Bitter gevoel van wantrouwen in een startende onderneming zonder waarden - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Hatch

2,0
19 aug 2017
Anonieme werknemer

Pluspunten

Een van de leidende WTB-oplossingen. Een aantal werknemers met een hoog niveau van expertise in deze nichemarkt.

Minpunten

Hatch, een startende onderneming met lage ambities en geen bedrijfswaarden, wordt gedreven door middelmatigheid. De visie, missie en bedrijfsplannen werden niet duidelijk uitgesproken en het voelde vaak aan alsof niemand op de hoogte was van wat ze eigenlijk waren. Een aantal werknemers vertoonde onprofessioneel gedrag tijdens meerdere interne meetings. Geen opleiding, evaluatie of loopbaanontwikkelingsplannen vastgesteld met of voor werknemers. Een bedrijfsbreed 'engagements'-onderzoek of een soortgelijk initiatief om meningen te verzamelen was er niet. De directe manager leverde beperkte inspanningen om te reageren op mijn feedback en een vastgestelde functiespecifieke overeenkomst met betrekking tot de vergoeding werd verbroken, zonder dat daarvoor een verklaring werd gegeven.

Ontdek andere reviews over Hatch

6 feb 2024

Pluspunten

Great team, understanding. good pay, and sustainable for growth

Minpunten

Slow growth rate, niche industry. Big fish in a small tank

4,0
3 jul 2025

Pluspunten

Canadian company (more holidays), good salary and benefits, good workplace environment, professional company/culture

Minpunten

large company, corporate management sometimes out of touch with local office operations/requirements

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle