Cover image for Joost IT

Review toevoegen

Werknemersreviews

1. 5,0
      28 mei 2020

Warme, prettige, bijna familie-achtig bedrijf

Accountmanager
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar
      Leidschendam
      Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Vlak, transparant, eerlijk, gezellig en gebalanceerd

Minpunten

Joost-IT oogt groter dan dat het is. Voor een accountmanager is dat soms lastig omdat prospects automatisch andere verwachtingen hebben. Kwalitatief zijn wij natuurlijk super groot!

1. 3,0
        27 jan. 2022
        Motion Graphics Designer
        Momenteel zelfstandige
        Bangkok
        Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Good for average people as me

Minpunten

slow, late and I'm not ready for it

1. 5,0
          8 mrt. 2022
          ITSM Consultant
          Huidige werknemer, minder dan 1 jaar
          Directeur-goedkeuring

Pluspunten

- Veel vrijheden, - Prima salaris, - Heel veel ontwikkel en leermogelijkheden. - Werkelijk iedereen kun je eenvoudig benaderen en ze staan voor je klaar met vragen. - Meedenken met de ontwikkeling en positionering van Joost-it en onze merkidentiteit. - Joost-IT events zijn de beste! dan voel je je nog meer gewaardeerd als collega. - Over alles valt te praten en iedereen staat open voor feedback en verbeterinitiatieven. - Op afstand werken is geen enkel probleem, hier wordt volop rekening mee gehouden. - Onderling lekker informeel en ook onze klanten verwachten geen driedelige pakken - Professionele club mensen

Minpunten

- Het leukste zijn de Joost-IT events, en helaas zijn er hier de nodige niet doorgegaan wegens de pandemie. Dan merk je ineens dat je elkaar toch minder treft dan normaal. - Het kan soms druk zijn, maar dat is meer een gevolg van de arbeidsmarkt en hoe goed we zaken aanpakken

Ontdek meer reviews over Joost IT.