Sollicitatievragen voor Redacteur | Glassdoor.be

Redacteur sollicitatievragen

3

Sollicitatievragen voor redacteur gedeeld door sollicitanten

Top sollicitatievragen

Sorteren: RelevantiePopulair Datum

• Steekproef: bezoekers van verschillende nieuwssites • Welke populatie? Vlamingen, maar later staat ‘Belgen’. In elke paragraaf wordt naar een andere groep verwezen. De steekproef beperkt zich tot gebruikers van nieuwssites, dat is eigenlijk maar een selecte groep dus het wordt te breed veralgemeend. Bezoekers van nieuwssites, dus niet zo verwonderlijk dat zij volgens nieuwssites volgen. • Knack scoort het best in ‘meest betrouwbare informatie’, maar zij zijn de opdrachtgever van het onderzoek dus dat is ook niet verwonderlijk. Voorbeeld singles onderzoek:

1 antwoord

studieloopbaan overlopen

Op welke manier kwamen afgelopen personen recent in het nieuws? Herschrijf de volgende tekst, en maak er een vlot verhaal van voor de lezer. Welke eigenschap sluit het beste bij je aan?

Waarvan krijg je stress? Voor welke doelgroep(=medewerkers van de stad Antwerpen) moet je schrijven en waarop moet je letten als je voor deze doelgroep schrijft? Wat denk je dat belangrijk is bij interne communicatie van de stad Antwerpen? Kan je werken met grafische programma's zoals indesign? Vind je het erg om overuren te doen? Kan je zeggen dat je veel ervaring hebt met het schrijven van duidelijke teksten? Waarvan word je boos? Geef een voorbeeld van een situatie waarin mensen zeiden dat je goed had gecommuniceerd.

13 van 3 Sollicitatievragen