Pluspunten
Geweldige werklocatie en mogelijkheid om iets uit het niets op te bouwen met geweldige steun van het staatsbureau.
Minpunten
De persoon aan wie ik rechtstreeks rapporteerde, was de zoon van een grote natuurbeschermer in DC en was volkomen incompetent. Deze persoon had geen eerdere ervaring met de westerse cultuur, dieren in het wild of veeteelt en kreeg een middenfunctie na een seizoen te hebben gewerkt in de functie waarvoor ik was aangenomen. Deze persoon behandelde het domein bovendien als zijn persoonlijke weekendje weg voor hem en zijn vriendin. Ze zouden stoned worden en vogels gaan kijken terwijl de zaken serieus moesten worden gerepareerd en beslissingen moesten worden genomen. Bedreigd door het zeer gemotiveerde en taakgerichte team dat we aan boord hadden, deed deze persoon pogingen om ons succes te maskeren voor het staatsbureau. Ondanks het flagrante gebrek aan kwalificaties voor deze persoon om op enigerlei wijze promotie te maken, werd hij opnieuw gepromoveerd. Het was echt ontmoedigend om te zien en zorgde ervoor dat ik niet meer in de natuurbescherming wilde werken.