Sollicitatievragen bij Familiehulp
- Oudste eerst
- Makkelijkst
- Moeilijkst
Sollicitatiegesprekken bij Familiehulp
Sollicitaties voor populaire functies bij Familiehulp

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Genk
Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Genk) in okt. 2023
Luisteren oprecht naar wie je bent en wat je te vertellen hebt. Het was ook een lieve en aangename recruiter. Ze waren mij na mijn sollicitatie wel vergeten en dat vond ik toch wel een domper.
- Wat is jou motivatie om deze job uit te oefenen?

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Sint-Niklaas
Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Sint-Niklaas) in apr. 2023
Het ging vlot! Maar was wel wat stressig maar laten we hopen dat ik mag beginnen. Zou fijne ervaring zijn want vindt belangrijk om mensen sowieso te helpen en hen te geven wat ze willen.
- Wat ik belangrijk vindt Wat ik zou doen bij eerste ontmoeting

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Halen, Limburg
Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Halen, Limburg) in sep. 2022
No match but recruiter wanted to sell the job anyway. Mentioned clear I did not have interest in the tasks included at the job. Afterwards I was told I would be informed about a job with a better match, never heard back about it. 8 months later another recruiter called me back with feedback about the first interview.
- Questions going back until high school and the choices I made being 15, not relevant after 10 years in the job market.

Anonieme werknemer
Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp
Heel snelle sollicitatieprocedure, goede en snelle contact met de personen waarbij je moet solliciteren. Je moet ook enkele vragen invullen op een blad waar je casussen moet aanvullen. Daarna worden deze besproken.
- Hoe maak je een ovenschotel?

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Leuven
Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Leuven) in dec. 2019
Eerst vragen formulier Dan gesprek over het formulier Vb van vragen: hoe bereid je stoofvlees Op welke temperatuur was je hemdjes , broeken , bh Hoe ga je om met klachten Waarom wil je in de thuiszorg werken.
- Waarom moeten we jou aannemen

Anonieme werknemer
Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp in jun. 2019
Je krijgt vragen over jezelf; beschrijf je sterktes en zwaktes, hoe handel je in bepaalde situaties, beschrijf je negatieve kenmerken en wat doe je om die te verbeteren,... Je krijft ook vragen over je familie en voorgaande studentenjobs.
- Als je zus je moet omschrijven, welke kenmerken zou ze je geven?

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Genk
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Genk) in nov. 2018
Heel aangenaam gesprek ! Geen druk , alles heel vlot verlopen. Snel een antwoord terug gehad. Alles met nodige respect en een luisterend oor verlopen. Ik heb Geen stress ervaren.

Anonieme werknemer in Roeselare, West-Vlaanderen
Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Roeselare, West-Vlaanderen)
na het schrijven van een cv op gesprek geweest en aangeworven. na twee jaar mijn vast contract mogen gaan tekenen bij de zorgregiodirecteur! na de solicitatie een week of zes opleiding.
- waarom ik gekozen had om in de thuiszorg te werken

Anonieme werknemer in Peer
Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Peer) in dec. 2015
eerst een mail geschreven met in de bijlage mijn cv en sollicitatiebrief uiteraard, daarna ben ik telefonisch gecontacteerd en uitgenodigd op gesprek. Op het gesprek werden mij een hoop vragen gesteld en een gesprek gevoerd voornamelijk over mijn studies en motivatie...
- waarom wilt u bij familiehulp werken

Anonieme werknemer in Herentals
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Herentals) in jan. 2015
eerst schriftelijke sollicitatie invullen, dan mondeling gesprek over wat je al gedaan hebt en wat je vaardigheden zijn, wat je minpunten en je pluspunten zijn, kennis over poetstechnieken en kennis over huishoudelijke taken zoals koken , strijken, poetsen , opruimen. inhoud over wie en wat Familiehulp is en waar ze voor staan en wat ze allemaal bieden ter ondersteuning voor mensen die hulp nodig hebben
- waarom wil je dit werk doen
Veelgestelde vragen over sollicitatiegesprekken bij Familiehulp
Glassdoor-gebruikers beoordeelden hun sollicitatie-ervaring bij Familiehulp als 85,7% positief, met een moeilijkheidsscore van 2,50 uit 5 (waarbij 5 de hoogste moeilijkheidsgraad is). Kandidaten die solliciteerden op de functies poetshulp en THUISZORG, beoordeelden hun sollicitatiegesprek als het moeilijkst, terwijl het sollicitatiegesprek voor de functies Coordinator en zorgkundige als het gemakkelijkst werd beoordeeld.
Het wervingsproces bij Familiehulp duurt gemiddeld 12.17 dagen. Er wordt hierbij rekening gehouden met 14 door gebruikers ingediende sollicitaties voor alle functie. Bij kandidaten die solliciteerden op de functie THUISZORG, was de wervingsproces het kortst (gemiddeld 2 dagen), terwijl de wervingsprocedure voor de functie verzorgende het langst was (gemiddeld 28 dagen).
Op basis van 14 Glassdoor-sollicitatiegesprekken zijn veelvoorkomende fasen in het sollicitatieproces bij Familiehulp onder meer:
Persoonlijk sollicitatiegesprek: 34,29%
Vaardighedentest: 17,14%
Presentatie: 14,29%
Achtergrondcontrole: 11,43%
Telefonisch sollicitatiegesprek: 8,57%
Persoonlijkheidstest: 8,57%
Drugstest: 2,86%
Overige: 2,86%
Loopbanen die populair zijn bij Familiehulp-werkzoekenden
Werkt u bij Familiehulp? Deel uw ervaringen