Sollicitatievragen bij Recticel
- Makkelijkst
- Moeilijkst
Sollicitatiegesprekken bij Recticel
Sollicitaties naar topfuncties bij Recticel

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Wetteren
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Recticel (Wetteren) in dec. 2017
Ik reageerde op een vacature die ik op de bedrijfswebsite zag en werd quasi onmiddellijk uitgenodigd voor een gesprek. Mijn interviewer was een ongeïnteresseerd man die onderuitgezakt een aantal verplichte vragen stelde: Ken je SAP? Heb je talenkennis? Ziet er goed uit, ideaal profiel eigenlijk. Maar ik moet eerlijk zeggen, ik zou liever eens een man hebben ipv een vrouw. ‘t Is altijd iets met die vrouwen, altijd ruzie en venijn. Als ik naar de procedure/het verdere verloop van de sollicitatie vraag, krijg ik te horen dat er eerst 6 maand interim werk wordt voorzien, daarna een assesment om te zien of ik geschikt ben en dan pas een tijdelijk contract dat eventueel kan verlengd worden. Toch bedankt voor uw komst, wij laten u zo snel mogelijk iets weten. Op 5 minuten was ik buiten met een negatieve indruk over de interviewer én over het bedrijf. Ik heb nooit meer iets gehoord van hen (en heb er ook niet om gevraagd)
- Kent u SAP? Heeft u talenkennis?

Kandidaat voor anonieme sollicitatie
Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Recticel in sep. 2017
Two interviews, one localish, one in Stoke. Also an online psychosmetric test which great emphasis was placed upon during the second, more formal meeting. HR led process, rather than sales management. Request for expenses refused.
- "Your test results indicate you may be effected by exposure to stress or pressure. How do you feel about this?"

Anonieme werknemer in Wetteren
Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Recticel (Wetteren) in jan. 2017
Ze vroegen simpel wel of ik 2 ploegensysteem zag zitten. Daarna kreeg ik een powerpoint waarin de werkzaamheden en afspraken binnen het bedrijf werden uitgelegd, gevolgd door een test gebaseerd op de info uit de powerpoint.
- Bereidheid iom in meerdere ploegen te werken (2 of 3 ploegen)
Loopbanen die populair zijn bij Recticel-werkzoekenden
Werkt u bij Recticel? Deel uw ervaringen