Antwerpen2018-01-09

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 60 reviews gevonden