Cover image for Belgium Federale Politie

Is dit uw bedrijf?

Een sollicitatiegesprek toevoegen

Sollicitatievragen bij Belgium Federale Politie

Bijgewerkt op 6 dec. 2022

Als u wilt filteren op sollicitatiegesprekken, moet u zich of .
7 van meer dan 7 sollicitatiegesprekken gevonden

Kandidaat voor anonieme sollicitatie

Geen aanbod
Positieve ervaring
Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Belgium Federale Politie

Sollicitatiegesprek

Lange procedure met verschillende stappen waaronder persoonlijkheidsonderzoek, redeneervaardigheden, persoonlijk gesprek. Communicatie was echter niet transparant over de beoordeling. Pas na enkele weken het bericht gekregen om verder te gaan naar de volgende ronde.

Sollicitatievragen
  • Wat verwacht u van de functie?
    Vraag beantwoorden

Kandidaat voor anonieme sollicitatie

Geen aanbod

Ik heb gesolliciteerd bij Belgium Federale Politie

Sollicitatiegesprek

Interesse in een vacature als informaticus op jobpol.be. Vraag om inlichtingen gesteld via het contactformulier. Geen antwoord ontvangen. Opnieuw via mail gesteld aan recrutering@. Opnieuw geen antwoord. Tja ... .

Sollicitatievragen
  • Vraag om inlichtingen gesteld via het contactformulier. Geen antwoord ontvangen. Opnieuw via mail gesteld aan recrutering@. Opnieuw geen antwoord ... .

Ik heb gesolliciteerd bij Belgium Federale Politie

Sollicitatiegesprek

U dient eerst ingangsexamens te doen, psychologische testen, sportproeven doen en persoonlijkheidstesten afleggen. Al je daar door bent dient men 2 jaar school en stage te lopen met verschillende examen rondes

• Al de examens samen voor meer dan 42 vakken

Belgium Federale Politie

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Etterbeek

Aanbod afgewezen
Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 7 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Belgium Federale Politie (Etterbeek) in apr. 2022

Sollicitatiegesprek

De selectie procedure gaat verschrikkelijk traag. De communicatie is ondermaats. De gebouwen in Etterbeek, waar het interview doorgaat stralen allesbehalve dynamiek uit. De informatie van lokale jobvoorlichters strookt niet met de vacante plaatsen bij de verschillende diensten.

Sollicitatievragen
  • Men peilt vooral naar de intrinsieke motivatie.

Neutrale ervaring
Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Belgium Federale Politie in jan. 2021

Sollicitatiegesprek

Cognitieve proeven als eerste, nadien werd ik uitgenodigd voor een interview voor een selectiecommissie waar ik ongeveer 1u allerlei vragen heb gekregen en waar ik ook een IT-test diende te maken

Positieve ervaring
Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 6 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Belgium Federale Politie

Sollicitatiegesprek

- cognitieve vaardigheidsproef (te Brussel) - computer gestuurd - persoonlijkheidsproef (te Brussel) - ook computer gestuurd - eventueel aanvullende proef - afhankelijk van de functie - interview voor jury - met eventueel case study

Sollicitatievragen
  • - structuur federale politie - structuur van directie waarvoor je solliciteert - inhoud job - samenwerken - taalkennis

Anonieme werknemer in Brussel

Sollicitatie

De procedure duurde 12 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Belgium Federale Politie (Brussel) in jan. 2018

Sollicitatiegesprek

Eerst ingangsexamens, psychologische testen, persoonlijkheidstesten en sportproeven. Dan 2 jaar school en stage met verschillende examen rondes. Het is een 3 jaar lang durende sollicitatieprocedure waar je verschillende rondes met een goed einde moet volbrengen

Sollicitatievragen
  • Het is een 3 jaar lang durende sollicitatieprocedure waar je verschillende rondes tot een goed einde moet volbrengen. In totaal meer dan duizenden vragen dus

Loopbanen die populair zijn bij Belgium Federale Politie-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Belgium Federale Politie? Deel uw ervaringen

Belgium Federale Politie logo

of

Glassdoor heeft alle vacatures, salarisinformatie, bedrijfsreviews en sollicitatiereviews van mensen die zelf bij de bedrijven werkzaam zijn. Dit helpt u bij het vinden van uw droombaan.