Sollicitatievragen bij bpost
- Oudste eerst
- Makkelijkst
- Moeilijkst
Sollicitatiegesprekken bij bpost
Sollicitaties naar topfuncties bij bpost
- Facteur (12)
- Postbode (6)
- Project Manager (3)
- post uitrijker (3)
- Agent distributeur (2)
- facteur lettres et facteur colis (2)
- Postbezorger (2)
- Commercieel Medewerker (2)
- Postman (2)
- Opérateur (2)
- trieur de colis (2)
- Postsorteerder (1)
- Corporate (1)
- Trieur (1)
- employé transactionnel (1)
- Klantendienstmedewerker (1)
- Young Graduate Trainee (1)
- loketbediende (1)
- Business Analyst (1)
- Responsable commercial (1)
- GUICHETIER (1)
- Customer Service Student Placement (1)
- Market Segment Manager (1)
- Call Center Agent (1)
- Sales Associate (1)
- Senior Consultant (1)
- Jobstudent (1)
- Collaborateur de tri (1)
- Customer Service Agent-Call Center (1)
- Postier (1)

Ik heb gesolliciteerd bij bpost
Verschillende stappen en met verschillende persoen. Twee interviews met recruiter, enkele interviews met de hiring manager en ook gesprekken met teamleden. Heel goede opvolging en gerichte vragen. Case uitwerken en enkele testen: persoonlijkheidstest en logicatest
- Case uitwerken Vorige ervaring Waarom switch Toekomstpersectief Gesprek met teamleden

Ik heb gesolliciteerd bij bpost
sur le web, j'ai vu une annonce, j'ai donc envoyé un email pour prendre rendez-vous. j'ai donc eu une réponse et je me suis rendu sur place pour effectuer mon entretien d'embauche

Ik heb gesolliciteerd bij bpost
Par téléphone, se décrire, pourquoi avoir choisi bpost et pas une autre entreprise, des qualités et defaults, ou on se voit dans 5ans, quels sont les motivations, qu’aimez-vous dans ce métier
- Pourquoi avoir choisi bpost et pas une autre société ?

Anonieme werknemer in Zoersel
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij bpost (Zoersel) in jul. 2022
Goede solicitatie procedure. Alles wordt duidelijk en gestructureerd uitgelegd. De solicitatie procedure verloopt ook erg vlot. De interviewer was vriendelijk en begripvol. Aan alle gemaakte afspraken werd achteraf ook voldaan.
- Kan u goed zelfstandig werken?

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Froyennes
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij bpost (Froyennes) in mei 2022
J'ai passé un test via l'agence d'interime Start People ensuite on m'a appele pour un entretien classique sur le lieu de travail. Questions sur les valeurs Bpost et mon parcours professionnel.
- Pourquoi voulez vous travailler chez Bpost

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Antwerpen
Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij bpost (Antwerpen) in apr. 2022
Na motivatie brief en cv te hebben gestuurd, testen moeten doen. Waren helemaal niet moeilijk. Dan een gesprek via videocall wat helemaal niet liep zoals het moest. De verbinding viel weg en wat ik zei kwam later bij haar binnen waardoor er verwarring bestond.
- Hoe zou u vorige manager u omschrijven ? Wat betekent klantenservice voor u ?

Anonieme werknemer in Aalst, Oost-Vlaanderen
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 5 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij bpost (Aalst, Oost-Vlaanderen) in mrt. 2022
Eerst solliciteer je via een interim bedrijf die je drie maar per dag bellen ivm vacatures dan ma je gaan solliciteren en op gesprek dit duurt maar 15 min en dan krijg je enkele dagen later reactie dat je mag starten
- Ben je vrij op zaterdagen

Ik heb gesolliciteerd bij bpost
The interview process is very smooth and very professional. they started with the Initial interview and with an exam and with the final interview with the manager. it was very nice taking an interview to them
- tell me about yourself first

Ik heb gesolliciteerd bij bpost
Test via l'agence d'intérim Start People puis entretien classique sur le lieu de travail. Questions sur les valeurs de Bpost et sur mon parcours professionnel. Réponse positive reçue le jour même, une semaine avant le début de la mission.
- Qu'est ce qui est important pour être un bon agent service clientèle ?

Anonieme werknemer
Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij bpost
Korte bevraging en enkele online testen om persoonlijkheid en denkvermogen te meten. Vlotte procedure! De werving en selectie werd via start People interimkantoor gedaan. Een aanrader als je het mij vraagt.
- -kan je werken deze zomer
Veelgestelde vragen over sollicitatiegesprekken bij bpost
Glassdoor-gebruikers beoordeelden hun sollicitatie-ervaring bij bpost als 66,0% positief, met een moeilijkheidsscore van 2,28 uit 5 (waarbij 5 de hoogste moeilijkheidsgraad is). Kandidaten die solliciteerden op de functies Postbezorger en Postman, beoordeelden hun sollicitatiegesprek als het moeilijkst, terwijl het sollicitatiegesprek voor de functies Postbode en post uitrijker als het gemakkelijkst werd beoordeeld.
Het wervingsproces bij bpost duurt gemiddeld 11 dagen. Er wordt hierbij rekening gehouden met 25 door gebruikers ingediende sollicitaties voor alle functie. Bij kandidaten die solliciteerden op de functie Postsorteerder, was de wervingsproces het kortst (gemiddeld 3 dagen), terwijl de wervingsprocedure voor de functie Postbezorger het langst was (gemiddeld 17 dagen).
Op basis van 25 Glassdoor-sollicitatiegesprekken zijn veelvoorkomende fasen in het sollicitatieproces bij bpost onder meer:
Persoonlijk sollicitatiegesprek: 24,32%
Sollicitatiegesprek met panel: 6,76%
Persoonlijkheidstest: 5,41%
Vaardighedentest: 4,05%
Overige: 4,05%
Loopbanen die populair zijn bij bpost-werkzoekenden
Werkt u bij bpost? Deel uw ervaringen