Reviews voor Bechtle | Glassdoor.be

Reviews van Bechtle

Bijgewerkt op 2 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 116 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
58%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
Bechtle CEO Dr. Thomas Olemotz
Dr. Thomas Olemotz
50 Beoordelingen
  1. "Goede ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Bechtle

    Pluspunten

    Ontzettend leuke sfeer binnen het bedrijf. Begeleiding eerste maanden.

    Minpunten

    Loon mag meegroeien met de werknemers. Extralegale voordelen zijn beperkt.

    Bechtle2018-11-20
  2. "goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bechtle

    Pluspunten

    Grote mate van autonomie en ontwikkelmogelijkheden

    Minpunten

    Hier kan ik niets invullen

    Advies aan management

    Duidelijke en eenduidige lijn aanhouden over alle bedrijfsonderdelen

    Bechtle2017-12-06
  3. "appréciation"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Bechtle

    Pluspunten

    liberté laissée pour atteindre les objectifs Ressources internes à disposition

    Minpunten

    difficile si le collaborateur manque d'autonomie

    Bechtle2019-07-19
  4. "Entreprise sympa"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Bechtle

    Pluspunten

    - Bonne ambiance - Avantages et salaire correct

    Minpunten

    - Pas assez de temps pris par le manager pour discuter

    Bechtle2018-03-12
  5. "Fausse promesse, salaire bas et formation inexistante"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Support Technician in Genève
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bechtle voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Grande structure, bonne communication, bonus de fin d'année (variable néanmoins)

    Minpunten

    Le salaire est bas, bechtle prennent beaucoup de marge sur les postes en informatique, plusieurs proposition de formation qui n'ont jamais aboutie. je ne recommande pas cette société.

    Bechtle2017-11-16
  6. "Expérience account manger"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Bechtle

    Pluspunten

    Intégrateur. Diversité de technologie. Services divers et variés. Manager services. Cloud. Tous types de clients. Société avec des valeurs humaines. Bonne expérience de vente. Bonne image sur le marché IT. Permet d'avoir un large réseau de distributeurs, constructeurs et distributeurs.

    Minpunten

    Perspectives de carrière limitées. Très forte concurrence face aux grands providers de cloud et grandes sociétés de services. Manque de ressources

    Bechtle2017-07-05
  7. "Peu d'écoute, peu de formation. Déçu."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Bechtle

    Pluspunten

    Salaires corrects, voiture de fonction disponible si besoin.

    Minpunten

    Peu d'écoute sur les souhaits d'évolutions du salarié, formations inexistantes bien que sur-vendues durant l'entretien d'embauche, conversations clients - agence uniquement, vous n'avez que peu le droit à la parole et votre avis est négligeable.

    Advies aan management

    Ecouter d'avantages les salariés, proposer plus de formation.

    Bechtle2017-02-08
  8. "IT support 2 level"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Bechtle

    Pluspunten

    Firm and clear agreements beforehand

    Minpunten

    Communication aspect could be improved

    Bechtle2019-02-12
  9. "Bechtle is by far the best place I've worked"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bechtle

    Pluspunten

    The training provided at Bechtle is second to none. Although I didn't come from an IT background, I was given the foundation at Bechtle to prosper within the industry. From the get go you are given all the tools you need to succeed and shown that the sky really is the limit here. Within the company there is a great atmosphere, it really feels as though you are part of a team from the first time you step through the doors...

    Meer weergeven

    Minpunten

    I can't fault anything with Bechtle.

    Bechtle2019-03-20
  10. "Contract for more than 1 year"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Bechtle voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    At the start it was a great experience as the management seemed supportive and open to ideas.

    Minpunten

    The initial enthusiasm degraded to confusing and deconstructive directions from management and turned into an ignorance of talent potential which generallly does not leave much room for prosperous future. Also, the salary agreed (happily from both sides) at the beginning (and written in the contract) soon became a continuous topic for further bargaining which was highly unprofessional.

    Advies aan management

    Sort out management issues and focus on clear directions, benefit from talent potential.

    Bechtle2019-02-22
Er zijn 116 reviews gevonden