Alles weergevennum of numSluiten (Esc) AhlersIs dit uw bedrijf?Overzicht Overzicht 16 Reviews -- Vacatures -- Salarissen 2 Sollicitatiegesprekken 1 Arbeidsvoorwaarden 1 Foto'sReview toevoegenVacatures van Ahlers weergeven
Reviews > Ahlers { "isFollowing": false, "isEEPActive": false, "isEiHeaderFollowBtnDos2Enabled": true } WerknemersreviewsAlle reviews weergeven (16)Alles weergeven (16)20 januari 2017"Werken bij Ahlers"5.0★★★★★Werk/privé-balans★★★★★Cultuur en waarden★★★★★Carrièremogelijkheden★★★★★Vergoeding en arbeidsvoorwaarden★★★★★Senior management★★★★★Huidige werknemer - QHSE Manager in AntwerpenAanbevolenNeutraal vooruitzichtGoedkeurende mening over directeurIk werk voltijd bij Ahlers voor 3 jaarPluspuntenSolide bedrijf, enorm veel mogelijkheden voor de wernemers om door te groeien, de werknemer kan zijn capaciteiten aanwenden in verscheidene richtingenMinpuntenMomentopname - moeilijke tijden door lage olieprijsDelen op FacebookDelen op TwitterDelen via WhatsAppDelen via e-mailKopieer linkLink gekopieerd!Nuttig Markeren als ongepastMarkeren als ongepastBekijk reviews op: Populariteit|Beoordeling|Datum|AlleAndere werknemersreviewsAlle reviews weergeven (16)Alles weergeven (16)28 december 2020"work life balance"4.0★★★★★Werk/privé-balans★★★★★Carrièremogelijkheden★★★★★Vergoeding en arbeidsvoorwaarden★★★★★Huidige werknemer - Anonieme werknemer Ik werk voltijd bij Ahlers Pluspuntenwork life balance is the biggest advantageMinpuntenThere are less chances of growthDelen op FacebookDelen op TwitterDelen via WhatsAppDelen via e-mailKopieer linkLink gekopieerd!Nuttig Markeren als ongepastMarkeren als ongepast20 april 2020"Review Ahlers Belgium"5.0★★★★★Werk/privé-balans★★★★★Cultuur en waarden★★★★★Carrièremogelijkheden★★★★★Vergoeding en arbeidsvoorwaarden★★★★★Senior management★★★★★Huidige werknemer - Anonieme werknemer in AntwerpenAanbevolenNeutraal vooruitzichtIk werk voltijd bij Ahlers voor 3 jaarPluspuntenGreat company to work. Work-life balance is highly appreciatedMinpuntenfocus is more on the CIS regionVerder lezenDelen op FacebookDelen op TwitterDelen via WhatsAppDelen via e-mailKopieer linkLink gekopieerd!Nuttig Markeren als ongepastMarkeren als ongepastOntdek meer reviews over Ahlers.Bekijk reviews op: Populariteit|Beoordeling|Datum|Alle
Ahlers
Werknemersreviews
"Werken bij Ahlers"
Ik werk voltijd bij Ahlers voor 3 jaar
Pluspunten
Minpunten
Momentopname - moeilijke tijden door lage olieprijs
Andere werknemersreviews
"work life balance"
Ik werk voltijd bij Ahlers
Pluspunten
work life balance is the biggest advantage
Minpunten
There are less chances of growth
"Review Ahlers Belgium"
Ik werk voltijd bij Ahlers voor 3 jaar
Pluspunten
Great company to work. Work-life balance is highly appreciated
Minpunten
focus is more on the CIS region
Ontdek meer reviews over Ahlers.