Niet doen... - werkgeversreview Ndt Technician bij MME Group

1,0
25 mrt 2021

Pluspunten

Geen, gewoon niet doen als je waarde hecht aan normen en waarden

Minpunten

Kwantiteit gaat ten koste van kwaliteit

Ontdek andere reviews over MME Group

27 sep 2024

Pluspunten

Sinds de verandering in leiderschap heeft dit bedrijf hard gewerkt om het tij te keren. Het vorige management liet een zure smaak achter in ieders mond. Nu Seaway eigenaar is, is cultuur een belangrijk aandachtspunt. Het leiderschapsteam dat nu aanwezig is, geeft om u en zal met u samenwerken om uw doelen en die van het bedrijf te bereiken. Ik verliet een zeer vijandige werkomgeving en kwam hier en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Ik zou deze plek aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een baan met plezier en geweldige collega's.

Minpunten

Een van de grootste nadelen is dat dit bedrijf wordt beoordeeld op zijn vorige leiderschapsteam en dat het geen kans heeft gekregen om zichzelf te bewijzen met het nieuwe team. Ik heb het gevoel dat onze strijd een worsteling is, omdat we moeten terugvechten tegen al het slechte dat de vorige eigenaren hebben laten brouwen.

27 sep 2024

Pluspunten

Geweldige 401k-match en PTO-opbouw. De mensen en het managementteam zijn momenteel buitengewoon vriendelijk en begripvol. De balans tussen werk en privé is tot nu toe geweldig.

Minpunten

Helaas heeft dit bedrijf na de overname veel personeelsverloop gekend, wat tot allerlei tegenslagen heeft geleid.