Reviews van Bright Plus

4,0

90% zou aanbevelen aan een kennis

(100 reviews in totaal)

72% positieve zakelijke vooruitzichten

Bright Plus heeft een werknemersbeoordeling van 4,0 van 5 sterren, op basis van 100 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Bright Plus is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

Reviews per functie

100 reviews
15 sep 2025

Leuk bedrijf

Pluspunten

Goede ondersteuning en opvolging Tal van opleidingen Full time Bedrijfswagen

Minpunten

Afhankelijk van projecten op de markt Geen/weinig doorgroeimogelijkheid

21 mei 2025

Aandacht voor welzijn

Pluspunten

Open communicatie Aandacht voor welzijn Goede sfeer

Minpunten

Ik kan geen grote minpunten bedenken

25 apr 2025

Best Place To Work!

Pluspunten

Je krijgt maandelijkse opvolging van je Project Leader. Er worden heel wat opleidingen voorzien, alsook evenementen waarbij je je collega's kan leren kennen. Er worden altijd kleine attenties voorzien en je voelt je echt deel van een familie. Groot aanbod aan projecten, je kan niet altijd kiezen, maar net dat zorgt voor de grotere uitdaging zodat je verder kan ontplooien. Mooi aanbod extra legale voordelen.

Minpunten

Geen minpunten te vinden hiervoor

avatar
Reactie van Bright Plus
1y
Bedankt voor je fijne review. We waarderen dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring bij Bright Plus te delen.
Weergave: 1 - 3 van 100 reviews

Glassdoor heeft 132 reviews over Bright Plus die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Bright Plus. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Bright Plus bij je past.