Cover image for CAPE Groep
Logo

CAPE Groep

Actieve werkgever

CAPE Groep

Review toevoegen

Hier werken topmensen met hart voor de zaak! - werkgeversreview Corporate Recruiter bij CAPE Groep

  1. 5,0
   28 apr. 2023
   Corporate Recruiter
   Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar
   Enschede
   Aanbevelen
   Directeur-goedkeuring
   Zakelijk vooruitzicht

   Pluspunten

   Ik ben hier gestart zonder veel ervaring in recruitment. Alle vrijheid kreeg ik hier om mijzelf te ontwikkelen en daarbij kreeg ik alle ondersteuning die ik kon wensen. Zo kreeg ik een ervaren recruitment trainer toegewezen voor een half jaar en kreeg ik goede ondersteuning van HR. Door middel van de kwartaalgesprekken die iedereen voert wordt er gekeken naar wat jouw leerbehoefte is. Dit is uniek bij deze werkgever, aangezien CAPE een eigen academy heeft en hier al vele trainingen aanwezig zijn. Mocht er een training zijn wat nog niet wordt aangeboden dan wordt er extern gekeken. Veel heb ik geleerd van de consultants in hun houding en communicatie. Stuk voor stuk zijn het geweldige collega’s die altijd bereid zijn om je te helpen. Verder worden er veel leuke gezamenlijke activiteiten georganiseerd en is de opkomst ook altijd hoog en top geregeld. Je krijgt in alle functies meteen heel veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Dit is met de visie dat je zo het snelste leert. CAPE stimuleert om uit je comfortzone te gaan, want daar zit de meeste groei. Mede doordat de sollicitatieprocedure zeer uitgebreid is blijft de kwaliteit van collega’s hoog. Zo mag je in de eindfase van je sollicitatie de gehele dag een assessment maken op kantoor. Je krijgt hierbij ook begeleiding van een ervaren consultant (inclusief 1 week de tijd om jezelf voor te bereiden). Op deze manier kan CAPE, maar ook jijzelf goed inschatten of er een match is. De lat ligt hoog, maar het type profiel dat ze zoeken moet ook zeker niet bang zijn voor een uitdaging of het onbekende.

   Minpunten

   CAPE is continue in beweging en heel dynamisch. Dit heeft vele voordelen, maar ook nadelen. Onder andere dat sommige belangrijke dingen in mijn ogen te lang blijven liggen, omdat er andere prioriteiten worden gelegd. Enkele praktische zaken zoals; meer parkeerplekken met lijnen, een duidelijker hoofdingang, het reserveringssysteem voor poolauto’s optimaliseren.

  Andere werknemersreviews

   1. 4,0
    11 nov. 2020
    Business Intelligence Analyst
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar
    Enschede
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Een hele leuke plek om je carrière te starten als je geïnteresseerd bent in Consultancy. Het programma voor studentmedewerkers is erg leuk en ze laten je ontdekken wat je echt leuk vindt, maar ook het bedrijf ten goede komt. Uurloon is goed.

    Minpunten

    Soms is communicatie vaag en als je een international bent, moet je misschien Nederlands leren om in de bedrijfscultuur te integreren. Verder niets om over te klagen.

    Vertaald uit het Engels
    1. 2,0
     1 sep. 2022
     Business IT Consultant
     Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar
     Enschede
     Aanbevelen
     Directeur-goedkeuring
     Zakelijk vooruitzicht

     Pluspunten

     Collega's zijn gezellig, jong en ambitieus.

     Minpunten

     Er worden mooie beloftes voorgedaan, maar deze worden niet waargemaakt. Veel reistijd (privétijd) en het is cultuur om over te werken, zonder beloning. Let goed op het contract dat je ondertekend, het relatie en concurrentiebeding wordt namelijk flink breed genomen mocht je een overstap willen maken naar een ander bedrijf.

     1

    Ontdek meer reviews over CAPE Groep.

    Wilt u een kijkje achter de schermen nemen bij uw eigen bedrijf?

    Word lid van uw Company Bowl™ en chat anoniem over uw werk.