Grafisch Ontwerper sollicitatievragen

Bereid u voor op het sollicitatiegesprek zodat u uitgebreid informatie kunt geven over uw portfolio, uw ontwerpproces en de ontwerpsoftware waarmee u bekend bent. Functies voor grafisch ontwerp kunnen heel specifiek voor het bedrijf zijn, dus zorg ervoor dat u bekend bent met de huidige ontwerpstijl van het bedrijf en klaar bent om uit te leggen hoe uw stijl en ervaring daarbij passen.

11Sollicitatievragen voor Grafisch Ontwerper gedeeld door sollicitanten

Meest gestelde sollicitatievragen voor een grafisch ontwerper (M/V/X) en hoe te antwoorden

Tips om deze drie veelgestelde sollicitatievragen voor een grafisch ontwerper te beantwoorden:

Vraag 1: Een copywriter in uw team is het niet met u eens. Hoe gaat u hier mee om?

Zo antwoordt u: De HR-manager beoordeelt aan de hand van deze vraag uw sociale vaardigheden, conflictoplossend vermogen en samenwerkingsvaardigheden. Bewijs uw competenties met een slimme strategie. Bouw stappen in zoals begrip tonen voor het standpunt van de medewerker, onenigheid deëscaleren en uw ontwerpproces uitleggen.

Vraag 2: U hebt een campagne ontworpen waar u trots op bent, maar opeens wil de klant alles veranderen. Hoe gaat u hier mee om?

Zo antwoordt u: Klantvriendelijkheid, communicatie en probleemoplossende vaardigheden zijn van essentieel belang voor deze functie. Zorg ervoor dat de HR-manager opmerkt dat u beschikt over deze vaardigheden. Stel een strategie voor met tactieken zoals: uitzoeken waarom de klant veranderingen wil doorvoeren en de noodzakelijke uitleg over uw werk geven. Neem daarnaast punten op zoals het opnieuw beoordelen van uw ontwerpen, samen met de klant een besluit nemen over de nodige wijzigingen en het herzien van uw werk.

Vraag 3: Vertel me over uw computer- en ontwerpvaardigheden.

Zo antwoordt u: Een geschikte kandidaat voor een functie als grafisch ontwerper heeft ervaring met functiespecifieke software en beschikt over de vereiste vaardigheden. Neem bijvoorbeeld Illustrator, Photoshop, InDesign, MS Word en MS PowerPoint in uw antwoord. Deskundigheid op het gebied van Adobe After Effects voor motiondesign, UX- en UI-ontwerp; kleurentheorie en front-end webontwikkelingssoftware, zoals Adobe Dreamweaver, toont uw veelzijdigheid aan en vergroot uw inzetbaarheid.

Meest gestelde sollicitatievragen

Sorteren: Relevantie|Populair|Datum
Er werd een Grafisch ontwerper gevraagd...15 september 2020

Wat was je laatste conflict en hoe heb je dat opgeloost?

1 antwoorden

Ik heb een van interessante samenwerking conflicts benoemd en uitgelegd dat ik heb het opgelost door communicatie. Minder

Kan u ons uw portfolio tonen

Portfolio getoond

Everon

Waarom precies jij moet aangenomen zijn?

1 antwoorden

Ik heb mijn extra skills genoemd zoals organisatorische skills waardoor ik goed kan mijn werkprocessen organiseren en plannen. Ik heb ook mijn andere creatieve skills benoemd (ik ben ook kunstenares). Minder

Everon

Hoe voel je zich in team?

1 antwoorden

Ik heb benoemd dat ik kan goed alleen werken en in groep. Als extravert ben ik makkelijk met mensen en kan goed communiceren. Minder

Everon

Wat is je ervaring als grafisch ontwerper?

1 antwoorden

Ik heb verteld over mijn werk ervaring als freelancer en liet mijn werk zien. Het was duidelijk dat ik genoeg ervaring heb. Minder

Emaillerie Belge

Wat verwacht u van ons?

IKEA

Wat zijn jouw sterktes en zwaktes?

European Association for Internation Education

Waarom heb je voor ontwerpen gekozen?

Peleman Industries

- Welke eigenschappen van Peleman vind je belangrijk (hingen in de zaal aan de muur) - waarom heb je hier gesolliciteerd? - als we jouw vrienden/familie zouden opbellen, wat zouden zij dan van goede eigenschappen over jou zeggen?

European Association for Internation Education

Wat is je verkooppraatje? Waarom wil je hier werken?

Weergave: 1 - 10 van 11 sollicitatievragen

Sollicitatievragen weergeven voor vergelijkbare functies

Glassdoor heeft 11 sollicitatievragen en verslagen van Grafisch ontwerper sollicitaties. Bereid uw sollicitatiegesprek voor. Bedrijven ontdekken. Uw droombaan vinden.