Pluspunten
Je krijgt de kans om te werken aan grote titels voor gametrailers en cinematics van AAA-studio's. Je kunt leren van de beste en meest getalenteerde mensen op de markt.
Minpunten
Ik werk hier al een paar jaar en onlangs ging alles bergafwaarts sinds Embracer het bedrijf kocht. In de afgelopen maanden waren er ontslagen zonder enige waarschuwing of werd er gezegd dat er geen ontslagen zouden komen, en dat gebeurde ook. Mensen die ontslagen werden, werden direct zonder enige waarschuwing van hun computer afgesloten, zelfs terwijl ze op kantoor waren. De afgelopen weken communiceert het bedrijf veel louche en misleidende richting hun werknemers, wat onacceptabel is. Ze staan erom bekend hun freelancers niet op tijd te betalen en onlangs moest het bedrijf alle bonussen intrekken omdat het momenteel geen winst maakt. Mismanagement en de staat van de game-industrie, nou, het ziet er helaas niet zo goed uit voor het bedrijf. Old Digic was een geweldige plek om te werken, maar nu zou ik het helemaal vermijden.