Pluspunten
- Beste vergoedingspakket in LA. Als het om engineering gaat, betaalt niemand je beter - Gratis voordelen (zowel voor jou als je familie) en ik heb het niet alleen over gezondheidszorg - Redelijke maaltijden, maar hé, ze zijn gratis - Beste toekenningsschema zonder klif... voor nieuwere werknemers - Creatieve en slimme ingenieurs - Hardwerkend team
Minpunten
- Zoals vermeld in de titel, moet je je voorbereiden op lange uren. Als je niet moet overwerken, zit je waarschijnlijk niet in engineering of ben je een legacy-medewerker die wacht op volledige toekenning - Communicatie tussen teams (en zelfs binnen teams) moet verbeterd worden - "Zwemmen of verzuipen" mentaliteit - Niet de beste plek voor balans tussen werk en privéleven (tenzij je alleenstaand bent of je familie op de tweede plaats zet) - Concurrentie is groot. Mensen gaan tot het uiterste voor wat aandacht. - Er zijn geen duidelijke procedures voor wanneer iets kapot gaat. Daardoor werken mensen meestal in een reactiemodus. - Slechte koffie - Niet genoeg toiletten (toch in mijn gebouw)