Reviews van 4DotNet

100% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

3 reviews
5 mrt 2025

Pluspunten

- Goede binding met collega's - Zeer veel mogelijkheden je te ontwikkelen - Veel (optionele) momenten van kennisdeling - Je wordt als engineer, en dus als bron van kennis, zeer serieus genomen hierin. Geen kinderachtige machtspelletjes, geen micromanagement - Dat verdient een punt op zich: geen micromanagement - Er wordt goed naar je geluisterd wat betreft plaatsing van opdrachten - Prima arbeidsvoorwaarden - Toffe uitjes, reisjes, tech events - Zeer platte bedrijfshiërarchie - Toffe opdrachten - Respectvol

Minpunten

Feit is dat ik niet echt op minpunten kom voor deze ontzettend leuke club!

4,0
24 feb 2025

Pluspunten

Leuke opdrachten, veel kennis, competatief salaris leuke activiteiten

Minpunten

Geen die ik me kan bedenken.

23 jan 2025

Mooi bedrijf met veel kennis

Pluspunten

De werknemers van 4Dotnet hebben veel kennis en passie voor hun vak. Er is veel mogelijk en er zijn veel secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder het jaarlijkse weekend weg wat enorm gezellig is.

Minpunten

Omdat 4Dotnet klein is loop je er soms tegen aan dat interne processen niet soepel verlopen. Er wordt wel verbeterd, maar het is voor mij geen dealbreaker.

Glassdoor heeft 4 reviews over 4DotNet die anoniem zijn geplaatst door werknemers van 4DotNet. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of 4DotNet bij je past.