Reviews voor albelli | Glassdoor.be

Reviews van albelli

Bijgewerkt op 9 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 56 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
albelli CEO Tristan Money
Tristan Money
39 Beoordelingen
  1. "Leuke producten, geen leuke omgang met medewerkers."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Teamleader in Ypenburg
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij albelli voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Personeelskorting Voetbal team in Amsterdam Leuke producten en klanten

    Minpunten

    Top management leid bij domineren zonder het team mee te nemen Managers gaan om de zes maanden weg. Maakt het opbouwen van vertrouwen moeilijk De productie teams in Den Haag zijn minder autoritair qua cultuur. Deze worden erg streng geleid en er is niet veel ruimte voor eigen ideeën.

    Verder lezen
    albelli2019-03-13

    Reactie van albelli

    April 15, 2019Response albelli

    Bedankt voor de feedback die je ons gegeven hebt. Het advies wat je ons hebt gegeven over betere communicatie en het laten meedenken van onze eigen mensen nemen we ter harte en zal ons helpen een betere werkgever te worden.

    Verder lezen
  2. Nuttig (2)

    "kan beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Care in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij albelli gewerkt

    Pluspunten

    Collega's en de wil om door te gaan en elkaar te helpen.

    Minpunten

    Management zit erg op tijd te letten per gesprek, klanten mogen niet goed geholpen worden, kost tijd en gaan ten koste van je functie waardering door leiding. Alles moet binnen veel te strakke tijden, leuk voor een doorsnee callcenter, niet voor albelli. Dit levert veel meer werk op, lees contacten wat gewoon onnodig en doodzonde is. Daarbij wordt er erg leuk gepresenteerd hoe geweldig en gezellig het is, maar dit gaat vooral over locatie amsterdam. De mentaliteit, sfeer en voorzieningen tussen locatie amsterdam en locatie den haag zijn niet te vergelijken met elkaar. Thuiswerken gaat naar aanleiding van behaalde targets, lees je gesprekken zsm afronden en andere contacten zsm afronden. Op deze manier blijf je binnen gestelde tijden en stijgt je functie waardering.

    Verder lezen
    albelli2019-02-23

    Reactie van albelli

    March 14, 2019Response albelli

    We are sorry to hear that some aspects of your personal experience at albelli were not positive. We take employee feedback very seriously and we will take this into account, to help solve any issues there may be. Our business is rapidly growing, therefore we have to continually evolve the way we work and organize ourselves in the most effective way.

    Verder lezen
  3. Nuttig (1)

    "super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Productiemedewerker in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij albelli

    Pluspunten

    geweldig bedrijf met een super werksfeer

    Minpunten

    er zijn geen min punten

    Verder lezen
    albelli2019-01-24

    Reactie van albelli

    May 2, 2019Response albelli

    We are happy to hear that you enjoy your work at albelli!

    Verder lezen
  4. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Web Developer in Amsterdam, OH
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij albelli voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's, veel groeimogelijkheden. Veel vrijheid in aanpak.

    Minpunten

    Groet zo hard dat menselijkheid soms verdwijnt. Springt op elke werkmethode hype.

    Verder lezen
    albelli2019-01-03

    Reactie van albelli

    January 9, 2019Response albelli

    We vinden het heel fijn om te horen dat je genoten hebt van de tijd die je bij ons door hebt gebracht en wensen je veel succes bij je volgende uitdaging! (We love to hear that you have enjoyed the time you have spent with us and wish you all the best in your next challenge!)

    Verder lezen
  5. Nuttig (4)

    "Fast growing company with a good culture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij albelli

    Pluspunten

    + Fast paced e-com environment with growth opportunities + Flat org structure + Good work-life balance + Relaxed and fun environment

    Minpunten

    - Some minor growing pains

    Verder lezen
    albelli2018-12-03

    Reactie van albelli

    May 2, 2019Response albelli

    Nice to hear that you enjoy albelli's informal and fun culture! We are trying our best to improve as an employer and be more data driven throughout the organization!

    Verder lezen
  6. Nuttig (5)

    "Dynamic eCom environment with great culture!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij albelli voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    + flat organisation + your role has impact on the growing organisation + great work life balance (+legendary parties) + nice and chill work environment + opportunities as the company grows + fun culture

    Minpunten

    - It is quite dynamic so not suitable for evryone

    Verder lezen
    albelli2018-11-22

    Reactie van albelli

    November 23, 2018Response albelli

    We are happy to hear that you enjoy and appreciate your work at albelli and we are doing our best to improve as an employer in a period of continuous expansion.

    Verder lezen
  7. Nuttig (1)

    "Een bedrijf zonder groeimarkt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accounting Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij albelli voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Internationaal karakter i.v.m. internationaal personeel, creatieve vibe

    Minpunten

    Hoge doorstroom personeel, gebrek aan visie, matig tot slecht management, angstcultuur

    Verder lezen
    albelli2018-11-09

    Reactie van albelli

    November 15, 2018Response albelli

    Ik wil je danken voor jouw terugkoppeling en zijn van mening dat dit waardevol voor ons is. Wij zijn continue bezig om een transparante en gezonde cultuur binnen onze organisatie verder te ontwikkelen. Wij vinden het jammer dat jouw ervaring bij ons minder positief is geweest en wensen jou succes bij jouw huidige werkgever.

    Verder lezen
  8. Nuttig (2)

    "Goede coaching, slechte afronding"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Ypenburg
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij albelli

    Pluspunten

    Goede training, fantastische coaching, iedere donderdag vers fruit en de belofte om vanuit huis te kunnen werken.

    Minpunten

    Vriendjespolitiek, en bij een totaal onverwacht spel tussen recruiters en het management kon een derde van het team onaangekondigd vertrekken van de ene op de andere dag, zonder enige vorm van uitleg, terwijl de leiding verstoppertje aan het spelen was.

    Verder lezen
    albelli2018-04-21

    Reactie van albelli

    April 24, 2018Response albelli

    Bedankt voor de oprechte feedback en het spijt ons dat u zo’n ervaring heeft gehad. We nemen het advies zeker ter harte om ervoor te zorgen dat we ons als werkgever blijven verbeteren en onze reputatie als employer of choice kunnen behouden. Nogmaals dank

    Verder lezen
  9. Nuttig (5)

    "Groeiend bedrijf met gezellige collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solutions Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij albelli

    Pluspunten

    Er is bij albelli veel ruimte om je te ontwikkelen. Je kunt werken met de laatste technieken en voorstellen doen voor verbeteringen. Ook is er de mogelijkheid om trainingen te doen of conferenties bij te wonen. Het bedrijf is internationaal en het is leuk om met collega's uit verschillende landen samen te werken. De sfeer is informeel en gemoedelijk. Elke vrijdag is er een borrel en 2x per jaar een feest met het hele bedrijf. De locatie is ook een pluspunt: direct naast het centraal station van Amsterdam.

    Minpunten

    Het bedrijf groeit en daardoor is verandering normaal. Ik vind dit zelf geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

    Verder lezen
    albelli2017-02-15
  10. Nuttig (2)

    "Micromanagement and infantilism thrive here."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij albelli voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Innovative IT company with offices next to Central Station.

    Minpunten

    Albelli is an international company with Dutch sensibilities. The national characteristic for bluntness when expressing opinions often creates uncomfortable social interactions with employees from other non-western European countries. They continue to struggle with this issue.

    Verder lezen
    albelli2019-07-09
Er zijn 56 reviews gevonden