Blurred employer

Actieve werkgever

Een sollicitatiegesprek toevoegen

Sollicitatievragen voor Projectbeheerder bij Fluvius

Bijgewerkt op 26 feb. 2021

Als u wilt filteren op sollicitatiegesprekken, moet u zich of .
1 van meer dan 7 sollicitatiegesprekken gevonden

Moeilijkheid
3,0
Gemiddeld
MoeilijkGemiddeldMakkelijk

Sollicitaties voor populaire functies bij Fluvius

Anonieme werknemer in Antwerpen

Geaccepteerd aanbod
Positieve ervaring
Gemiddeld sollicitatiegesprek
Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Fluvius (Antwerpen) in feb. 2021

Sollicitatiegesprek

Online vacature, een eerste verkennende telefonische gesprek met recruiter, langer gesprek met Hr verantwoordelijke, daarna een gesprek met potentieel leidinggevende, allerlei bekwaamheidstesten bij een externe partij, terugkoppeling van HR, finaal gesprek met potentieel leidinggevende, voorstel

Sollicitatievragen
  • Waar zie je jezelf binnen X aantal jaar?
    Vraag beantwoorden
Wees de eerste om dit sollicitatiegesprek als nuttig te beoordelen

Loopbanen die populair zijn bij Fluvius-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Fluvius? Deel uw ervaringen

Fluvius logo
of

Carrières bij Fluvius

Cover image for Fluvius

Bouw mee aan de netwerken voor morgen Betrouwbare aansluitingen, toekomstgerichte oplossingen, zorgeloze klanten. Fluvius bouwt mee aan de...Meer

• #Samenschakelen
  • Het beste pakket
  • Solliciteer in 6 stappen
  • Schakel je in
Hier krijgt de werkgever de kans om te vertellen waarom u bij zijn of haar bedrijf moet komen werken. De informatie wordt gegeven vanuit werkgeversperspectief.

Bedrijfsupdates

Employer logoFluvius
Carrière
4mo
Energieprijzen, energietransitie, elektrificatie. Actuele en grote woorden, maar bij Fluvius maken we ze tastbaar. Als Diensthoofd Studies van onze gloednieuwe afdeling Nettransitie timmert Emiel Vandewalle (34) elke dag mee aan de elektriciteitsnetten van morgen. Jij straks ook?
Shared image - "Je draagt hier actief bij aan de realisatie van de energietransitie" | Student.be
www.student.be
Employer logoFluvius
Carrière
8mo
Met een technische bachelor kan je bij Fluvius verschillende rollen opnemen, afhankelijk van wat jou het beste ligt. Wat ze gemeen hebben? Technische diepgang, mensen laten samenwerken, planning en admin. En impact, want de energietransitie wordt tastbaar in concrete projecten, gedragen door onze technische bachelors.
Shared image - Vind jouw ideale mix
jobs.fluvius.be
Vind jouw ideale mix

Foto's voor Fluvius

+ Foto toevoegen
Alle foto's weergeven

Glassdoor heeft alle vacatures, salarisinformatie, bedrijfsreviews en sollicitatiereviews van mensen die zelf bij de bedrijven werkzaam zijn. Dit helpt u bij het vinden van uw droombaan.