Glassdoor-prijzen - Premium producten voor werkgeversimago

Alle functies per abonnement

Icon for feature

Branded content

Uw merk beheren

Gratis

Registreren
Basisbedrijfsinformatie en missie Information popup icon Voeg openbare informatie toe die wordt weergegeven in het werkgeversprofiel van uw bedrijf en bewerk deze.
Checkbox icon
Checkbox icon
Bedrijfslogo Information popup icon Voeg uw unieke logo toe aan uw profiel
Checkbox icon
Checkbox icon
Bedrijfsupdates Information popup icon Houd talent op de hoogte van uw laatste mijlpalen, nieuwsverhalen, productreleases en meer. Profielvolgers ontvangen bovendien automatisch een melding.
Checkbox icon
Checkbox icon
Aanvragen en reacties beoordelen Information popup icon Reageer op en vraag om meer reviews met aangepaste e-mailsjablonen en functies om deelbare links bij te houden.
Checkbox icon
Checkbox icon
Promotionele badges Information popup icon Toon uw toewijding aan goede doelen, zoals transparantie op de werkplek met de OpenCompany-badge van Glassdoor of sociale mediabadges om de betrokkenheid van werkzoekenden te vergroten.
Checkbox icon
Checkbox icon
Door de community bijgedragen foto's Information popup icon Breng uw werknemers, cultuur en werkruimten onder de aandacht met foto's die zijn ingezonden door werknemers in uw community.
Checkbox icon
Checkbox icon
Uitgelichte reviews Information popup icon Kies ervoor om de review uit te lichten die het beste bij uw cultuur past.
Checkbox icon
Aangepaste content: Information popup icon Laat werkzoekenden en investeerders zien waar uw bedrijf voor staat via de multimediasectie Waarom bij ons werken. Pas maximaal vijf tabbladen aan om uw wervingsinitiatieven weer te geven, uw bedrijfscultuur te benadrukken en uw verhaal te vertellen.
  • Waarom met ons werken
  • Omslagfoto en -video
  • Gedeelde foto's van het bedrijf
Checkbox icon
Aangesloten profielen Information popup icon Verhoog de betrokkenheid bij content door aangesloten profielen te groeperen en uw volledige bedrijfsfamilie te laten zien.
Icon for feature

Gedetailleerde analyses

Aandacht van werkzoekenden doorgronden

Gratis

Registreren
Activiteiten werkgeversprofiel Information popup icon Analyseer bezoeken aan uw Glassdoor-werkgeversprofiel gedurende langere perioden.
Checkbox icon
Checkbox icon
Demografische gegevens kandidaten Information popup icon Profiteer van een beter inzicht in wie uw pagina bezoekt door de demografische gegevens op te splitsen, waaronder geslacht, leeftijd, opleidingsniveau en het aantal jaar aan ervaring.
Checkbox icon
Checkbox icon
Trends voor beoordelingen en sollicitatiegesprekken Information popup icon Houd uw werkgeversimago in de gaten door analysegegevens te bekijken die zijn gerelateerd aan de beoordelingen van uw bedrijf en sollicitatiereviews in de loop der tijd.
Checkbox icon
Checkbox icon
Analyse bedrijfsnieuws Information popup icon Bekijk analysegegevens over hoe goed uw bedrijfsupdates worden waargenomen op basis van volgers, paginaweergaven en betrokkenheid.
Checkbox icon
Checkbox icon
Demografische gegevens en betrokkenheid van volgers Information popup icon Verzamel meer inzichten in uw publiek op Glassdoor. Bekijk een uitsplitsing van uw volgers op locatie, functie en demografische gegevens.
Checkbox icon
Beoordelingen op functie en locatie Information popup icon Profiteer van een gesegmenteerd overzicht van uw beoordelingen op subbeoordeling, functiecategorie en functie, en op gebied.
Checkbox icon
Vergelijkingen met concurrenten Information popup icon Benchmark alle beoordelingen ten opzichte van Glassdoor-gemiddelden en concurrenten, en vergelijk uw merkimpressies met die van de concurrentie.
Checkbox icon
Trefwoordanalyse van beoordelingen Information popup icon Verzamel zinvolle inzichten uit uw reviews via woordwolken die voor- en nadelen van reviews en hoogtepunten uit sollicitatiegesprekken vertegenwoordigen.
Checkbox icon
Merkindrukken Information popup icon Doorgrond hoe werkzoekenden omgaan met uw merk via de web-, app- en e-mailcontent van Glassdoor. Bekijk het totale aantal impressies in de loop van de tijd, met een uitsplitsing per categorie, zoals impressies van reviews, vacatures, secundaire arbeidsvoorwaarden en salarissen.
Checkbox icon
Benchmarkrapport voor bedrijfstak Information popup icon Profiteer van de driemaandelijkse Glassdoor-beoordeling van trends in de bedrijfstak op basis van locatie en demografische gegevens.
Analyse gerichte doelgroepen Information popup icon Houd paginaweergaven per functiecategorie bij.

Add-ons

Deze services kunnen tegen een meerprijs worden toegevoegd aan uw Standard- of Select-pakket.

Feature image icon

Merkadvertenties

Toptalent benaderen

Gratis

Registreren
Hoe vaker een kandidaat in de loop der tijd het merk van een bedrijf ziet, des te groter is de kans dat deze solliciteert. Gebruik merkadvertenties om u te richten op de juiste kandidaat, met de juiste boodschap en op het juiste moment. 
Checkbox icon

Citaten

* Exclusief Glassdoor-klanten