Vragen tijdens solliciteren bij Atlassian | Glassdoor.be

Vragen tijdens solliciteren bij Atlassian

Sollicitaties bij Atlassian

3 Sollicitatiereviews

Ervaring

Ervaring
0%
0%
100%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
100%

Moeilijkheid

4,0
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
Reviews geschreven in het:Nederlands (3), Engels (482), Frans (2), Spaans (1)
 1. Nuttig (1)  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Technical support-engineer

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Amsterdam (Nederland)
  Geen aanbod
  Negatieve ervaring
  Moeilijk sollicitatiegesprek

  (Vertaald uit het Engels)

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Atlassian (Amsterdam (Nederland)) in augustus 2014.

  Sollicitatiegesprek

  Het gesprek vond plaats 1 week na door het sturen van e-mail met mijn CV. Ze hebben me een vragenlijst teruggestuurd om antwoord te geven op een aantal technische vragen over hun producten, maar ook crisisbeheersingssituaties met klanten. Als je bekend bent met eerdere ondersteunende banen zijn dan is het geen probleem om te slagen. Na de antwoorden via e-mail kwam het volgende interview 1 week later op Skype en dit was een persoonlijkheid interview met wat introductie van je zelf en klant houding gerelateerde vragen. De interviewer was kalm, vriendelijk, zonder enige verrassende vragen.

  Het derde gesprek was de laatste met de technisch manager van het team. Na een kleine introductie op de taken van de positie zijn we begonnen met wiskunde testen, zoals het verdelen van de kwartalen van een klok in drie delen en vind de totale graden van 06:00, 14:10. Dit zijn vragen om je voor te bereiden op het volgende niveau waar je REGEX (reguliere expressies) zult tegenkomen, als je ze niet kent probeer die positie dan niet in te nemen (ik weet niet zeker of ze dezelfde vragen aan alle kandidaten stellen). Ik was niet vertrouwd met hen dus na een uur en 15 minuten van interviewen ben ik niet geslaagd. Na 12 jaar ervaring in de IT, heb ik me gerealiseerd dat 2 regels van regex de ticket naar een nieuwe positie zou zijn, en dat ervaring en een universitair diploma niet uitmaakt.

  Sollicitatievragen


 2. Nuttig (2)  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Technical support-engineer

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Amsterdam (Nederland)
  Geen aanbod

  (Vertaald uit het Engels)

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Atlassian (Amsterdam (Nederland)).

  Sollicitatiegesprek

  Er werd snel contact met mij opgenomen, nadat ik online had gesolliciteerd. Daarna ben ik geslaagd voor de Skype meeting en een reeks vragen die ik moest beantwoorden via de email. Toen moest ik thuis software testen maken en de resultaten opsturen, JIRA, Bamboo enz. Tenslotte had ik het sollicitatiegesprek met een erg gespannen vent en dat was het, geen baan.

  Sollicitatievragen

  • Het proces voor het interview was heel vlot en vriendelijk, maar toen ik naar het gesprek ging dacht ik eerlijk gezegd dat ik met de verkeerde persoon sprak. Het ging over een fictieve situatie, uitgelegd op papier. Om het te begrijpen, kreeg ik 5 minuten   Vraag beantwoorden
 3. Nuttig (4)  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Renewal Specialist

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Amsterdam (Nederland)
  Geen aanbod
  Negatieve ervaring

  (Vertaald uit het Engels)

  Sollicitatie

  De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Atlassian (Amsterdam (Nederland)).

  Sollicitatiegesprek

  Ik solliciteerde en werd gecontacteerd door een junior medewerker van Personeelszaken voor een eerste gesprek. Dat duurde 10 minuten waar in ze me vertelde hoe geweldig ik in de functie paste en ze vroeg me hoeveel ik wilde verdienen. Deze sessie werd gevolgd door 8 interviews, 1 per telefoon, daarna in het kantoor en op het VC. Dit was niet genoeg, ik moest nog eens voor een schaduwdeel. Ik werd verteld dat er nog 1 persoon in de race was en dat ze vrijdags terug zouden komen met de beslissing. Ze gaven me dinsdag bericht dat ze me geweldig vonden, maar die andere meer. Ik vroeg voor een sessie met feedback om ten minste iets te leren van het proces. Het antwoord was dat ik niets kon leren aangezien ik al perfect was. Heel raar is dat ik dezelfde functie 2 dagen later nog eens op LinkedIn zag staan.

  Ik vraag me af waar de doorzichtigheid is gebleven waar ze over praatten tijdens de interviews.

  Sollicitatievragen


Er zijn geen andere reviews in het Nederlands voor dit bedrijf. Reviews weergeven die zijn geschreven in het: Engels (482), Frans (2), Spaans (1)

Laat uw droombaan niet aan u voorbijgaan
Upload een cv zodat u overal eenvoudiger op vacatures kunt solliciteren. U kunt dit eenvoudig instellen.