Pluspunten
Er zijn er geen. In het begin zullen ze je hersenspoelen over hoe geweldig dit bedrijf is, maar als je contact opneemt met iemand die daar heeft gewerkt, zullen ze je de lelijke waarheid vertellen. Je denkt misschien dat de salarissen goed zijn, maar als je ze vergelijkt met andere bedrijven, zijn de salarissen hier eigenlijk lager. En geen secundaire arbeidsvoorwaarden die er toe doen (geen verzekering, pensioen, reiskostenvergoeding).
Minpunten
Dit bedrijf heeft veel problemen en in plaats van ze onder ogen te zien, rennen ze weg of geven ze de schuld aan de werknemers. Ze hebben niet voor niets slechte recensies. De eigenaar is er goed in mensen voor de gek te houden door te denken dat ze aardig zijn, maar ze hebben de werknemers in een moeilijke positie gebracht door ze niet te betalen of beloofde bonussen te geven. Ze hebben zelfs afstand gedaan van het helpen van werknemers bij het verkrijgen van werkvisa. Uit het niets zeiden ze dat ze failliet waren, waardoor de werknemers in een financiële puinhoop achterbleven. Nu proberen ze hun naam te veranderen om hun slechte reputatie te verbergen. Het management is verschrikkelijk en de werkomgeving is echt slecht en ongemakkelijk. Sommige mensen werden op hun eerste dag ontslagen omdat het bedrijf het zich niet kon veroorloven ze te behouden (nadat ze ze hadden aangenomen en nog steeds moesten komen voor de eerste dag!) Hier werken is een slecht idee, en het is belangrijk om onderzoek te doen voordat je solliciteert. Dit is niet alleen een probleem in Duitsland, maar ook in Nederland. Ze maken misbruik van goedhartige mensen, waardoor ze gestrest en ongelukkig worden. De eigenaar geeft nergens om, behalve hoe hij mensen voor de gek kan houden en meer geld kan krijgen. Je zou kunnen zeggen dat dit de manier is waarop zakendoen werkt, maar als je slim genoeg bent, weet je dat dat niet waar is. En ik zou nooit meer voor iemand werken die zo egoïstisch, manipulatief en giftig is als dit management.