Feedback - werkgeversreview Senior Design Engineer bij Arm

2,0
14 jul 2020

Pluspunten

Kan met iedereen praten. Flexpot Werk vanuit huisfaciliteiten Goede verlofplannen Naarmate u hoger gaat, groeit uw salaris exponentieel

Minpunten

Sommige groepen werken nauwelijks. Te veel politiek. Managers worden plotseling zichtbaar op kantoor wanneer Amerikaanse mensen op bezoek komen. Geen probleemoplossende mentaliteit. Alleen de schuld geven en beschuldigen. Sommige regisseurs hebben zelfs geen basiskennis. Ze zijn directeuren of hoofdingenieurs vanwege de nabijheid van hoger management en niet vanwege hun bekwaamheid. Sommige groepen geven de voorkeur aan Kerala, sommige Telugu en sommige Noord-India. Diversiteit en inclusie is in veel groepen een grap. In sommige groepen kunt u promotie maken door dure geschenken aan de manager te kopen. Andere trucs zijn om dicht bij managers te komen die goed bekend zijn, hen uit te nodigen voor feestjes, cadeaus te kopen voor hun kinderen, vrouwen, hen te helpen wanneer ze hulp nodig hebben, zoals naar de dokter gaan enz. Als uw manager iets bijzaak heeft, koop dan bij hen. Als ze een sportschool hebben, doe dan mee. Als ze voetballen, word dan lid van die club. Bespaar de benzinebiljetten van uw manager enz. Door ermee te rijden. Bij vrouwen speelt dressing een grote rol. Veel senior managers vinden u leuk als u zich modieus kleedt. Het is niet ongebruikelijk dat sommige diplomakandidaten hoofdingenieur worden. Het is niet ongebruikelijk om te zien dat iemand in de post van een directeur niet eens contact heeft met het team. Het is niet ongebruikelijk om te zien dat iemand die nooit in het team heeft gewerkt met minder kennis de manager wordt. U kunt omkopen en een baan krijgen in sommige groepen in India. Volledig hiërarchisch en sommige groepen zijn als overheidskantoren. Geen balans tussen werk en privé op junior niveau, maar sterk verbeterd naarmate je hoger wordt. Het is onduidelijk welke baan senior engineer of stafingenieur moet doen versus hoofdingenieur. Geen goede scheiding van taken. Manager kan alles doen. HR alleen voor aanwerving. Geen andere bevoegdheden. Sommige managers zijn uitstekend. Ze hebben veel ervaring. Ze huren het juiste talent in. Ze geven en krijgen krediet. Sommige groepen hebben een beter beleid gevolgd. U vindt de balans tussen werk en privé. Goed teamwerk tentoongesteld. Dus wacht even met die managers. Hetzelfde bedrijf heeft verschillende werelden, dus verzamel informatie voordat je gaat bij welk team je gaat.

avatar
Reactie van Arm
5y
Bedankt voor het delen van deze feedback. Het is niet gemakkelijk te lezen. De ervaringen die je hebt gedeeld, zijn zeker niet typerend voor de Arm-ervaring die we horen van andere medewerkers of via onze engagementonderzoeken. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen die bij Arm werkt een positieve ervaring heeft, ondersteund door onze kernovertuigingen en onze gedragscode. We nemen aantijgingen zoals degene die u hebt aangevoerd serieus en we zouden graag de gelegenheid krijgen om uw ervaring te begrijpen en verder te onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit wordt aangepakt. Neem contact op met Ruth D'Roza, Senior People Services Manager APAC die is gevestigd in het Bengaluru-kantoor, of met Michael Green, Senior Director, Compliance in ons juridische team, die is gevestigd in ons San Jose-kantoor, zodat we kunnen kijken hier verder in. Hun contactgegevens zijn te vinden in ons interne organigram of op LinkedIn.

Ontdek andere reviews over Arm

5 jun 2026

Pluspunten

Well positioned. Great benefits. Good compensation. Nice stock comp growth and 401k match

Minpunten

Getting busier than what it used to be. In a way that’s good.

20 mei 2026
Anonieme werknemer

Pluspunten

Best company to work for

Minpunten

Workload has increased with new strategies

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle