Werknemersreviews
- 5,019 sep. 2018
Fijne werkgever
Anonieme werknemerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarPluspunten
Tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Input en ideeën van werknemer worden meegenomen door werkgever. Open en informele sfeer waardoor je je snel thuisvoelt!
Minpunten
Soms te veel en te snel willen
Andere werknemersreviews
- 3,027 jan. 2022Motion Graphics DesignerMomenteel zelfstandigeBangkok
Pluspunten
Good for average people as me
Minpunten
slow, late and I'm not ready for it
- 5,08 mrt. 2022ITSM ConsultantHuidige werknemer, minder dan 1 jaar
Pluspunten
- Veel vrijheden, - Prima salaris, - Heel veel ontwikkel en leermogelijkheden. - Werkelijk iedereen kun je eenvoudig benaderen en ze staan voor je klaar met vragen. - Meedenken met de ontwikkeling en positionering van Joost-it en onze merkidentiteit. - Joost-IT events zijn de beste! dan voel je je nog meer gewaardeerd als collega. - Over alles valt te praten en iedereen staat open voor feedback en verbeterinitiatieven. - Op afstand werken is geen enkel probleem, hier wordt volop rekening mee gehouden. - Onderling lekker informeel en ook onze klanten verwachten geen driedelige pakken - Professionele club mensen
Minpunten
- Het leukste zijn de Joost-IT events, en helaas zijn er hier de nodige niet doorgegaan wegens de pandemie. Dan merk je ineens dat je elkaar toch minder treft dan normaal. - Het kan soms druk zijn, maar dat is meer een gevolg van de arbeidsmarkt en hoe goed we zaken aanpakken