Verkoop mijn info niet | Glassdoor.be

Verkoop mijn info niet

Bedankt voor uw interesse in uitschrijving voor verkoop van uw gegevens door Glassdoor.

Glassdoor is gevestigd in Californië. Een Californische wet die bekend staat als de CCPA vereist dat bedrijven die in Californië actief zijn inwoners van Californië de mogelijkheid bieden om af te zien van de verkoop van hun gegevens. Als onderdeel van Glassdoor’s Commitment to Privacy, hebben we ervoor gekozen om dit recht aan al onze gebruikers aan te bieden, ongeacht de locatie.

Verkoopt Glassdoor mijn gegevens?

De definitie van verkoop is ruim gedefinieerd onder toepasselijk recht, dus het is niet altijd duidelijk wat wel en geen verkoop is. In het belang van het bieden van transparantie aan onze gebruikers in onze datapraktijken, hebben we ervoor gekozen om de mogelijkheid te bieden om af te zien van onze praktijk van wat we over het algemeen als gegevensuitwisseling beschouwen, maar die anderen kunnen overwegen te verkopen. Glassdoor heeft als missie om mensen overal te helpen hun ideale baan en bedrijf te vinden. Een van de manieren waarop we dit doen, is door gegevens te delen met een aantal van onze partners die onze doelen delen. Onze partners zijn bedrijven die eigendom zijn van hetzelfde moederbedrijf dat eigenaar is van Glassdoor. U kunt meer lezen over onze gelieerde ondernemingen en onze gedeelde verplichting tot privacy in ons Privacy Center .

Waarom deelt Glassdoor mijn gegevens met zijn gelieerde ondernemingen?

We delen gegevens omdat we het zoeken naar en zoeken naar vacatures voor onze gebruikers en onze klanten willen verbeteren. We doen dit door u te verbinden met meer vacatures, waaronder die van onze gelieerde ondernemingen, en door werkgevers in contact te brengen met meer werkzoekenden zoals u. Om u bijvoorbeeld te helpen de beste baan te vinden, kunnen we u doorverwijzen naar een baan bij een van onze filialen of uw zoek- en profielinformatie van een van onze filialen gebruiken om ons te helpen onze suggesties voor u op Glassdoor beter te personaliseren. U kunt meer lezen over onze gegevenspraktijken, inclusief de soorten gegevens die we verzamelen, hoe we die gegevens gebruiken, delen, beveiligen en de andere gegevensprivacyrechten die voor u beschikbaar zijn in ons Privacybeleid .

Kan ik mij nog steeds afmelden?

Ja. We begrijpen dat sommige mensen ervoor kiezen om verschillende beslissingen te nemen met betrekking tot hun persoonlijke gegevens. We zijn blij om tegemoet te komen aan deze individuele keuzes en hebben hieronder een opt-out-mechanisme voorzien. Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om u af te melden, u enkele voordelen misloopt doordat uw gegevens worden gedeeld met onze gelieerde ondernemingen zoals hierboven beschreven, maar we zullen u nooit discrimineren voor het maken van die keuze. Houd er ook rekening mee dat we momenteel geen methode bieden om deze keuze ongedaan te maken, dus denk er goed over na voordat u zich afmeldt.