Reviews van Allegis Group

Reviews per functie

3 reviews
1 okt 2025

Ideale werkgever

Pluspunten

- snelle leercurve - veel vrijheid - work hard, play hard culture - goede commissie vergoedingen

Minpunten

- haaiencultuur - weinig coherentie - weinig flexibiliteit

4,0
31 mei 2022

Great if you wanna go hard

Pluspunten

If you like working hard, real hard, playing hard, real hard, but getting payed a lot for doing it then this is for you. But make no mistake, you'll need to show initiative, go the extra mile and have no excuses

Minpunten

work-life stress intense no adequate training for juniors

2,0
17 jun 2022

Werkcultuur vermijden

Anonieme werknemer

Pluspunten

+ Mogelijkheid om veel Geld te verdienen

Minpunten

-Het hele business model is gebaseerd op mensen te stalken, te vinden, en dan te verkopen als goederen. Het beste van al is dat de consultants worden uitgemolken om zo weinig mogelijk geld te geven zodat het bedrijf meer winst maakt. -Zéér sterke sales cultuur die mensen tot het uiterste pusht en om standaard over te werken en lange dagen te draaien zonder compensatie. -Heel hard micro management met veel regeltjes. Het is 1 van de meerst hierarchische, top down bedrijven met meest verouderde cultuur dat ik al voor heb gewerkt -Heel ongezellig kantoor met geen kantine of plaats voor te rusten -Wolf of wallstreet cultuur

Glassdoor heeft 1.363 reviews over Allegis Group die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Allegis Group. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Allegis Group bij je past.