Pluspunten
Het ontmoeten van allerlei soorten klanten, de goede en de slechte, opende echt mijn ogen over de samenleving.
Minpunten
Het loon is op zijn best gemiddeld, andere bedrijven kunnen meer bieden. De jaarlijkse salarisverhoging is extreem laag, onderhandelen is niet toegestaan. Clustermanagers voegen geen waarde toe aan het bedrijf, verdienen veel maar dragen niet veel bij. Ze houden van microbeheer, maar weten tegelijkertijd niet wat ze precies willen, het was best lachwekkend. Clustermanagers tonen geen empathie, ze zijn alleen geïnteresseerd in het geven van wat het hoofdkantoor wil, ze geven niet om het welzijn van apothekers. Er is een tekort aan mankracht, maar clustermanagers doen nog steeds hun winkelbezoeken, terwijl ze beter in hun winkels hadden kunnen worden gestationeerd om medicijnen uit te delen. Winkelbezoeken bieden ook geen waarde of voordelen voor apothekers. Feedback werd gegeven maar keer op keer aan dovemansoren gericht. De werkcultuur is giftig, apothekers worden zondebokken als de zaken niet goed gaan. Het hoofdkantoor ziet ons alleen als robots die medicijnen uitdelen om geld binnen te halen. Als de verkoop niet goed is, wees dan bereid om beoordelingspunten te verliezen, aangezien de KPI sterk naar de verkoop neigt. Apothekers kunnen de verkoop sowieso niet echt controleren, omdat we ethisch moeten zijn in de producten die we aanbevelen. Ik voelde me gaslighted wanneer ik constructieve feedback gaf.