Alles weergevennum of numSluiten (Esc)Visa Inc.Actieve werkgeverOverzicht Overzicht 3,0k Reviews 2,9k Vacatures 4,6k Salarissen 1,2k Sollicitatiegesprekken 1,4k Arbeidsvoorwaarden 62 Foto'sVolgenReview toevoegenVacatures van Visa Inc. weergeven
Reviews > Visa Inc. WerknemersreviewsAlle reviews weergeven (3018)Alles weergeven (3018)Apr 12, 2019"payroll specialist"SterSterSterSterSterHuidige werknemer - Anonieme werknemer Ik werk voltijd bij Visa Inc. Pluspuntena very good and free organization to workMinpuntennothing is wrong with working for this companyDelen op FacebookDelen op TwitterDelen via WhatsAppDelen via e-mailKopieer linkLink gekopieerd!Nuttig Markeren als ongepastMarkeren als ongepastVisa Inc.2019-04-12Bekijk reviews op: Populariteit|Beoordeling|Datum|AlleAndere werknemersreviewsAlle reviews weergeven (3018)Alles weergeven (3018)Oct 24, 2019"Positive"SterSterSterSterSterWerk/privé-balansCultuur en waardenCarrièremogelijkhedenVergoeding en arbeidsvoorwaardenSenior managementHuidige werknemer - Director AanbevolenGoedkeurende mening over directeurIk werk voltijd bij Visa Inc. voor 5 jaarPluspuntenWork Life Balance, Teammates, LeadershipMinpuntenhave not had any issuesDelen op FacebookDelen op TwitterDelen via WhatsAppDelen via e-mailKopieer linkLink gekopieerd!Nuttig Markeren als ongepastMarkeren als ongepastVisa Inc.2019-10-24Dec 9, 2019"Rating"SterSterSterSterSterVoormalige werknemer - Senior Director Ik heb voltijd gewerkt bij Visa Inc.PluspuntenEnergizing and innovative payments platformMinpuntenLimited opportunities outside of San FranciscoDelen op FacebookDelen op TwitterDelen via WhatsAppDelen via e-mailKopieer linkLink gekopieerd!Nuttig Markeren als ongepastMarkeren als ongepastVisa Inc.2019-12-10Ontdek meer reviews over Visa Inc..Bekijk reviews op: Populariteit|Beoordeling|Datum|Alle
Visa Inc.
Werknemersreviews
"payroll specialist"
Ik werk voltijd bij Visa Inc.
Pluspunten
a very good and free organization to work
Minpunten
nothing is wrong with working for this company
Andere werknemersreviews
"Positive"
Ik werk voltijd bij Visa Inc. voor 5 jaar
Pluspunten
Work Life Balance, Teammates, Leadership
Minpunten
have not had any issues
"Rating"
Ik heb voltijd gewerkt bij Visa Inc.
Pluspunten
Energizing and innovative payments platform
Minpunten
Limited opportunities outside of San Francisco
Ontdek meer reviews over Visa Inc..