Cover image for Familiehulp

Is dit uw bedrijf?

Een sollicitatiegesprek toevoegen

Sollicitatievragen voor huishoudhulp bij Familiehulp

Bijgewerkt op 17 sep. 2016

Als u wilt filteren op sollicitatiegesprekken, moet u zich of .
3 van meer dan 13 sollicitatiegesprekken gevonden

Sollicitaties naar topfuncties bij Familiehulp

Anonieme werknemer in Herentals

Gemiddeld sollicitatiegesprek
Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Herentals) in jan. 2015

Sollicitatiegesprek

eerst schriftelijke sollicitatie invullen, dan mondeling gesprek over wat je al gedaan hebt en wat je vaardigheden zijn, wat je minpunten en je pluspunten zijn, kennis over poetstechnieken en kennis over huishoudelijke taken zoals koken , strijken, poetsen , opruimen. inhoud over wie en wat Familiehulp is en waar ze voor staan en wat ze allemaal bieden ter ondersteuning voor mensen die hulp nodig hebben

Sollicitatievragen
  • waarom wil je dit werk doen
    1 antwoord
Wees de eerste om dit sollicitatiegesprek als nuttig te beoordelen

Anonieme werknemer in Mechelen

Eenvoudig sollicitatiegesprek
Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Mechelen) in nov. 2014

Sollicitatiegesprek

Eerst een bundel papieren invullen, daarna een gesprek met hrm medewerker. Je moet er de standaardinformatie op invullen zoals overal en dan krijg je ook nog tekeningen met voorbeelden van huizen. Je moet dan opschrijven in welke volgorde jij in die woning de nodige taken zou uitvoeren. Ook wordt er naar je ervaring en motivatie gevraagd.

1 persoon vond dit sollicitatiegesprek nuttig

Anonieme werknemer in Mechelen

Gemiddeld sollicitatiegesprek
Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Familiehulp (Mechelen) in mrt. 2012

Sollicitatiegesprek

eerst een gesprek, dan een schriftelijke proef met vragen over het huishouden algemeen. zoals werkwijze over een raam of deur afwassen, eten maken. Als je ervaring hebt in deze job niets om je zorgen over te maken, gebruik je gezond verstand

Wees de eerste om dit sollicitatiegesprek als nuttig te beoordelen

Loopbanen die populair zijn bij Familiehulp-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Familiehulp-foto van: Verzorgende in NOAH
Familiehulp-foto van: Verzorgende
Familiehulp-foto van: Huishoudhulp dienstencheques
Alle foto's weergeven

Glassdoor heeft alle vacatures, salarisinformatie, bedrijfsreviews en sollicitatiereviews van mensen die zelf bij de bedrijven werkzaam zijn. Dit helpt u bij het vinden van uw droombaan.