Cover image for Delhaize

Is dit uw bedrijf?

Een sollicitatiegesprek toevoegen

Sollicitatievragen bij Delhaize

Bijgewerkt op 10 mrt. 2023

Als u wilt filteren op sollicitatiegesprekken, moet u zich of .
104 van meer dan 104 sollicitatiegesprekken gevonden

Sollicitaties naar topfuncties bij Delhaize

Aanbod afgewezen
Neutrale ervaring

Sollicitatiegesprek

The interview process is not too challenging. The conversation is mostly about your motivation and why you would qualify for such a position. It's an easy job to attain and doesn't require much except basic education and knowledge.

Sollicitatievragen
  • Why did you apply for this job?
    Vraag beantwoorden

Anonieme werknemer in Brussel

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Delhaize (Brussel)

Sollicitatiegesprek

De sollicitatieprocedure bestond uit verschillende stappen: - Een sollicitatiegesprek met de N+1 en HR medewerker over de functie, taken, verwachtingen - Het ontvangen van test om thuis te maken alsook een business case om thuis al door te nemen - Business case presenteren voor een HR medewerker - Tweede sollicatiegesprek met andere collega's

Sollicitatievragen
  • - Hoe zou je x (taak / verantwoordelijkheid) aanpakken? - Welke ervaring heb je met x? - Wat zijn je goede en slechte kwaliteiten? - Oplossen van een business case (wat zou je doen in geval van x)

Sollicitatiegesprek

Er werd veel gevraagd over mijn werkhouding en mijn poroffesionele skills en of dat ik veel ervaring had in deze bedrijfswereld en welk diploma ik had voor de job waar ik voor kwam.

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Delhaize

Sollicitatiegesprek

J’ai du envoyer mon CV en ligne. Puis je fus contacter par mail, et j’ai du me rendre a un entretien. Ou l’ont m’a expliqué le fonctionnement de l’entreprise. Des questions sur mon parcours pro m’ont été posé.

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 5 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Delhaize in feb. 2023

Sollicitatiegesprek

J’ai postulé sur un site internet, j’ai rapidement eu un entretien d’embauche mais l’attente ensuite est assez longue. Je devais avoir réponse mi-février et je n’en ai toujours pas eu.

Sollicitatievragen
  • Si ça me dérangeait de travailler le week-end Si j’étais assez flexible Pas d’autres questions

Aanbod afgewezen

Sollicitatiegesprek

Als eerste doe je je sollicitatie makkelijk online, nadien volgt er een persoonlijk gesprek. Indien je in aanmerking komt voor deze functie krijg je een voorstel en start je nieuwe carrière.

Sollicitatievragen
  • Waardoor heb je de nodige ervaring opgedaan?

Anonieme werknemer in Merksplas

Sollicitatie

Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. De procedure duurde 5 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Delhaize (Merksplas) in jun. 2022

Sollicitatiegesprek

Zeer snel en duidelijk in de omgang meer kan ik er niet over kwijt. Alles is super vlot verlopen en mag me enondertussen ook al een vaste medewerker noemen! Ze zijn van het principe voor wat hoort wat en daarom kan ik de sollicitatieprocedure van Delhaize alleen maar de hemel in prijzen.

Neutrale ervaring
Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Delhaize

Sollicitatiegesprek

The interview process was very easy and smooth. Highmy experienced in customer service. Achieved friendliness to ensure customer satisfaction. Use of numerous skills to train and lead others. Good work ethic.

Sollicitatievragen
  • What do you know about our company, and why do you want to work here? What skills and strengths can you bring to this position?

Anonieme werknemer

Sollicitatiegesprek

It was a very open situation. I had three interviews. Two with HR and the third one with the marketing manager. It was an inspiring experience. I had an English test and some tests about marketing knowledge.

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Delhaize

Sollicitatiegesprek

Appel et scrolling téléphonique puis soirée de recrutement et entretien de mise en situation puis dernier entretien et proposition commerciale. Depuis le covod les entretiens se font en virtuel. Les soirées de recrutement se font en groupe et les speed dating de manière individuelle

Weergave: 1 - 10 van 104 Gesprekken

Veelgestelde vragen over sollicitatiegesprekken bij Delhaize

Glassdoor-gebruikers beoordeelden hun sollicitatie-ervaring bij Delhaize als 86,2% positief, met een moeilijkheidsscore van 2,43 uit 5 (waarbij 5 de hoogste moeilijkheidsgraad is). Kandidaten die solliciteerden op de functies International en Team Leader, beoordeelden hun sollicitatiegesprek als het moeilijkst, terwijl het sollicitatiegesprek voor de functies technieker en verkoopster als het gemakkelijkst werd beoordeeld.

Het wervingsproces bij Delhaize duurt gemiddeld 17.25 dagen. Er wordt hierbij rekening gehouden met 29 door gebruikers ingediende sollicitaties voor alle functie. Bij kandidaten die solliciteerden op de functie verkoopster, was de wervingsproces het kortst (gemiddeld 1 dag), terwijl de wervingsprocedure voor de functie Category Manager het langst was (gemiddeld 60 dagen).

Op basis van 29 Glassdoor-sollicitatiegesprekken zijn veelvoorkomende fasen in het sollicitatieproces bij Delhaize onder meer:

Persoonlijk sollicitatiegesprek: 26,09%

Vaardighedentest: 7,25%

Achtergrondcontrole: 5,80%

Sollicitatiegesprek met panel: 5,80%

Overige: 1,45%

Loopbanen die populair zijn bij Delhaize-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

+ Foto toevoegen
Delhaize-foto van: osseghem straat
Delhaize-foto van: Store
Delhaize-foto van: In Store
Delhaize-foto van: filling the shelves as clients pass by
Delhaize-foto van: View the parking Delhaize supermarket, Embourg.
Delhaize-foto van: á
Delhaize-foto van: foodlion
Alle foto's weergeven

Gelieerde bedrijven

AHold Delhaize America

Werkzoekenden die zochten naar Delhaize, hebben ook gekeken naar

Colruyt Group-logo
Colruyt Group

3,9

1.128 reviews
Vergelijken

Glassdoor heeft alle vacatures, salarisinformatie, bedrijfsreviews en sollicitatiereviews van mensen die zelf bij de bedrijven werkzaam zijn. Dit helpt u bij het vinden van uw droombaan.