Pluspunten
Als ze BMC worden, zou het bedrijf het goed doen in deze regio.
Minpunten
Als de locatie voorheen Stock was, kun je er net zo goed van uitgaan dat je voor Stock gaat werken, en niet voor BMC met alle professionaliteit en vorderingen van BMC binnen de branche. Ik zit al lager dan 20 jaar in deze branche en ik heb nog nooit zo'n slecht functionerend bedrijf gezien - en het zijn allemaal Stock-locaties, niet BMC. Stock weigert afstand te doen van hun archaïsche en ineffectieve aanpak, en de leiding van BMC dwingt het niet af. Stock was altijd een van de zwakste en slechtste bedrijven in deze regio, en nu weet ik waarom. Dit bedrijf moet beslissen of de politieke strijd van culturen en identiteit de reputatie die ze daarmee krijgen waard is - BMC zou een geweldige plek zijn om te werken met enorme mogelijkheden, Stock is dat nooit geweest en zou dat ook nooit geweest zijn. Het is vrij duidelijk geworden dat de voormalige Stock-directies in de raad van bestuur en in het Senior Executive-team meer geïnteresseerd zijn in het vernietigen van BMC, het bedrijf dat Stock heeft overgenomen, uit wrok en domheid, in plaats van te leren van een succesvol bedrijf en voort te bouwen op wat ze hebben gekregen. Als je BMC overweegt dat een oude Stock-locatie was, verspil je tijd dan niet, je kunt niet winnen of positieve verandering teweegbrengen. Ze zullen hun Stock-aanpak niet loslaten, die achterlijk, contraproductief en zwak is en er alleen maar toe heeft geleid dat Stock een niet-concurrerende factor is gebleven, een faillissement en een uitverkoop - en nog snappen deze Stock-mensen het niet. Gooi je eigen professionele reputatie niet in de waagschaal door jezelf te associëren met een BMC-regio die voorheen Stock was.