Pluspunten
Een progressieve organisatie die begrijpt dat het beter moet worden. Voortdurende verbetering op elk niveau is de verwachting. Openstaan voor nieuwe ideeën op dagelijkse basis, opendeurbeleid op zowat elk niveau. De VP komt dagelijks met het hele team samen om een open communicatie te stimuleren. Het bedrijf is gericht op groei en aanpassing aan de markt. We werken hard, en blijven laat als het nodig is, maar de sfeer binnen het team is zo goed dat we er plezier aan beleven. De VP is geweldig. Wat je ook nodig hebt, wanneer je het nodig hebt (zolang het maar zin heeft). Loopt u letterlijk het kantoor van de CEO binnen om je te helpen een snelle oplossing te vinden. Het team kan goed met je overweg, en je kunt het niet helpen om het leuk te hebben terwijl je het werk gedaan krijgt. We zijn trots op wat we bereiken, maar we proberen voortdurend om beter te worden. Dit is de beste baan die ik ooit heb gehad.
Minpunten
Eigendom van een zeer groot bedrijf met een beleid dat soms de startup vertraagt. Constante verandering kan frustrerend zijn op het moment, ook al is het over het algemeen erg spannend.