Sollicitatievragen bij Fluvius
- Oudste eerst
- Makkelijkst
- Moeilijkst
Sollicitatiegesprekken bij Fluvius
Sollicitaties voor populaire functies bij Fluvius

Kandidaat voor anonieme sollicitatie
Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Fluvius
Er werd helaas niet eens gereageerd op de sollicitatie zoals bij zoveel bedrijven tegenwoordig. Ik vind het erg erg jammer dat het zo lastig is een baan te vinden hier in België.
- Geen, er werd niet gereageerd op de sollicitatie.

Anonieme werknemer in Antwerpen
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Fluvius (Antwerpen) in feb. 2021
Online vacature, een eerste verkennende telefonische gesprek met recruiter, langer gesprek met Hr verantwoordelijke, daarna een gesprek met potentieel leidinggevende, allerlei bekwaamheidstesten bij een externe partij, terugkoppeling van HR, finaal gesprek met potentieel leidinggevende, voorstel
- Waar zie je jezelf binnen X aantal jaar?

Anonieme werknemer in Lommel
De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Fluvius (Lommel)
Eerst telefonisch gesprek om af te stemmen of er een match is. Daarna een nauwkeurigheidstest gedaan om vervolgens een persoonlijk gesprek te doen met teamleader en HR-specialist. Het verliep allemaal heel natuurlijk en vlot. Het waren echt heel vriendelijke mensen en voelde me snel op mijn gemak. Na een paar uurtjes al bevestiging gekregen.
- Wanneer was je in je vorige job echt fier op jezelf? Waardoor kwam dat? Hoe functioneer je in groep? Waarom heb je voor je studierichting gekozen? Werk je graag mee aan verbetering?

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Izegem
Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Fluvius (Izegem) in nov. 2020
3 personen die u totaal geen warm gevoel geven. Die kort op de bal spelen wanneer je een bepaald woord verkeerd gebruikt en ze willen u dan breken.
- Een volledige powerpoint met vragen

Kandidaat voor anonieme sollicitatie
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 6 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Fluvius in nov. 2019
Eerst was er een telefonisch gesprek waarin gepeild werd naar de motivatie. Daarna volgde een sollicitatiegesprek met een toekomstige leidinggevende en een HR-expert. In dit gesprek werd nagegaan waarom ik mezelf geschikt vond voor deze functie en werden een aantal kernkwaliteiten bevraagd. De volgende stap is een assessment en psychologische screening.
- Wat maakt dat jij vind dat je analytisch bent ingesteld?

Anonieme werknemer in Gent
Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Fluvius (Gent) in jun. 2019
Teamleiders onervaren en weten niet wat technisch te vragen Vriendjespolitiek Hr is nog van mening dat je moet smeken om een job... Zeer klassiek bedrijf, tijd voor vernieuwing Schriftelijke testen zijn vrij basic Verder was alles wel ok
- Technische vragen zijn vrij basic, je bent normaal gezien op technisch vlak slimmer dan je teamleider :D

Anonieme werknemer in Antwerpen
Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Fluvius (Antwerpen) in sep. 2018
Na een kort informatief gesprek volgt er een test waarvoor je moet slagen en vervolgens krijg je telefonisch feedback of je kan starten met een contract van bepaalde duur en de opstartdatum
- Hoe goed kan je zelfstandig werken
Loopbanen die populair zijn bij Fluvius-werkzoekenden
Werkt u bij Fluvius? Deel uw ervaringen