Reviews voor Valero Energy | Glassdoor.be

Reviews van Valero Energy

Bijgewerkt op 9 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 330 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
77%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
Valero Energy CEO Joe Gorder
Joe Gorder
110 Beoordelingen
  1. "Très bonne entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Soutien Technique Grand Public in Montréal, QC
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Valero Energy

    Pluspunten

    Team work, travail varié, bonne compagnie

    Minpunten

    longues journées de travail des fois

    Valero Energy2018-04-23
  2. "Good place to work, good benefits"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Staff Control Systems Engineer in Texas City, TX
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Valero Energy voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Great pay and yearly bonuses here

    Minpunten

    Management systems inadequate or cumbersome

    Valero Energy2019-06-09
  3. "Great company, very welcoming"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Operations in Corpus Christi, TX
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Valero Energy

    Pluspunten

    By far the best company I have worked for sandy the hr rep helped me with the onboard process was excellent and all upper management were very welcoming definitely takes care of the there employees

    Minpunten

    Have none so far benefits are excellent

    Valero Energy2019-06-07
  4. "good"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Valero Energy

      Pluspunten

      great place to work . . . . .

      Minpunten

      long hours. . . . . . . . .

      Advies aan management

      communitcation

      Valero Energy2019-06-05
    • "Intern"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in San Antonio, TX

      Ik heb voltijd gewerkt bij Valero Energy

      Pluspunten

      Nice company . Good to work for

      Minpunten

      Have to wear formals everyday

      Valero Energy2019-05-29
    • "Strong Company, Great People"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Director in San Antonio, TX
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Valero Energy voor meer dan 10 jaar

      Pluspunten

      A first class company that genuinely cares about their employees.

      Minpunten

      You'll stay for the culture, not for the pay...and the culture isn't better than it used to be.

      Advies aan management

      Too many people at corporate don't understand our core business. They need training, not the spiel given to investors and analysts.

      Valero Energy2019-05-23
    • "Great company"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Reliability Engineer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Valero Energy voor 3 jaar

      Pluspunten

      Great Benefits. Competitive compensation. Good company values

      Minpunten

      Heavy work load, as is expected in industry

      Valero Energy2019-05-08
    • "Great place"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Process Operator in Jefferson, WI
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk bij Valero Energy

      Pluspunten

      Awesome place to work at

      Minpunten

      No cons at all .

      Advies aan management

      None

      Valero Energy2019-05-06
    • Nuttig (1)

      "Motivated, Team Oriented Company"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Process Engineer 

        Ik werk voltijd bij Valero Energy voor meer dan een jaar

        Pluspunten

        Open to ideas, want employees to succeed, encourage collaborative and open environment

        Minpunten

        Sometimes too procedurally oriented and takes too long to get things accomplished, some less desirable work locations

        Valero Energy2019-05-01
      • "Engineer/Supervisor"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
        Niet aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik heb voltijdgewerkt bij Valero Energy voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        Shrewd business people, razor sharp on costs.

        Minpunten

        Hypocrisy by management; the pressure was always on to cut costs at the operational sites yet Corporate had no expense spared eg 3 private jets, Ranch for entertaining etc.

        Valero Energy2019-05-07
      Er zijn 330 reviews gevonden