Reviews voor Universiteit Antwerpen | Glassdoor.be

Reviews van Universiteit Antwerpen

Bijgewerkt op aug 5, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 58 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
69%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Universiteit Antwerpen CEO Alain Verschoren
Alain Verschoren
17 Beoordelingen
  1. "Onderwijs - en onderzoeksassistent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Academisch medewerker in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibel werken, veel vrijheid, aangename werkomgeving

    Minpunten

    Er zijn geen minpunten te vermelden

    Advies aan management

    Doe zo voort!

    Universiteit Antwerpen2018-01-27
  2. "Goed en belangrijk onderzoek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Postdoctoraal Onderzoeker in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen voor 3 jaar

    Pluspunten

    goed onderzoek flexible werktijd veel vakantie (als je ze neemt)

    Minpunten

    onderzoek is veel en hard werken contracten zijn meestal van bepaalde duur geen bonussen of incentives om harder te werken carrieremogelijkheden zijn beperkt

    Universiteit Antwerpen2019-06-17
  3. "working in university"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    flexibility, less work pressure, independence, good colleagues and working hours

    Minpunten

    politics, bureaucracy, red tape, job security, pay

    Universiteit Antwerpen2019-03-25
  4. "Dossierbeheerder (60 %) Universiteit Antwerpen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    Fijne en rustige werkomgeving.

    Minpunten

    Zo veel verlof dat het organisatorisch vaak niet lukt om dit allemaal op te nemen. Sommige diensten vragen veel avond- of weekendwerk.

    Universiteit Antwerpen2019-03-13
  5. "Aangename werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    Leuk bedrijf om te werken Goede ondersteuning

    Minpunten

    Administratie is soms een lange procedure

    Universiteit Antwerpen2018-11-16
  6. "Hypocrisie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    Geen geen geen geen geen

    Minpunten

    Onaangename werksfeer, veel vriendjespolitiek, veel misbruik in de vorm van intimidatie. Oneerlijkheid.

    Advies aan management

    Dat zouden managers zelf moeten weten.

    Universiteit Antwerpen2018-10-01
  7. "Een typische ambtenarenjob (doctoraatsbeurs)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - doctoraatsbursaal in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen voor 3 jaar

    Pluspunten

    + Je zit op je gemak en bent vrij je werklast en tempo te kiezen + Op het einde van de rit heb je nog een mooi bijkomend diploma

    Minpunten

    - Gebrekkig management: Professor (zonder management ervaring) leidt jou en collega's - Hoog risico op mentale problemen (1/2 van het personeel heeft een burn-out) - Alles gaat heel loom en traag zonder duidelijke communicatie tijdens het proces - Toekomstperspectief zeer beperkt. Academische sector heeft te weinig geld. In de privé ziet men een doctoraat als "4 jaar luieren" en is het ook geen meerwaarde.

    Advies aan management

    Denk aan je personeel. Met wat ik nu weet zou ik nooit nog voor een doctoraat kiezen.

    Universiteit Antwerpen2018-08-10
  8. "Zij die goed werken, krijgen meer en meer werk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Bediende in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Universiteit Antwerpen voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's, flexibiliteit, gevoel echt bij te dragen

    Minpunten

    Collega's die niet presteren blijven aan, en hun werk moet door de 'goede' werkers worden overgenomen. Weinig carrièremogelijkheden.

    Advies aan management

    goede mensen meer motiveren en kansen geven om te groeien.

    Universiteit Antwerpen2018-01-09
  9. "Een prettige werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    Veel aandacht voor genderneutraliteit en een goed gelijke kansenbeleid.

    Minpunten

    Voor de meeste medewerkers op academisch niveau is werkzekerheid een issue. Zeer veel tijdelijk jobs.

    Universiteit Antwerpen2017-10-16
  10. "Doctoraatstudent"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Universiteit Antwerpen

    Pluspunten

    Goede werkomgeving en veel activiteiten

    Minpunten

    Soms te veel administratie nodig

    Universiteit Antwerpen2017-09-29
Er zijn 58 reviews gevonden