Reviews voor BNP Paribas | Glassdoor.be

Reviews van BNP Paribas

Bijgewerkt op 2 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.5
68%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
BNP Paribas CEO and Director Jean-Laurent Bonnafé
Jean-Laurent Bonnafé
1.090 Beoordelingen
  1. "Pty"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij BNP Paribas

    Pluspunten

    Leuke werkomgeving en mooie voordelen

    Minpunten

    Multinational en soms stugge houding

    BNP Paribas2019-08-04
  2. "Opportuniteiten in een veranderende werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BNP Paribas

    Pluspunten

    -Veel kansen -Goede work/life balance -Constant veranderende omgeving

    Minpunten

    -Logge organisatie -Sfeer - Niet alle gebouwen hebben dezelfde faciliteiten

    BNP Paribas2019-12-02
  3. "Just a number"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Specialist in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BNP Paribas voor 8 jaar

    Pluspunten

    Salaris is ok, extra's zijn ok maar verdwijnen, homeworking mogelijk

    Minpunten

    Loge structuur; je bent een nummer; alles verdwijnt naar Frankrijk dus Belgie MOET verdwijnen

    Verder lezen
    BNP Paribas2019-07-17
  4. "Bnp"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BNP Paribas

    Pluspunten

    Loon, extra legale voordelen, bedrijfswagen

    Minpunten

    Moeilijk om door te groeien, stressvolle job

    Verder lezen
    BNP Paribas2019-04-11
  5. "Commercial trainee"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij BNP Paribas

    Pluspunten

    Veel opleidingen, werk-privé balans, 36 uur in de week, veel kantoren dus dicht bij huis

    Minpunten

    Énorme verkoopdruk, minimaal 3 à 5 jaar zelfde functie uitoefenen

    Verder lezen
    BNP Paribas2019-01-11
  6. "Appelboom Genk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BNP Paribas

    Pluspunten

    Alle medewerkers gaan ervoor. Zij proberen kind en ouders daadwerkelijk te helpen en te ondersteunen. Leuke werkplek met oog voor inhoud maar ook voor de mens achter de werknemer.

    Minpunten

    Weinig mogelijkheden tot doorgroeien aangezien de kleinheid van de organisatie. Inhoudelijke uitdagingen genoeg maar organisatorisch weinig beweegruimte. Soms teveel rekening met de diverse privé-situaties.

    Verder lezen
    BNP Paribas2018-09-05
  7. "ok"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij BNP Paribas gewerkt

    Pluspunten

    faire verloning, veel verlof, g uitgebreide carrieremogelijkheden

    Minpunten

    hoge commerciële druk, alleen verkoopcijfers tellen

    BNP Paribas2018-07-28
  8. "Project officer senior BNP Pagina's Fortis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij BNP Paribas

    Pluspunten

    Fijne collega's - aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Onduidelijke toekomstvisie - gebrek aan positieve huiscultuur

    BNP Paribas2017-11-22
  9. "Goede werkgever, maar steeds minder."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Administratief Medewerker in Brussel
    Niet aanbevolen

    Ik werk voltijd bij BNP Paribas voor 5 jaar

    Pluspunten

    -Uitstekende sfeer op het werk - managers die werknemers stimuleren - gevarieerde job -glijdende uren. werk/life balance -veel verlofdagen + mogelijkh recup + thuiswerk - cafetariaplan -aantrekkelijk loon

    Minpunten

    - geen jobzekerheid - veel plotse veranderingen in organisatie -weinig communicatie - sommige beslissingen zijn niet doordacht en worden te snel genomen

    Verder lezen
    BNP Paribas2017-10-26
  10. "Kort maar krachtig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Commercieel adviseur in Brussel
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij BNP Paribas

    Pluspunten

    opleidingen zijn zeer goed. Je zit 6 weken in opleiding periode. Bnp betaald ook je opleiding bij Febelfin voor wet cauwenbergs (heb je nodig om verzekeringen te verkopen). Na 2 jaar in deze job kan je intern solliciteren voor andere jobs binnen Bnp of doorgroeien naar KA (klant adviseur, heeft eigen portefeuille) of James. Omdat bnp alles verkoopt; kaarten, verzekeringen, kredieten en beleggingen (zelfs apps) kan je verder groeien in wat je zelf leuk vindt. Commercieel is dit leuk omdat je alles kan voorstellen aan de klant. Heel commercieel, belangrijkste 2 zaken zijn Core-sales en regelgeving volgen. klant tevredenheid is een plus.

    Minpunten

    bureaucratie en regelgeving (bnp is heel conservatief) management ik heb persoonlijk al voor veel betere bazen gewerkt, bij bnp pech gehad. (om de 2 maanden start er een nieuwe groep van +/- 20 mensen in deze job turnover is enorm bij 2 fouten vlieg je eruit) De verschillende werk tools en procedures zijn in het begin overwelmend. Je verkoopt niet het beste product op de markt wegens retail focus van de bank.

    BNP Paribas2017-09-12
Er zijn 3580 reviews gevonden